Kimyasal gebelikten sonra kanama

Kuyum

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
208
84
18
32
Durum şuki 18 mart 3 gün bir kanamam oldu ardından 24 mart idrar tahlili pozitif çıktı.ertesi gün doktor kan tahlili yaptı 84 gbi bir rakam 2 gün sonra tekrar gel normal bir gebelik değil tahminimce dedi.27 nisan tekrar gittim. Gitmeden öncede kanamam başladı ama lekelenme şeklinde değerlerim 28 e düştü.Kimyasal gebelik dedi kanaman var mı dedi.vardı. hala bu gün oldu 10-15 güne yakın oldu kanamam devam ediyor. Kimyasal gebelik geçirip böyle bir duruma maruz kalan var mı.doktoruma randevu almakta sıkıntı çekiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

bende adetime bir hafta varken kanamam başladı kanda hamile idim üç gün sonra kanda düşmüştü değer kimyasal dediler sonra kanamam başladı 5 gün dolu dolu kanamam oldu

bende adetime bir hafta varken kanamam başladı kanda hamile idim üç gün sonra kanda düşmüştü değer kimyasal dediler sonra kanamam başladı 5 gün dolu dolu kanamam oldu
Benim nerdeyse 20 gün oldu bitmedi az az gelio değerlerim 9 a düştü yarın tekrar kan vericem

Amin cümlemizin yardımcısı olsun
Benim hala kanamam devam ediyor 27 nisandan beri şuandada var ama az
Yarın tekrar kan vericem inş. Düzelir.
Rabbim hayırlısını eylesin hakkımızda

inşallah öle tabi bu mübarek günlerinin yüzü suyu en kısa zamanda alırız kucağımıza bebişlerimizi sağlıkla

Bu tarz bir durumla karşılaşan varsa bilsin 27 nisandan - 8 haziran oldu hala lekelenme şeklinde kanamam var.hala durmadı bu arada çalışmıyordum çalışmaya başladım doktora gitme şansım olmadı ama sorarsanız ağrım falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…