• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebeliktemi silik cizgi oluyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pembeportakalizmir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
340
148
18
Kızlar selam çoğunuz biliyorsunuz çarşamba günütest yaptım ve silik cıktı hemen anında. akşam kan verdim 61.27 Beta hcgm. Ertesi gün doktora gittik ve doktorum rahimin gayet güzel kanaman yok dedi progestan ve folic asit yazdi yarin 2ye katlanmasi için gidicem tekrar kan vericem ocakta kimyasal geçirdim yakınlarım korkutuyo beni kimyasalda böyle silik çıkıyor diye bat tarihim bugün yani 4 5 gün önce öğrendim hamileligimi lütfen bana moral verin

Şuan sizi çok iyi anlıyorum benimde bi kimyasalim olmuştu. Insan ikincisinde korku yaşıyor sevinemiyor sonra başlıyor iki kat arttimi kese gorundumu bebek var mi kalp atışını duysaydık şuan kalp atışını duysaydık asamasindayiz. içimiz biraz buruk çünkü sevinemedik doğru düzgün ama inşallah her şey güzel olacak buna inanın 🌸

Şuan sizi çok iyi anlıyorum benimde bi kimyasalim olmuştu. Insan ikincisinde korku yaşıyor sevinemiyor sonra başlıyor iki kat arttimi kese gorundumu bebek var mi kalp atışını duysaydık şuan kalp atışını duysaydık asamasindayiz. içimiz biraz buruk çünkü sevinemedik doğru düzgün ama inşallah her şey güzel olacak buna inanın 🌸
Evet canim benim aslında şuanda eşimle dünyanın en mutlu insanıyız ama belli edemiyoruz birbirimize icimde rahat bebegimin olduğunu hissediyorum kasik ağrılarım mide yanmam gösteriyor ama ultrasonda görmeden rahat edemiycem sanirim

Kızlar selam çoğunuz biliyorsunuz çarşamba günütest yaptım ve silik cıktı hemen anında. akşam kan verdim 61.27 Beta hcgm. Ertesi gün doktora gittik ve doktorum rahimin gayet güzel kanaman yok dedi progestan ve folic asit yazdi yarin 2ye katlanmasi için gidicem tekrar kan vericem ocakta kimyasal geçirdim yakınlarım korkutuyo beni kimyasalda böyle silik çıkıyor diye bat tarihim bugün yani 4 5 gün önce öğrendim hamileligimi lütfen bana moral verin
alakasi yok ilk basta silik cikiyor beta hcg arttikca koyulasiyor tam koyu olmasi icin adetin en azindan bikac gun gecmis olmasi gerekiyor

Bence beta ya göre silik çıkması gayet normal canım 1 yada 2 haftalik bişey zaten kan degerlerinin artışı güzel ilerlerse sonra yine test yaparsın koyu olduğunu göreceksin hayırlı olsun 😍

Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma canım. Kimyasal olsaydı kanaman başlardı bile. Şimdi rahatla ferahla bebeğin seninle keseyi görmek için sabırsızlan acaba görebilecekmiyim diye değil. :nazar: Korkuları yenmek zor ama telkin edersen kendini çok rahatlıycaksın. İlk haftalar bende öyleydim sonra bi rahatlama geldi sürekli telkin ettim kendimi milyonlarca kadının hamileliği sağlıklı ilerliyor benim de onlardan bi farkım yok dedim hep kendime. artık bebeğimi görmek için mutlulukla gidiyorum ultrasona acaba bi sıkıntı var mı telaşıyla değil :KK49:

Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma canım. Kimyasal olsaydı kanaman başlardı bile. Şimdi rahatla ferahla bebeğin seninle keseyi görmek için sabırsızlan acaba görebilecekmiyim diye değil. :nazar: Korkuları yenmek zor ama telkin edersen kendini çok rahatlıycaksın. İlk haftalar bende öyleydim sonra bi rahatlama geldi sürekli telkin ettim kendimi milyonlarca kadının hamileliği sağlıklı ilerliyor benim de onlardan bi farkım yok dedim hep kendime. artık bebeğimi görmek için mutlulukla gidiyorum ultrasona acaba bi sıkıntı var mı telaşıyla değil :KK49:
Ayyy canim içim rahatladı sayenizde eşimde sizin gibi konusuyor ama insan anne olunca duymuyor sanırım bebeğime bisey olur diye Allahım sağ salim kucagina almayı nasip etsin canim benim

Daha cok yeni diye silik cıkmıstr. Bozma moralinii. Ne alakasi var benmde silikti ve kimyasal falan cikmadi. Ayrıca daha once geçirmisn bu konu da baya sey okudum daha once kimyasal gecirip ikinci gebeligi saglklı olan bi suru kadn var
Canm ilacini duzenli kullan strese de girme insallah guzel haberler alrsn.

Daha cok yeni diye silik cıkmıstr. Bozma moralinii. Ne alakasi var benmde silikti ve kimyasal falan cikmadi. Ayrıca daha once geçirmisn bu konu da baya sey okudum daha once kimyasal gecirip ikinci gebeligi saglklı olan bi suru kadn var
Canm ilacini duzenli kullan strese de girme insallah guzel haberler alrsn.
Inşallah canim düzenli kullanıyorum sağ salim yarın öğreneyim inşallah agrilarimdan anlıyorum aslında gebeligimi birazda ağrısız olsa korkardim

Alakası yok silikle ben silik testle ögrendim sonraki gün sabah tekrar yaptım yine silikti kan verdim 55.10 çıktı şuan 8.buçuk haftalık olduk ikiye katlanması yeterli öyle silik olmasıyla alakalı degil

Bat geçince mi ogrendin canim
Canım benim bat 7 gün falan geçmişti ama ben polikistik over li oldugum için bata göre düşünmedim biraz duygusal Bi farkındalık oldu benimki içime dogmuştu ve test yaptım silik çıktı ertesi gün sabah tekrar yapınca o da silik çıkınca hemen kan vermeye gittim zaten şuan da 8+6 dayız kalp atışını falan duyduk yani hiçbir sorun yok inşallah senin de öyle olur bunun silik çizgi ile alakası yok hiç canını sıkma kimyasalda düzensiz olur normalde 2 günde bir iki katına çıkmalı beta hcg eger düzenli yükseliyorsa saglıklı bir gebelik oluyor benim bat a göre daha fazla olmalı ama geç yumurtlama oldugundan bat la aynı degil hamilelik

Back