Kimyasalmı hamilemiyim değilmiyim kızlar yardımm

Kupraa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
665
441
23
30
Kızlar acil yardım bu ne anlama geliyor en sonki test bugün yaptım ve erken gebelik testi

Bata 3 gün var sanırım olmazsanız tekrarlarsınız
Merhaba adetim gecikti negatif çıkar diye korkudan tekrar test yapmadım ama yarın MR a gireceğim icin daha fazla bekleyemeyip şimdi hastaneye gidiyorum kan tahlili icin dua edin bana olurmu

Merhaba adetim gecikti negatif çıkar diye korkudan tekrar test yapmadım ama yarın MR a gireceğim icin daha fazla bekleyemeyip şimdi hastaneye gidiyorum kan tahlili icin dua edin bana olurmu
Ayy canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur ya güzel haberlerle gel

İnşallah adet olacak gibi sancılarım var 1 saat sonra çıkacak sonuç ama pek ümidimde yok sancılardan dolayı

İnşallah nedense büyük bi yıkıntı yaşadım olsaydı mutlaka kanda çıkardı değilmi kahverengi lekelenmem var sadece

Çok teşekkür ederim canım desteğin için olası bir durumda haber veririm yine bi şüphem olursa yine sorarım sana cevapsız bırakma beni olurmu çok tecrübesizim bu konularda

Merhaba hala adet olmadım ben kadın Doğum randevuları dolu olduğu icin gidemedim acildede bakmadılar sağlık ocağına gittim folik asit yazdı tekrar bi test yapalım dedi test sonucu bekliyorum adet sancım gelip gidiyor sonucu bildircem sanırım adet olmak üzereyim

Yaa sonucu yaz canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…