Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum çok açıklama yapmıyor o yüzden burda konu açtım bende. Beta sıfırlanınca deneniyor o zaman teşekkür ederimBeta nın düşmesini bekleyeceksin tabi ki. Son olarakta tetkiklerin yapılacak ona göre bence braz mola vermelisiniz en azından sağlıklı gebelik için ki doktorun seni zaten yönlendirecektir. Ama gebe kalmak istiyorsun folik aside değerlerine baktırdıktan sonra başla derim ben
Her hafta betana bakılacak sıfırlanacak sonra genel kontrolün kan değerlerine vs bakılacak rahmine vs . Nasıl doktormuş o kulüp üyelerinden selam söyleDoktorum çok açıklama yapmıyor o yüzden burda konu açtım bende. Beta sıfırlanınca deneniyor o zaman teşekkür ederim
Ahahaaa çok tatlısınız söylerim ama benim muhattap olduğum küçük bir kız doktor asistanı oda gidip hocasıyla konuşuyor malüm devlet hastanesi. Çok teşekkür ediyorum ilginize.. herşey gönlünüzce olur umarımHer hafta betana bakılacak sıfırlanacak sonra genel kontrolün kan değerlerine vs bakılacak rahmine vs . Nasıl doktormuş o kulüp üyelerinden selam söyle
Benim değerlerim adetten sonra tekrar yükselmeye başladı. Kimyasal veya dış gebelik diyorlar. Vajinal ultrasonda tam bişe göremediler ama belli belirsiz birşey varmış. Şuan yatış verdiler yarın ameliyat olacağım galiba. Yarınki doktorlar bakacakmışKuzum bende seninle aynı durumu yaşıyorum şuan 2 gün önce değerim 12.34 dü bugün tekrar kan verdim 11.45 e düşmüş kimyasal henüz doktora gosteremedim sen ne yaptın
İlk değerin neydi kuzum öğrendiğindeBenim değerlerim adetten sonra tekrar yükselmeye başladı. Kimyasal veya dış gebelik diyorlar. Vajinal ultrasonda tam bişe göremediler ama belli belirsiz birşey varmış. Şuan yatış verdiler yarın ameliyat olacağım galiba. Yarınki doktorlar bakacakmış
Benim ilk öğrendiğim zaman beta 127 idi. Sonra güzelce artmaya başladı. 1045 oldu. Sonra 308 diye düşmeye başladı. Adet oldum adet bittikten sonra tekrar 400 lere çıkmaya başladı. Ağrımda kanamamda yok ama anlam veremediler. Sol tarafta bişey gördüler yarın onu alacaklar sanırım. Değerlerim şu şekildeydi (127,382,807,1045,308,161,314,408,459)İlk değerin neydi kuzum öğrendiğinde
Sizin yükselmiştir ben öğrendiğimde 12 lerde çıktı doktor çok yeni 2 gün sonra tekrar dedi 11.45 e düştü kimyasal dedi zaten arkasına kanamam başladı yeni bitti kanamamBenim ilk öğrendiğim zaman beta 127 idi. Sonra güzelce artmaya başladı. 1045 oldu. Sonra 308 diye düşmeye başladı. Adet oldum adet bittikten sonra tekrar 400 lere çıkmaya başladı. Ağrımda kanamamda yok ama anlam veremediler. Sol tarafta bişey gördüler yarın onu alacaklar sanırım. Değerlerim şu şekildeydi (127,382,807,1045,308,161,314,408,459)
Değer tamamen sıfırlandı mı sizin? Benim sürekli 400 lerde çıkıyor. Bugün ameliyatla rahim içini temizliyceklermişSizin yükselmiştir ben öğrendiğimde 12 lerde çıktı doktor çok yeni 2 gün sonra tekrar dedi 11.45 e düştü kimyasal dedi zaten arkasına kanamam başladı yeni bitti kanamam
Baktirmadim henüz kuzum ama değerim çok düşük olduğu için doktor 1 hafta sonra gel dedi. Kanamam da oldu bugün bitti baya değişikti kanama sürecim kahverengi siyah kırmızı her renk geldi. Çok ilginç bir şeymiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı gebeliğe vesile olur bu durumunDeğer tamamen sıfırlandı mı sizin? Benim sürekli 400 lerde çıkıyor. Bugün ameliyatla rahim içini temizliyceklermiş
Teşekkür ederimm. Çıktım ameliyattan kese oluşmuş gebelik başlamış ama şekli bozulduğundan sağlıksız ilerlemiş. Onu aldılar patolojiye yolladılar..Baktirmadim henüz kuzum ama değerim çok düşük olduğu için doktor 1 hafta sonra gel dedi. Kanamam da oldu bugün bitti baya değişikti kanama sürecim kahverengi siyah kırmızı her renk geldi. Çok ilginç bir şeymiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı gebeliğe vesile olur bu durumun
Ah kuzum çok geçmiş olsun, vardır bunda da bir hayır sıkma canınıTeşekkür ederimm. Çıktım ameliyattan kese oluşmuş gebelik başlamış ama şekli bozulduğundan sağlıksız ilerlemiş. Onu aldılar patolojiye yolladılar..
Teşekkür ederim. Tekrar yatışa aldılar değerlerim yükselmeye devam etti. Dış gebelik iğnesi vurdular bir çift. Şimdi düşmesi bekleniyor. Doktorlarda şaşkın neden böyle olduğuna dairAh kuzum çok geçmiş olsun, vardır bunda da bir hayır sıkma canını
Allah Allah şuan nasılsın kuzum, sana yan etkisi var mı bu durumun şuan ağrı vs eşlik ediyor mu ?Teşekkür ederim. Tekrar yatışa aldılar değerlerim yükselmeye devam etti. Dış gebelik iğnesi vurdular bir çift. Şimdi düşmesi bekleniyor. Doktorlarda şaşkın neden böyle olduğuna dair
Şuan bana yan etkisi olmadı. Ama önce kürtaj yaptılar değer düşmedi dış gebelik dediler iğne yaptılar. Koskoca hastane biz seni çözemedik diyor. Patoloji sonucuna göre bişey deriz diyor. Bana herhangi bir yan etkisi olmadı.Allah Allah şuan nasılsın kuzum, sana yan etkisi var mı bu durumun şuan ağrı vs eşlik ediyor mu ?
Rabbim yardımcın olsun kuzum, bende bugün tekrar degerime baktirsam mi diyorum acilde düşmüş mu diye , zaten çok küçük değer çıkmıştı benim 12.34 2 gün sonra 11.45di şuan ne bilmiyorum baktirmadim sonraŞuan bana yan etkisi olmadı. Ama önce kürtaj yaptılar değer düşmedi dış gebelik dediler iğne yaptılar. Koskoca hastane biz seni çözemedik diyor. Patoloji sonucuna göre bişey deriz diyor. Bana herhangi bir yan etkisi olmadı.
İnşallah sizin sağlıklı ilerler ama kimyasal gibi duruyor. Adetle atarsınızRabbim yardımcın olsun kuzum, bende bugün tekrar degerime baktirsam mi diyorum acilde düşmüş mu diye , zaten çok küçük değer çıkmıştı benim 12.34 2 gün sonra 11.45di şuan ne bilmiyorum baktirmadim sonra
Evet kuzum doktor zaten kimyasal demişti, yinede test verdim sıfırlanmış şükür sen ne durumdasın?İnşallah sizin sağlıklı ilerler ama kimyasal gibi duruyor. Adetle atarsınız