• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal katliam! Yüzlerce ölü var

Ben artik tukendim..

Gercekten suraya yazacak bir soz bulamiyorum..

Ne soylesem eksik kalacak..

Imzamda da yazdigi gibi - Allahim yetis ! ...

ölen müslüman olunca..

Sayı fark etmıyor..Kımyasal silah fark etmıyor ..Yer fark etmıyor... Batı hep susuyor .sessızlıge burunuyor.. da...

Ama ya kardeş musluman devletler en cok da bu canları acıtıyor....

Ölenın ırkı yok dılı yok mekanı yok ...Ölum acısı her yerde aynı ..

O masum bebeklere bakıp uzulmuyorsa ınsanlık vay halımıze...

: (

Ne kadar dogru yazmisiniz.

Fransız Le Figaro Gazetesi, Şam'da Esad karşıtı askeri operasyon başladığını flaş gelişme olarak duyurdu.

Gazetenin internet sayfasında yayımlanan haberde, kimyasal katliamın ardından Esad karşıtı operasyonun başladığı öne sürüldü.

Gazetenin internet sitesinde “Esad karşıtı operasyon başladı” başlığıyla son dakika gelişmesi olarak yayınlanan haberde, Amerikan, İsrail ve Ürdün komandolarının da destek verdiği Hür Suriye Ordusu’na bağlı birliklerin başkent Şam’a doğru ilerlediği ifade edildi.

Le Figaro’nun askeri kaynaklara dayandırdığı haberine göre, CIA ajanlarının yanı sıra, İsrail ve Ürdün komandoları tarafından eğitilen ağır silahlı 300 kişilik ilk grup 17 Ağustos’ta Dera bölgesinden sınırı geçerek Şam’a yöneldi.

İkinci grup ise 19 Ağustos’ta aynı bölgeden harekete geçti. Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail’in sofistike silahların Suriyeli radikal grupların eline geçmesinden endişe ettiği için gönüllülerden oluşan özel birlikler kurmayı tercih ettiği kaydedildi.

Kaynak: TRT Haber

buraya ne yazacağımı bile bilmiyorum. resimler ciğerimi yaktı aklımdan çıkmıyor. içlerinden birisi benim kızıma öyle benziyorki aklımı kaybedecek gibi oluyorummmm.. allahımmmm sen görüyorsun bunları yarabbim... gecenin bir vakti dua ediyorum... keşke elimizden başka birşey gelse keşke... :((((

bu zülmü yapan da bu zülme rıza gösteren de ALLAH belanızı versin ....

gezi olayları için cnn 2 tane savaş muhabiri gönderdiler, yetmedi boyalı suyun rengine bakarak bile tahlil yaptılar!!!! ama iş mısır ve suriyeye gelince gözlerini kapadılar, haber bile yapmadılar, akan kanın rengini görmediler bile ...

zalimler için yaşasın cehennem....

suriye,mısır ve ölen yüzlerce çocuk..nasıl içi yanmaz ki insanın nasıl üzülmez bu olanlara..

kim ne için ne uğruna bunlara sebep oluyorsa Allah elbet görüyordur..ayrıca artık acıların karşılaştırılıp şu daha çok şu daha az denilmesini de midem kaldırmıyor artık..

dünyanın neresinde olursa olsun,dini,dili ve ırkı ne olursa olsun bir çocuk,bir genç ölüyorsa bir anne ağlıyorsa hepsi acıdır.hepsi zulümdür..

ben izlemiyorum, izleyemiyorum...dayanamiyorum cunku...oncedende dayanamazdim ama anne oldugumdan beri icim oyle bir baska yaniyorki boyle seylere...

Kimyasal silah manyaklığı maalesef nükleer enerji kavramıyla ortaya çıktı.

Çernobil insanların dehşeti kanıksamasına neden oldu bu yüzden her geçen gün daha da tepkisizleşiyoruz.

Nükleere karşı mıyım? Evet... Ama benim karşı olmam söz konusu enerji kaynaklarının kullanımına mani oluyor mu? Hayır!

Yakın çevremizdeki ülkeler zaten söz konusu kaynaklardan faydalanarak bizi de tehdit ediyor mu? Evet!

Bu durumda nükleerden faydalanmamanın ne anlamı var :5:

Acı ama gerçek....

Yeri mi bilemedim ama yazasım geldi...

cocuklarin o bembeyaz vücütlari gitmiyor gözümün önünden, gitmiyor :14:

çocukların içinde yer aldığı hiç bir vahşet görüntüsünü izlemiyorum ben yıllardır hatta çocukluğumdan beri.evde olunca hemen kapatıyorum o kanalı..bugün evde değildim başka bir yerde haberlerde gösterdiler şu anda kalbim sıkışıyor..ölen çocukların görüntüsü gözümden gitmiyor..

