Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelikmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulenyuuzz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
39
13
8
29
Merhaba arkadaslar bundan 1 sene önce gebe kaldım ama 6 haftada bebeğin kalp atışı durmus anneden bebeğede kan akısı kesilmiş zorunlu kurtaj oldum 3 ay korunduk 6 aydır korunmuyoruz ve düzenli bir şekilde her ay 28 günde rengli oluyorum bu ay 24 dunde olmam gerekiyodu ama olmadı bugun yest yaptım pozitif çıktı kan verdik yarın belli olucak ama bugün rengli oldum hemen gittim test aldım negatif çıktı napıcağı şaşırdım kimyasal gebelik olabilir dedi doktor anlltım onada çok korkuyorum nasıl geçiçek nasıl olucak çok zormus ...

İnt den bakabilirsin sonuca. Bazen test yanıltabiliyor

Sağlık ocagından yaptıgımız için yarın çarşamba belli okur dedi hoca

Barkod numarasını aldıysanız bakabilirsiniz netten sonuca aklınıza bulunsun. Normal adet kanaması gibi mi şuan

kan pıhtılasmasına benziyor tahlil yaptırdınız mı pıhtılasma için öğrendiğiniz anda iğneye başlıyorsunuz göbekten .. malesef bendede cktı 8 haftalık bebek kaybım oldu bu sebebten zaten eşimde sorun var hamile kalmam mucizeydi ama sonu hayal kırıklıgıyla bitti sizde önleminizi alın daha cok kayıp vermemek icin

Kan pıhtılaşmasıyla ilgili hiç bir bilgim yok nedir acaba acarmısınız biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…