- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Hadi hayırlısı olsun bekleyelim inşallah vardır bebis. Doktor bisey dedi mi? Hamilelik testi yaptin mi?ben varim . gecen ay yasadim beta 82 ye kadar cikti sonra dustu . bu ay yeniden denemeye basladik . bata 6 gun var
ben evde test yapiyorum negatif cikiyor ama hala umudum var gecen ay hamile kaldigimda son 2 gun silik cikmistiHadi hayırlısı olsun bekleyelim inşallah vardır bebis. Doktor bisey dedi mi? Hamilelik testi yaptin mi?
Evet her insan farklıdir benimki genelde 6 gün öncesinden silik hir sekilde çıkar. :) 4 gün sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah.benim daha çok var bata 28-29 eylul giboben evde test yapiyorum negatif cikiyor ama hala umudum var gecen ay hamile kaldigimda son 2 gun silik cikmisti
Ben sanırım geçiriyorum. Adetime 7gün kala test yaptım bişi çıkmadı 6 gün kala yaptım birinde belli diğerinde daha belirsiz çizgiler gordum sevindim. Dün yani 5 gün kala tekrar yaptım önceki güne nazaran daha da siliklesmisti başka test yaptım onda hiç çıkmadı sanırım kimyasal oldu bugün tekrar test yapmadimmerhabalar kızlar. Haziranda geçirdim düşükten sonra Ağustosta kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal çok normal kabul gören hatta geç kalınmış adet olarak görülüyor ve doktorların hepsi gelecek ay hemen tekrar deneyin derler.
Kimyasal gebelik yaşayıp bu ay tekrar denemek isteyenler buyrun,bir birimize destek olalım
Umarım değildir. Eğer öyleyse de sakin üzme kendiniBen sanırım geçiriyorum. Adetime 7gün kala test yaptım bişi çıkmadı 6 gün kala yaptım birinde belli diğerinde daha belirsiz çizgiler gordum sevindim. Dün yani 5 gün kala tekrar yaptım önceki güne nazaran daha da siliklesmisti başka test yaptım onda hiç çıkmadı sanırım kimyasal oldu bugün tekrar test yapmadim
Kimyasal canım 9 çıktı doktor kimyasal dedi. HayirlisiUmarım değildir. Eğer öyleyse de sakin üzme kendini
Çok geçmiş olsun. Üzme sakin kendini yine denersin bu ayKimyasal canım 9 çıktı doktor kimyasal dedi. Hayirlisi
Yok inan zil takıp oynayasim geldi. 4 aydır haptir ignedir yumurta oluşturcaz çatlatcaz diye canım çıktı bu ay bayrama denk geldi ara verdik kendiliğinden yumurta oluşmuş catlamis dollenmis:)Çok geçmiş olsun. Üzme sakin kendini yine denersin bu ay
Yani en azından hamile kalabiliyorsun artık o şüphe kalmayacak kafanda. Bu forumda bir arkadaşım 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadı,şimdi 23 hafta falan hamile :) allah büyük yine deneyinYok inan zil takıp oynayasim geldi. 4 aydır haptir ignedir yumurta oluşturcaz çatlatcaz diye canım çıktı bu ay bayrama denk geldi ara verdik kendiliğinden yumurta oluşmuş catlamis dollenmis:)
Aynen şu adetimde bir gelse tedaviye devam edeceğiz daha umutluyum. Hepimize nasip etsin inşallahYani en azından hamile kalabiliyorsun artık o şüphe kalmayacak kafanda. Bu forumda bir arkadaşım 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadı,şimdi 23 hafta falan hamile :) allah büyük yine deneyin
Merhaba ;ben varim . gecen ay yasadim beta 82 ye kadar cikti sonra dustu . bu ay yeniden denemeye basladik . bata 6 gun var
kimyasaldan sonra ben de gec yumurtlama oldu . ovulasyon testi yapiyordum neyse ki . ins hamilesinizdir . ben bata 5 varken ogrendim . siz test yaparsaniz cikar gecmis olsun bu aradaMerhaba ;
Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım dün bat günümdü hala gelen giden yok adet tarihimin değişmediğini düşünüyorum çünkü 11.12. gün doktor kontrolüm vardı yumurtam oluşmuş tu
Acaba adet mi gecikicek yoksa hamile olabilirmiyim
Siz ne zmn yapmıştınız test
Teşekkürlerkimyasaldan sonra ben de gec yumurtlama oldu . ovulasyon testi yapiyordum neyse ki . ins hamilesinizdir . ben bata 5 varken ogrendim . siz test yaparsaniz cikar gecmis olsun bu arada
canim yap sen yap kimyasaldan sonra daha kolay hamile kaliniyormus . yumurtlama gununu biliyor musun ?Teşekkürler
Ahh nasıl yapmak istiyorum bir bilsen ama en azından bugün de geçsin istiyorum zaten evdeki testlerde çıkarsa koşa koşa gitmiycem hastaneye falan biraz zmn vermek istiyrum
Yumurtlama günümü biliyorum doktor kontrolündeydim çünkü 2 eylül dü yumurtlama günümcanim yap sen yap kimyasaldan sonra daha kolay hamile kaliniyormus . yumurtlama gununu biliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?