Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal mı oldu?Merhaba ben göğüs büyümesi, aşerme, ağız sulanması, şişkinlik, gaz ve kasıklarda batma yaşadım
Evet ama benim reglim 1 hafta geçmesine rağmen beta hcg değerim 27 çıktı 2 gun sonra 11 e düştüKimyasal mı oldu?
Teşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sağlıkla hamile kalırsınız, istiyorsanızEvet ama benim reglim 1 hafta geçmesine rağmen beta hcg değerim 27 çıktı 2 gun sonra 11 e düştü
Amin inşallah cok istiyorum 22 aralik beklenen adet tarihim. Heyecanla bekliyorumTeşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sağlıkla hamile kalırsınız, istiyorsanız
Canım benim kese görülmedi bhcg 2121 kadar çıktı düşük yaptığımı öğrendim dün sanırım kimyasal geçirdim ama şu an adet kanaması gibi kanamam yokKimyasal gebelik şüphesinden sadece beta hcg 1000i geçince mi kurtulabiliriz?
Düşük yaptığınızı nasıl öğrendiniz o zaman? Hiç kanamanız vs olmadı mı, yani ilk defa böyle bir şey duydum süreç nasıl oldu acabaCanım benim kese görülmedi bhcg 2121 kadar çıktı düşük yaptığımı öğrendim dün sanırım kimyasal geçirdim ama şu an adet kanaması gibi kanamam yok
Bir de sakıncası yoksa sorabilir miyim acaba beta nasıl yükseliyordu yavaş yavaş mı yoksa 2 katı şeklinde mi? Kaçıncı günde öğrendiniz düşük olduğunuCanım benim kese görülmedi bhcg 2121 kadar çıktı düşük yaptığımı öğrendim dün sanırım kimyasal geçirdim ama şu an adet kanaması gibi kanamam yok
Kanamam oldu ama adet kanaması gibi olmadıDüşük yaptığınızı nasıl öğrendiniz o zaman? Hiç kanamanız vs olmadı mı, yani ilk defa böyle bir şey duydum süreç nasıl oldu acaba
Çarşambaya kadar güzel yükselmişti dün ögrendim düşük yaptığımı ve kesem hiç gözükmedi .. kaçıncı gün olmuş oluyor bilmiyorumBir de sakıncası yoksa sorabilir miyim acaba beta nasıl yükseliyordu yavaş yavaş mı yoksa 2 katı şeklinde mi? Kaçıncı günde öğrendiniz düşük olduğunu![]()
Canım adet şekline döndü haberin olsun .. yok hayır canım İstanbul’da değildi.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ...Çok çok geçmiş olsunAllah en tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah.
istanbulda mıydı doktorunuz?