Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 3 gün felan kanamam oldu bitti korunmadim adetim 5 gün gecikti hiç belirtileride yok normalmi aynı durumu yaşayanlar varmı

Ben de kimyasal gebelikten sonraki ay 5 gün gecikme yaşamıştım ama hamile kalan da çok oluyor. İnşallah bebiştir

Ben de kimyasal gebelikten sonraki ay 5 gün gecikme yaşamıştım ama hamile kalan da çok oluyor. İnşallah bebiştir
İnşaallah ama kimyasal gebelik olduğunu öğrenmeden bı hafta önce öğrendim gebeliği belirtim coktu göğüs hassasiyeti atesleniyodum hiç şikayetm yok şuan Allah ne verirse hayırlısını versin inşallah

Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?evelsi gün kanda gebelik baktırdım gebede değilim !!!!!!!!

bende temmuz da kimyasal geçirdim geçikme normal bende de oldun sonra ki ay 5 gün geçen ay da 10 geçmişti hatta hamilelik belirtilerim vardı ama regl oldum olabiliyormuş ama hamilelikte olabilir geç döllenme olduysa

Kizlar bende geçen ay doktora bebek için muayene olmaya gittigimde hamilelik oldugunu ögrendim. Degerlere bakildi kimyasal oldugunu ögrendim 4 gün sonra da kanamam oldu normal regl seklinde. Degerlerimi takip ettim dustu deger.Bu ay ümitlendim ama ne zaman kanama olacagini bilmedigim icin bekledim 19u ögleden sonra pembe kanama başladı kasıklarımda ağrılarım var bugun 4. Gün hala agrı oluyor ara ara ve normalde adet sancisi cekmeyen insanım. İlk defa regli pembe oluyorum ve kivamida adet gibi degil cok fazla degil ve koyu kivamli. Basiniza boyle bi durum geldi mi kimyasal gebelikten sonra

Bende normalde ağrısız olur kimyasal gebelik dedi doktor korkma normal adet olacaksın pıhtı gelir dedi eve gittim hemen kanamam olmuştu çok ağrılı bı sekilde yerlesmedigi için onu vücudun atıyor az kanama olduğunda da genelde ağrı olur nadir bende

Bende hiç hissetmedim canım gebelik belirtisi bile yoktu memlekette izindeyken normal bi gideyim dedim boyle oldugu ortaya cikti belki gitmesem bilmeyecektim hala neden olmuyor diye kurup durcaktım en azindan sorun olmadigini biliyorum bir kere olduysa yine olur diyorum ki kimyasaldan sonra hemen gebe kalan cok kisi duydum bu ay regl oldum tekrar ama bakalm ovulasyon testi dusunuyorum Allahm hayirlisi ile hepimize nasip etsin

Benim belirtilerim çok olmuştu eşim kesin hamilesin dedi kasik ağrısı göğüs de hassasiyet felan adetime bı hafta felan varken öğrendim iki gün felan sevindik sonra adetle gitti benim ondan sonra duzensizlesti adetim hep iki aydır ovulasyon kullanıyorum takviminde kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…