kimyasal gebelikler neden bu kadar çoğaldı

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
37
bende kimyasal gebelik gecrdm.hatta tek benim başıma geliyo diye yedim kendimi cok fazla uzuldum.dunden beri bisey farkettim konularn cogu kimyasal gebelikle ilgili.neden bu kadar cogaldi ve bunu engellemek icin birsey yapilamaz mi tibbi yonden yada altarnatif tipta bi cozumu var mi.burda cogu arkadasn gebeligini duyup kendim gibi seviniyorum ama sonra bi terslik cikiyo cok uzucu ya allah kimseye yasatmasin saglikli gebelikler geçirsin herkes.

insallah canim amin.ama o kadar fazlaki burda konustgm bes arkadastan ucu ya gecirmis ya geciriyo korkuyorm artk tekrar hamile kalmaktan.tibben bi cozumu var mi bilmem ama altarnatif tipta vardr herhalde arastrmak lazim

insallah canim amin.ama o kadar fazlaki burda konustgm bes arkadastan ucu ya gecirmis ya geciriyo korkuyorm artk tekrar hamile kalmaktan.tibben bi cozumu var mi bilmem ama altarnatif tipta vardr herhalde arastrmak lazim
Cok var kimyasal gebelik gercekten ben gecen aya kadar adini dahi duymamistm kimyasal gebeligi. Gecen ay siddetli adet sancim vardi cuvanpercemi ictim gecti ama ara ara geldi gitti sanci aksama dogru siddetlendi tekrar esim agri kesici verdi gecti wc ye gittm peceteye ufacik misket buyuklugnde kati jel seklini almis beyaz bisi dustu ne oldugunu anlayamadm baktm durdm bu ne diye. Arastrdm ve kimyasal gebelik die bisi olabilicegini ogrendm tam bilmyrm kimyasalmiydi degilmiydi ama bende bur yasima daha girdm:)

Ben iki dusuk ve kimyasal gebelik yasadim. 2 dusukten sonra genetik test yaptirmak istedim ve doktorlar 3 dusukten once yapilmiyor dedi. Bende doktora gittim 2 dusuk bi kimyasal gebelik yasadim dedim. Doktorda hastanede usg yok deyince ben sok ben iptal oldum o an :) dedim ki bosuna yalan soyledin. 2 ay sonrada kimyasal gebelk yasadimmi :) aha dedim tmm yalan soyledigim vakit benim dua kapim acikti gercek oldu diye :)

Hayit tohumu civanpercemi aslanpencesi sogan kuru bunlarla kadinlik hormonu ve kadin hastaliklarini temizliyr ve Allahin izniyle dualarimiza cvp verir
bende simdi onlar bakiyrodm canim brokoli kuru tupleri tenizliyoms.bide dedgn gibi testere disli aslan pencesi bunlar dis gebligi dusugu engelliyoms.en faydalisi sogan kurude onu icmesi cok zor kokusu cok fena.ama deniycem bende allah kimseye yasatmasin vallah ya

Kimyasal gebelik halk arasında sessiz düşük olarak geçermiş. Hani birkaç gün adetin geçer sonra regl olursun ya kimse test yapmazmış ki bilsin. Adetim gecikti oldum derlermiş. Biz şimdi heyecanla gün saydığımız için 1 gün bile geçse test yaptığımız için kanama başladığında düşük yaptığımızı anlıyoruz test yapmamış olsak üstünde bu kadar düşünmesek farkına bile varmayız

:)) onu yasayacgn varmis canim o sekilde dusunme.bende hamile kalmadn once burda kimyasali okudum aklima gelen basima geldi allah bi daha yastmasin.simdi kirlere bakiyodm testere disli aslan pencesi cayi cok iyi gekiyoms.onu denemeyi düşünüyorm kismet artik

evet canim bu dogru biz yanip tutusyrz kolayini bulsak ilsikinin yarinsi test yapcaz ki o tur bi test olsa.eskiden anlasilmiyoms bile kimse adet takibi bile yapmiyoms.ama simdi bide hersey hormonlu.annem bize hamileyken tarlalarda calisirmis ekmek atarlarmis firine o kadar agir seyler yaoarmis gene bisey oomamis.simdi kucuk bi pet siseyi kaldir aninda dusuyo

Bendebkimyasal gebeligi burda ogrendim hatta dedimki ne tuaf bu da mi varmis. İnsan basina gelince anliyor. Neyse gecmis olsun hepimizi. Rabbim tekrarini yasatmasin. Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin. Ama bi yondende iyi gebe kalabildigimizi biliyoruz :)

orasi oyle tabi kalabliyrz bide allahin izniyle kucagimiza alsak insallah

Tabiki katılıyorum bu da doğru ama eskiden yaşanan düşükler kayda geçmiyormuş bilemiyoruz. Annem de der ben ne odunlar kırdım ne sular taşıdım diye anlatır. Şimdi ben aman düşmesin aman şu olmasın diye makineyi bile boşaltamıyorum. Yaşam çok daha sağlıksız şu an ama bizde pek dikkat ediyoruz diyemeyiz. Kendimize zaman ayırmıyoruz düzenli beslenmiyoruz sürekli telefon televizyon en azından kendi açımdan böyle kendime kızsamda yürüyüş yapayım desem de hep bi bahane hazır

Bende yaşadım kimyasal gebelik canım beta Hcg 640 tı ilk öğrendiğim de sonra kahverengi bir akıntım başladı 3 gün sonra kanamam başladı ve iki büyük parça düşürdüm ceviz büyüklüğündeydi kromozomal bozukluktan oluyormuş kimyasal gebelik Allaha dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden doğsaydi sakat doğacaktı çok acı çekecekti ve fazla yaşamadan ölecekti belkide..şimdi bize yeni Bebişler lazım sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur inşallah

aynen dogru soyluyosn radyasyonun icinde yasiyorz resmen.kismet nasip artik.olunca ne yaparsan yap doguyo bi sekilde olmuyosada amuda da kalksak caresiz.saglikli evlatlar nasip etsin allah hepimize

Cnm o ceviz buyukkugndeki parcalar nasildi beyaz mi kirmizi et parcasimiydi birde kati jel gibi kivamdamiydi?

bendende bi parca ceviz buyuklignde dustu et gibi.sonrada kan pohtisi gibi bisey geldi onlar dusunce zaten iyice temizleniyo.sen tekrar hamilesin sanirim allah bi daha yastmasin kucagina almayi nasip etsin insallah

bendende bi parca ceviz buyuklignde dustu et gibi.sonrada kan pohtisi gibi bisey geldi onlar dusunce zaten iyice temizleniyo.sen tekrar hamilesin sanirim allah bi daha yastmasin kucagina almayi nasip etsin insallah
Yok canım düşükten sonra adet olmadım daha adet olunca tedaviye basliycam pko hastasıyım ben

Kimyasal gebelikler cogalmadi.
Hatta bence azalmistr bile anneler daha bilincli artk.
Ama adet gununden once test yapmadn nasil anlayablrsn hamile olup olmadgni?
Mumkunati yok.
Eskiden gebelik testleri boyle kolay erisilmiyomus, zirt pirt doktora gidilemiyomus. Gunleri gectkten haftalar sonra ogreniyolarmis hamile olduklarini.
Modern kadin hayatinin her anini kontrol etmeye calisiyor o yuzden olan bitenin farkinda, ama eskiden kadinlar cok daha duyarszmis. Her sene dusuk yapan ananeler babaneler... Smdi 2dusukten sonra genetik teste aliniyorsun.yani bir artis yok sadece farkedis var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…