Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir allahın kulu yazmıyo canım ya o kadar kimyasal yaşayan varBunu ben de merak ediyorum, bekleyim şuracıkta![]()
Bende gecen ay kimyasal gebelik yaşadım canım bu ay bekliyorum sogan kürüyleKimyasalın üstünden 4 ay gecti hala hamile kalamadım
Benim bi beklentim yok maalesefBende gecen ay kimyasal gebelik yaşadım canım bu ay bekliyorum sogan kürüyle
Neden canım üzülme benim 4 yıldır olmuyo 4 aşılama negatif ilk defa kimyasal gecirdim dedimki tamam ben hamile kalabiliyomuşum buda bişey bence ben pkoluyum senin sorunun neBenim bi beklentim yok maalesef![]()
Benim herhangi bi sorunum yok eşimde hareket problemi var ama drlar sorun sende değil eşinde demiş bende de bi sorun yokNeden canım üzülme benim 4 yıldır olmuyo 4 aşılama negatif ilk defa kimyasal gecirdim dedimki tamam ben hamile kalabiliyomuşum buda bişey bence ben pkoluyum senin sorunun ne
Benim eşim de sayı hız morfoloji ileri hareket hepai sorun emodex kullanıyo bakalım bu ay ne olurBenim herhangi bi sorunum yok eşimde hareket problemi var ama drlar sorun sende değil eşinde demiş bende de bi sorun yok![]()
Artık üzülmüyorum da işin garibi drlar benim eşime ilaç vermediBenim eşim de sayı hız morfoloji ileri hareket hepai sorun emodex kullanıyo bakalım bu ay ne olur
Üzme tatlı canını rabbim hayırlısını versin hepimize![]()
Benim eşimede vermediler 4 asılamada bana klomen catlatma iğnesi verdi eşimin bişeyi yok gibi hiç bişey vermedi cok sacmaArtık üzülmüyorum da işin garibi drlar benim eşime ilaç vermedi![]()
Yalnız değilmişimBenim eşimede vermediler 4 asılamada bana klomen catlatma iğnesi verdi eşimin bişeyi yok gibi hiç bişey vermedi cok sacma
hayrlı olsun bnde gecen ay kimyasal yasadım umarım bnm de senn gbi olurNeden canım üzülme benim 4 yıldır olmuyo 4 aşılama negatif ilk defa kimyasal gecirdim dedimki tamam ben hamile kalabiliyomuşum buda bişey bence ben pkoluyum senin sorunun ne
Geçen ay kimyasal geçirdim ve gecikmenin 4. Günü silik cizgiyi görmüştüm o zaman. Kimyasal mi bilmiyorum ama adetime 4 gün kala silik cizgiyi gördüm bu ay. Sizce arada nasil bi fark var nasil anlayabilirim normal mi kimyasal mi oldugunu doktora gitmedenhayrlı olsun bnde gecen ay kimyasal yasadım umarım bnm de senn gbi olur