Gebeliğe Hazırlık Kimysal sonrasi hemen hamile kalinirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
Merhaba tecrübeli hamisler ağustos 25 kimsayal gebelik yaşadım bu ayın 25 bir ay olcak ama kahverengi akintim oluyor adetim düzensiz nezman adet olcam bilmiyorum sorum kimysal sonrası yine hamile kalinirmi korunmadik çünku kimyasal gebelikte olan hamilelgimde kahverengi akintidan anlamıştı yine aynı acaba hamilemiyim şimdiden tesekkeur ederim

adetine ne kadar var canım gebelik testi yap istersen . ben şubat ayında kimyasal geçirdim hala gebe kalamadım

Geçen ay 25 de kimysal oldu bu ay kaçında olurum bilmiyorum 3 gun sonra bir ay olcak olali

Gittim kanda pihtilasma var iğne kullandım ama yine dustu
bende de pıhtılaşma var bir kürtajım bir de kimyasal gebeliğim oldu ama ikisinde de iğne ilaç kullanmıyordum . şimdi gebe değilim ama coraspin kullanıyorum . iğneye gebelik olduğunda kese göründüğünde yapılacağını söyledi doktorum . o yüzden coraspin içiyorum .

Coraspini doktorunuzmu verdi acaba bende bir kürtaj 4 kimyasal yaşadım

Coraspini doktorunuzmu verdi acaba bende bir kürtaj 4 kimyasal yaşadım
aynen canım doktor verdi . yani gebeliğin ne zaman oluşacağını bilemezsin o yüzden coraspin kullanman gerekiyor dedi . bence sen doktorunu değiştir. hangi doktor sana gebelik öncesi coraspin veriyorsa onunla devam et .

aynen canım doktor verdi . yani gebeliğin ne zaman oluşacağını bilemezsin o yüzden coraspin kullanman gerekiyor dedi . bence sen doktorunu değiştir. hangi doktor sana gebelik öncesi coraspin veriyorsa onunla devam et .
Doğru soyluyosun hiç vermedi Bana coraspin diye ilaç degistircem doktorumu inşallah sana banada nasip ederim rabbim

Bende 21 Ağustos'ta kimyasal geçirdim hala âdet olmadım test yaptım o da negatif valla yoksa eğer hamilelik regl olayım diye dua ediyorum olamamakta kötüymüş

Bende 21 Ağustos'ta kimyasal geçirdim hala âdet olmadım test yaptım o da negatif valla yoksa eğer hamilelik regl olayım diye dua ediyorum olamamakta kötüymüş
Bende bakalım 25 eylül beklicem iki üç gün erken gelir benim adetim her ay ama bi sefer nasıl.olcak bilmiyorum kahverengi akıntı gelince biraz panik oldum yoksa hamile olma ihtimali aklımda yok zaten hayirlisi

Bende bakalım 25 eylül beklicem iki üç gün erken gelir benim adetim her ay ama bi sefer nasıl.olcak bilmiyorum kahverengi akıntı gelince biraz panik oldum yoksa hamile olma ihtimali aklımda yok zaten hayirlisi
Kesildiyse miktarı azsa yerleşme kanaması olabilir olmazsan yarın bi test yap inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…