• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.794
598
Allah gerçekten kimsenin başına vermesin kızlar. Geçmiş konulardan bilen bilir kimyasal gebelik geçirmiştim. Tekrar hamile kalamadım. Sizede danışmak istiyorum başkalarından duyduğum kadarıyla senin tüplerin tıkalı diyen var bebek rahme ulaşamadığı için kimyasal gebelik diyen var eşinde sorun var diyen var yumurtlama olmuyor çatlama olmuyor diyen var. Allah rızası için kimyasal gebelik geçirip bana bunun hakkında bilgi verebilecek biri varsa lütfen yazın. Bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşın. Benım sımdı yumurtlamam mı olmuyor ne olmuyor kafam çok karışık doktora gidicem ayaklarım geri gidiyor.

Bence biran önce git çünkü bende geçirdim ve sonrasında pko olduğumu öğrendim malesef

Ama adetlerim hep düzenlidir. 28günde bir olurum. Ovulasyon testlerindede hep pozıtıf cıkıyo pkolu olsaydım yınede pozıtıf cıkarmıydı sonuc
Bence biran önce git çünkü bende geçirdim ve sonrasında pko olduğumu öğrendim malesef

Ama adetlerim hep düzenlidir. 28günde bir olurum. Ovulasyon testlerindede hep pozıtıf cıkıyo pkolu olsaydım yınede pozıtıf cıkarmıydı sonuc
Canm merhaba nisan ayinda kimyasal yasadim ve ondam sonra tik yok...seninle ayni durumda ve bir o kadarda uzgunum...bende ne yapacaimi bipmez haldeyim

Canım ben evlenmeden önce düzenli görüyordum adetimi ayrıca hiç yumurtlama olmuyor diye bisey yok bazen düzensiz bazen de hiç olmuyor sadece ama istersen yine de bir görün inşallah yoktur

Canm merhaba nisan ayinda kimyasal yasadim ve ondam sonra tik yok...seninle ayni durumda ve bir o kadarda uzgunum...bende ne yapacaimi bipmez haldeyim
Ben her ay kahroluyorum böyle yaşamaktansa rahim filmi çektireyim eğer sorun ondan kaynaklı değilse başka çarelere bakarım diyorum kendimi avutuyorum şimdilik. Adetin ilk günü çekiliyormuş. Polikistikover olsa adetim düzenli olurmuydu bilmiyorum onu da ama ovülasyon testlerinde hep gülen yüz çıkıyo (clearblue kullanıyorum pozitif manasında) yumurtlama günlerini de atlamadan ilişkiye girmeye hep özen gösteriyorum ama çaresizlik çok zor :(

Back