Kimyasal gebelikten sonra hamile miyim?

sheinside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
54
17
merhaba hanımlar,
Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim, bu ayda içimden bir ses hamilesin diyor ama belirtilerim biraz farklı o ay yaşadığım belirtileri anlatayım; soluk soluğa kalıyordum merdivenlerde, giyinip soyunurken hep sıcak basıyordu. Goguslerim şişkin ve uçlarında hassasiyet çoktu. Ve öyle çok akıntım vardı ki hep altıma yaptım zannediyordum...

Gel gelelim bu aya, gögüslerim şiş ama acı yok, soluk soluğa kalıyorum yine... ( bunu neden fark ediyorum sigara kullanmıyorum spor yapıyorum hemen yorulmam genelde) ve akıntım sadece wc kagıdında var çanaşırıma geçmiyor.

Her hamilelik kendine hastır evet biliyorum ama benim gibi 2 hamileliğini de farklı yaşayan var mı? Kan testi yaptırsam cıkar belki ama kimyasaldan sonra umitlenmek istemiyorum reglime 4-5 gün var. Günüm geçsin eşim yurtdışından gelsin, öyle bakıcam Allah'ın izniyle...

Sevgiler! Şimdiden teşekkürler!

canım ne oldu sonuç 2 ay olmuş var mı bebiş merak ettim çünkü bende şu an hamileyim ve hiç belirtim yok bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşamıştım

İnşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…