Kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlarım, yardiminizi bekliyorum. ❣️

Genelde öyle oluyodu evet ama ben düzenim değişmiş olabilir erken ya da geç yumurtlarım nolur nolmaz diye ovulasyon ile takip ettim
Benım testime bakarmısınız kızlar iki kere kimyasal gecırmıs biri olarak yine yaşamaktan korkuyorum

Eklentiler

• IMG_7210.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_7208.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 20
Agustos ve eylül ayında kimyasal gecirdim bu ay hamile oldugumu öğrendim 3 ay sonra kalmıs oldum

Agustos ve eylül ayında kimyasal gecirdim bu ay hamile oldugumu öğrendim 3 ay sonra kalmıs oldum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Peki kimyasallardan sonra bir tedavi uygulandı mı? Akışına mı bıraktınız ? Ben de aralık başında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay tekrar hamile kalmıştım o da kimyasal oldu fiziksel olarak da ruhsal olarak da çok yıpratıyor insanı .

Değeri iz ne kadarda .sonra dustu benimde kimyasal oldu 1200.den kimyasal dan sonra hamile kalmak kolay diyorlar ama siz üst üste kimyasal yasamistiniz yukarıda yorum yazan arkadaşta üste kimyasal geçirmis Allah'ım yaa o kadar kararsızım ki anlmadim bazıları sağlıklı bazilarida yine kimyasal olmuş anlamadim

En yüksek 231 oldu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…