• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelikte göğüs büyümesi yada memelerde hassasiyet acı olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Kimyasal gebelik şüphesinden sadece beta hcg 1000i geçince mi kurtulabiliriz?

Değerin her gün en az 2 ye katlamasi ve kesenin görünmesi gerekiyo diye biliyorum

Merhaba ben göğüs büyümesi, aşerme, ağız sulanması, şişkinlik, gaz ve kasıklarda batma yaşadım

Kimyasal gebelik şüphesinden sadece beta hcg 1000i geçince mi kurtulabiliriz?
Canım benim kese görülmedi bhcg 2121 kadar çıktı düşük yaptığımı öğrendim dün sanırım kimyasal geçirdim ama şu an adet kanaması gibi kanamam yok

Canım benim kese görülmedi bhcg 2121 kadar çıktı düşük yaptığımı öğrendim dün sanırım kimyasal geçirdim ama şu an adet kanaması gibi kanamam yok
Düşük yaptığınızı nasıl öğrendiniz o zaman? Hiç kanamanız vs olmadı mı, yani ilk defa böyle bir şey duydum süreç nasıl oldu acaba

Bir de sakıncası yoksa sorabilir miyim acaba beta nasıl yükseliyordu yavaş yavaş mı yoksa 2 katı şeklinde mi? Kaçıncı günde öğrendiniz düşük olduğunu :(

Bir de sakıncası yoksa sorabilir miyim acaba beta nasıl yükseliyordu yavaş yavaş mı yoksa 2 katı şeklinde mi? Kaçıncı günde öğrendiniz düşük olduğunu :KK43:
Çarşambaya kadar güzel yükselmişti dün ögrendim düşük yaptığımı ve kesem hiç gözükmedi .. kaçıncı gün olmuş oluyor bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun :( Allah en tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah.
istanbulda mıydı doktorunuz?

Çok çok geçmiş olsun :KK43: Allah en tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah.
istanbulda mıydı doktorunuz?
Canım adet şekline döndü haberin olsun .. yok hayır canım İstanbul’da değildi.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ... 😔

Back
X