Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmaya çalışanlar

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
merhabalar kızlar. Haziranda geçirdim düşükten sonra Ağustosta kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal çok normal kabul gören hatta geç kalınmış adet olarak görülüyor ve doktorların hepsi gelecek ay hemen tekrar deneyin derler.

Kimyasal gebelik yaşayıp bu ay tekrar denemek isteyenler buyrun,bir birimize destek olalım

ben evde test yapiyorum negatif cikiyor ama hala umudum var gecen ay hamile kaldigimda son 2 gun silik cikmisti
Evet her insan farklıdir benimki genelde 6 gün öncesinden silik hir sekilde çıkar. :) 4 gün sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah.benim daha çok var bata 28-29 eylul gibo

Ben sanırım geçiriyorum. Adetime 7gün kala test yaptım bişi çıkmadı 6 gün kala yaptım birinde belli diğerinde daha belirsiz çizgiler gordum sevindim. Dün yani 5 gün kala tekrar yaptım önceki güne nazaran daha da siliklesmisti başka test yaptım onda hiç çıkmadı sanırım kimyasal oldu bugün tekrar test yapmadim

Umarım değildir. Eğer öyleyse de sakin üzme kendini

Yok inan zil takıp oynayasim geldi. 4 aydır haptir ignedir yumurta oluşturcaz çatlatcaz diye canım çıktı bu ay bayrama denk geldi ara verdik kendiliğinden yumurta oluşmuş catlamis dollenmis:)
Yani en azından hamile kalabiliyorsun artık o şüphe kalmayacak kafanda. Bu forumda bir arkadaşım 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadı,şimdi 23 hafta falan hamile :) allah büyük yine deneyin

mayısta kimyasal geçirdim.
Sonra kist çıktı. adet olmayı bekledim kistin gitmesi için ama olmadım. meğersem bu seferde prolaktin yükselmiş
dostinexle çalışmalara devam

ben varim . gecen ay yasadim beta 82 ye kadar cikti sonra dustu . bu ay yeniden denemeye basladik . bata 6 gun var
Merhaba ;

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım dün bat günümdü hala gelen giden yok adet tarihimin değişmediğini düşünüyorum çünkü 11.12. gün doktor kontrolüm vardı yumurtam oluşmuş tu
Acaba adet mi gecikicek yoksa hamile olabilirmiyim
Siz ne zmn yapmıştınız test

kimyasaldan sonra ben de gec yumurtlama oldu . ovulasyon testi yapiyordum neyse ki . ins hamilesinizdir . ben bata 5 varken ogrendim . siz test yaparsaniz cikar gecmis olsun bu arada

kimyasaldan sonra ben de gec yumurtlama oldu . ovulasyon testi yapiyordum neyse ki . ins hamilesinizdir . ben bata 5 varken ogrendim . siz test yaparsaniz cikar gecmis olsun bu arada
Teşekkürler

Ahh nasıl yapmak istiyorum bir bilsen ama en azından bugün de geçsin istiyorum zaten evdeki testlerde çıkarsa koşa koşa gitmiycem hastaneye falan biraz zmn vermek istiyrum

Teşekkürler

Ahh nasıl yapmak istiyorum bir bilsen ama en azından bugün de geçsin istiyorum zaten evdeki testlerde çıkarsa koşa koşa gitmiycem hastaneye falan biraz zmn vermek istiyrum
canim yap sen yap kimyasaldan sonra daha kolay hamile kaliniyormus . yumurtlama gununu biliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…