Gebeliğe Hazırlık KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA HAMİLE KALANLAR BELİRTİLERİNİZ AYNIMIYDI??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neslhannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
2.641
2.083
83
Kimyasal gebelik gecirenler
Ve hamile kalanlar
Ne kadar süre sonra hamile kaldınız ve kimyasal gebeliğinizle aynımıydı belirtileriniz acaba??

Kimyasalın üstünden 4 ay gecti hala hamile kalamadım

Neden canım üzülme benim 4 yıldır olmuyo 4 aşılama negatif ilk defa kimyasal gecirdim dedimki tamam ben hamile kalabiliyomuşum buda bişey bence ben pkoluyum senin sorunun ne
Benim herhangi bi sorunum yok eşimde hareket problemi var ama drlar sorun sende değil eşinde demiş bende de bi sorun yok

Benim herhangi bi sorunum yok eşimde hareket problemi var ama drlar sorun sende değil eşinde demiş bende de bi sorun yok
Benim eşim de sayı hız morfoloji ileri hareket hepai sorun emodex kullanıyo bakalım bu ay ne olur
Üzme tatlı canını rabbim hayırlısını versin hepimize

Benim eşim de sayı hız morfoloji ileri hareket hepai sorun emodex kullanıyo bakalım bu ay ne olur
Üzme tatlı canını rabbim hayırlısını versin hepimize
Artık üzülmüyorum da işin garibi drlar benim eşime ilaç vermedi

Neden canım üzülme benim 4 yıldır olmuyo 4 aşılama negatif ilk defa kimyasal gecirdim dedimki tamam ben hamile kalabiliyomuşum buda bişey bence ben pkoluyum senin sorunun ne
hayrlı olsun bnde gecen ay kimyasal yasadım umarım bnm de senn gbi olur

hayrlı olsun bnde gecen ay kimyasal yasadım umarım bnm de senn gbi olur
Geçen ay kimyasal geçirdim ve gecikmenin 4. Günü silik cizgiyi görmüştüm o zaman. Kimyasal mi bilmiyorum ama adetime 4 gün kala silik cizgiyi gördüm bu ay. Sizce arada nasil bi fark var nasil anlayabilirim normal mi kimyasal mi oldugunu doktora gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…