• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kimyasal madde iceren kina saci düzlestiriyor mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Selam kizlar,

Sizlere basliktada oldugu gibi kimyasal madde iceren kinanin saci düzlestirip düzlestirmedigini sormak istiyorum?
Benim saclarim dalgali ve yaklasIk 3-4 yildir siyah kina kullaniyorum, son 8 ay haric.
Kendi saclarim dipten cikmaya basladi, sanki dipler uclara göre daha dalgali. Uclar cok düzlesti eskisi gibi degil ve kinali sacimla kendi sacimi karsilastirdigim zaman, kina olan yerlerin telleri acayip kalin, ama kendi sac tellerim ince. Acaba uclardaki teller kinali ve kalin oldugu icin mi eskisi kadar dalgalanmiyor?
Tabi cokta düzlestirdim saclarimi, yaklasIk 6-7 senedir düzlüyorum zaman zaman, bununda etkisi olmustur.

Kuaför olan arkadaslar varsa bu kina konusunda yardim bekliyorum, yada saclarina kina sürüpte ayni seyi farkeden arkadaslar.

Bu arada resimde ekledim, saclarimin uc kisimlari eskiden shakiranin ilk fotosundaki gibiydi, ama artik uclar ikinci resimdeki gibi. Ortalar uclara göre daha dalgali:(

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $Shakira-033-1280x800.jpg
    $Shakira-033-1280x800.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 551
  • $Shakira_0.jpg
    $Shakira_0.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 383
Son düzenleme:
Back