Kimyasal geçirenler

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Bu süreci nasıl atlattınız? Ne kadar sürede hamile kaldınız ve kimyasal tekrarladi mi kizlar.

Tam 45 gün sonra yeniden hamile kalmısım tabi ögrenmem 80 günü buldu :)

Bu süreci nasıl atlattınız? Ne kadar sürede hamile kaldınız ve kimyasal tekrarladi mi kizlar.
Hiç korkma canımm yeni gebeliğe yer hazırlanıyor nisanda kimyasal geçirdim mayısta hamile kaldım cok şükür inşalahh sende en kısa zamanda kavusursun cocuguna

Yaa gerçekten mi tekrar kimyasal olur diye korkuyorum
Kötüyü cagırma
Benim cevremde cok fazla bi sonraki ay hamile kalan var
Benim bebegim suanda kollarımda insallah en kısa sürede sen ve senin gibi bekleyenlerde Allahın izniyle saglıkla bebeklerinize kavusursunuz

Hiç korkma canımm yeni gebeliğe yer hazırlanıyor nisanda kimyasal geçirdim mayısta hamile kaldım cok şükür inşalahh sende en kısa zamanda kavusursun cocuguna
İnşallahh canım ben dün adet oldum aksam acilde kimyasal olduğunu öğrendim ilk gebelikte genelde olduğunu söyledi doktor ama işte nasip Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kötüyü cagırma
Benim cevremde cok fazla bi sonraki ay hamile kalan var
Benim bebegim suanda kollarımda insallah en kısa sürede sen ve senin gibi bekleyenlerde Allahın izniyle saglıkla bebeklerinize kavusursunuz
Haklısınız. Aslında pek bir bilgim de yoktu kimyasal gebelik hakkında doktor bebek ne kadar erken dusuyorsa o kadar sağlıksız demişti

İnşallahh canım ben dün adet oldum aksam acilde kimyasal olduğunu öğrendim ilk gebelikte genelde olduğunu söyledi doktor ama işte nasip Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet genelde ilk gebelikte oluyormuş. Çoğu anlamıyormuş zaten. İnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…