Allah'ım bu nasıl vahşet ya,hagi beddua yeter bu vahşeti anlatmaya.

çocukların içinde yer aldığı hiç bir vahşet görüntüsünü izlemiyorum ben yıllardır hatta çocukluğumdan beri.evde olunca hemen kapatıyorum o kanalı..bugün evde değildim başka bir yerde haberlerde gösterdiler şu anda kalbim sıkışıyor..ölen çocukların görüntüsü gözümden gitmiyor..

Aynen... ve üstünden uzunca yıllar geçse de bu tür kareleri unutamıyorum.

Olmadık anlarda dahi aklıma geliyor.

Topraga verildikten sonra tekrar hayata donenler oluyormus : ( 12 saat beklendikten sonra topgraga verilmesini soylemis doktorlar..

Cocuklarin resmen can cekismelerini goruyoruz : (

Allahim Kahhar isminle bu zulumde eli olanlari kahreyle !

bende izlememeye gayret ediyorum, esim izlettirmiyor zaten cünkü hic dayanamiyorum.
bu aksam ana haber bültenlerini izlerken gözyaslarima hakim olamadim
biz sansliyiz, tvyi kapattigimiz an hayatimiza devam edebiliyoruz
ya orda olanlar ?
Hepsini dizmisler yanyana, bembeyaz yüzleriyle, kivir kivir saclariyla...
ALLAHIM sen yardim et kullarina, meleklerini, yakinlarini kaybedenlere sabir ver....
Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden...

kimyasal silah kullanılmış çocuları mahvetmek için kimyasal silah! ki bunu yapanlar da aynı milletten.

yok benim aklım almıyor bu kadarını vallahi almıyor,ne bu ne için savaş mı ne bu?

bi anne vardı 3 yavrusu ölmüş öpüp kokluyodu onları ya nasıl dayanılır buna.gerçekten dünyadaki en vahşi en kötü ırk insan ırkı.

Sanki orada insanlar ölmüyormus gibi davranan, orada ölenler icin aci cekilmesini bile anlamadigini söyleyen insanlar midemi bulandiriyor.
Nefret bile edemiyorum zihniyetlerinden.

Kimyasal silahla ölen cocuk sayisinin 3000 e yakin oldugu söyleniyor.
Misirda ölen cocuklari söylemiyorum bile, 9 aylik bebegin bedenine 5 kursun SIKILMIS.
Her yerde katliam var, her yer kan!
Az önce bir arkadasim bir video iletti..Allah immm nasil bir aci bu.
Nefes alamadim, beynim karincalandi.
Hepsi cocuk, cogu ölü.

Insanlik nerede ya.
Insanlar nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Birak tepki göstermeyi, tepki gösterilmesine bile karsilar.
Söyleyecek söz bulamiyorum.

Bize de kimyasal silah kullandılar .sanırım bu millete anestezi
enjekte edildi.
Başka bir şey aklıma gelmiyor. B u kadar banenecilik,vurdumduymazlık, uyuşukluk tembellik,aman canım sendecililk,
ne ararsan var.yok, yok bizde...
]

Son düzenleme:
Suriye’den getirilen bir yaralının durumundan şüphelenen doktorlar, hastaneye kimyasal, biyolojik, nükleer uzmanları çağırarak ölçüm yaptırdı.
Saat 24.00 sıralarında Acil Serviste görevli doktorlar bir yaralı Suriyelinin durumundan şüphelenmesi üzerine Acil Servise kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer (KBRN) uzmanları çağrıldı. Ayrıca hastaneye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekibi geldi. Acil servisteki hastalar, dışarı çıkarılırken, acil servise gelen hastalar içeriye alınmadı. Özel kıyafetler giyen uzmanlar, hastane içerisinde ve yaralı Suriyelinin üzerinde teknolojik cihazlar ile kimyasal ölçüm yaptı. Bu esnada hastane bahçesinde görüntü alan basın mensuplarının görüntü alması KBRN ile hastane personeli tarafından engellenmek istendi. Yaklaşık 45 dakika sonunu da her hangi bir kimyasal bulguya rastlanmaması üzerine acil servisin açılmasıyla bekleyen hastalar içeriye alındı.

Kaynak.
Suriye'den gelen yaralıda kimyasal tespit edildi!-Sabah - 03 Eylül 2013

Back