Kimyasaldan sonra hamile kalamamak

eda tosun

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 4 senelik evliyim 3 cü senemde tedavisiz gebe kaldım ama kimyasalla sonuçlandı üstünden 1 sene geçti hayla kalamadım kimyasal geçirip hamile kalamayanlar var mıdır acaba varsa bana yardımcı olabilir mi nasıl bi tedavi uyguladınız

Bı doktor a görün bence yani vitamin aliyormusun bende en sonda kimyasal geçirdim yeni kanamam var kaç gündür iki gün sonra doktora gitcem bakalım hatirlisi genelde kimyasaldan sonra çok duydum tutanları ama

Bı doktor a görün bence yani vitamin aliyormusun bende en sonda kimyasal geçirdim yeni kanamam var kaç gündür iki gün sonra doktora gitcem bakalım hatirlisi genelde kimyasaldan sonra çok duydum tutanları ama
Hayır vitamin almıyorum bugün gittim doktora kaşıntım ve yanmam cok vardı enfeksiyon ve mantar var dediler bide yumurta tembelliği varmış

Hayır vitamin almıyorum bugün gittim doktora kaşıntım ve yanmam cok vardı enfeksiyon ve mantar var dediler bide yumurta tembelliği varmış
Hımm benimde bir yumurtam çatlamiyormus çatlatma iğnesi var ama doktor kontrolünde olmam lazım tuttu beni ama ben onu tutmadım gibi tedavi olmam gerek ama tedavi için bı ilaç vermediler bana

Kimyasaldan sonra genelde çabuk kaliniyor diye duymuştum umudunu kaybetme bende diyorumki Allah nasip etcek insallah sanada banada

Hımm benimde bir yumurtam çatlamiyormus çatlatma iğnesi var ama doktor kontrolünde olmam lazım tuttu beni ama ben onu tutmadım gibi tedavi olmam gerek ama tedavi için bı ilaç vermediler bana
Bana adet düzensizliği için verdi ilac bide enfeksiyon için yumurtan calısmıyor demedi tembellik var dedi umarım ikimizde en kısa zamanda güzel haberler alırız

Bana adet düzensizliği için verdi ilac bide enfeksiyon için yumurtan calısmıyor demedi tembellik var dedi umarım ikimizde en kısa zamanda güzel haberler alırız

Acaba yumurta tembelliği engel midir hamile kalmama sigara kullanıyoruz biz eşimle doktor bugün dedi sigara içiyormusunyz evet dedik bırakın dedi engel bırakırsanız kendiliğinden bile hamile kalırsın dedi yumurtan iki kat çalışır dedi

Evet sigarayı en azından sen bıraksan çok büyük bir şey en azından bir sure

Umarım kısa zamanda hamile kalırsın evliliğim ilk 6 ayında kimyasal gebe kaldım bunuda herhalgi sorum varmı diye regl 3. Hormon testi verdiğimde kan değerinde çıktı hiçbir geçikme yasamadığım icin anlamadım doktor hiçbir sorun olmadıgı denemeye devam et demişti ovulasyon testleri aldım 3 ay sonra tekrar gebe kaldım 1 hafta geçikmeyle kanda ôgrendim ama o da kimyasal gebelik oldu daha sonrada doktor sevüvenim başladı 3 ay sadece klomen kullandım ve vitamin takviyeleri daha sonra 2 aşılama denedim tabi bunlar 3 yıl içinde oldu doğal yolla 2 kimyasal gebelik geçiren ben tedaviyle 2 yıldır hiç gebelik olmadı ne sigara nede alkol kullanmıyorum beklemek istemediğim için bu ay tüp bebege başlıcaz sana kötü bir ôrnek olmak istemem ama hakkında hayırlısı (kimyasal gebelik birçok nedeni vardır ilk önce hayat tarzınızı değiştirin egzersiz yapıp sağlıklı beslenin)

Bende ovulasyon testi kullandım ama hepsi aynı yani renk değişikliği olmuyor adetin başından sonuna kadar çift çizgiyi görüyorum acaba yumurta tembelliği hamile kalmaya engel mi veya vajinada mantar enfeksiyon

Bende ovulasyon testi kullandım ama hepsi aynı yani renk değişikliği olmuyor adetin başından sonuna kadar çift çizgiyi görüyorum acaba yumurta tembelliği hamile kalmaya engel mi veya vajinada mantar enfeksiyon
Tabikide ikiside engel yumurta tembelli yumurtanın yeterince büyüyemeyip catlaması vajinal enjeksiyonun çok basit tedavileri mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…