• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikte beta hcg kaç günde düşer?

RabiaNur20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
19
3
1
25
Merhabalar 6 gün önce kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim şuan kanamam var fakat 81 den 56 ya düştü değerim çok yavaş gidiyor sizce kaç günde değerlerim sıfırlanır yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏🏻 ilk gebeliğim de böyle bişey yaşamak çok üzdü beni 😢

Öncelikle geçmiş olsun canim konu burada istersen bir oku rahatlayacagina eminim

Üzülme dicem ama saçma olacak biliyorum ama yine de iyi tarafindan bakmayi dene, hamile kalabiliyorsun en azından. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.

Canım ben de tüp bebekte yaşadım kimyasal gebelik 1hafta icinde düşmüştü değerim.
Kimyasal gebelikten 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım şükürler olsun ki.
Kalbini gönlünü ferah tut inşallah Rabbim yerine sağlıklı evlat nasıp edecek.

Merhabalar 6 gün önce kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim şuan kanamam var fakat 81 den 56 ya düştü değerim çok yavaş gidiyor sizce kaç günde değerlerim sıfırlanır yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏🏻 ilk gebeliğim de böyle bişey yaşamak çok üzdü beni 😢
Çoğumuz yaşıyoruz malesef,lütfen yıpratma kendini,sağlıklı değilmiş demekki,en kısa zamanda daha sağlıklı hamileliğin iz olur inşallah:emir_bebek:..benim değerlerde 1 hafta içinde sıfırlamıştı..

Çoğumuz yaşıyoruz malesef,lütfen yıpratma kendini,sağlıklı değilmiş demekki,en kısa zamanda daha sağlıklı hamileliğin iz olur inşallah:emir_bebek:..benim değerlerde 1 hafta içinde sıfırlamıştı..
Hadi ya benim 7 gün oldu hala sıfırlanmadı kişiden kişiye değişiyo sanırım bi akrabamın 20 günde sıfırlanmış

Hadi ya benim 7 gün oldu hala sıfırlanmadı kişiden kişiye değişiyo sanırım bi akrabamın 20 günde sıfırlanmış
Benım en son 90 küsürlerdeydi beta 2 gün sonra kahverengi akıntı ve kanama oldu 2 gün sonrada
Hepsi düştü kibrit kutusu gibi parçalanmadan,belki ondan beta 3 gün sonrada sıfırlanmıştı,sizinkide sıfırlanır kişiye göre değişiyor ..

Merhabalar şu an kimyasal gebelik yaşıyorum. 5. Gün tek emriyo transferi yapildi. 10. Gün leke gelmeye basladi ve 11. Gün pıhtı ve parcalar seklinde kanama oldu. 12. Gün bhgc degeri 88 e yükseldi. Simdi düşmesi icin takip edecegiz. Sizin ne kadar zamanda düştü bhgc değeriniz

Back