Kimyasal gebelik

btl2929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
8
1
1
30
Kimyasal gebelik yaşadım ve bir daha gebe kalırsam aynısını yaşamaktan korkuyorum

Aynisini bende yaşadım iki ay sonra hamile kaldım şuan 16 aylik bir prensesim var.. allah kucagini doldursun insallah doktorunla bunlari konus herhangi bir sikinti yoksa tekrar hamile kalip saglikla ewladini alirsin kucagina.

Doktora derdimi anlattım ama ilac falan da vermedi korun da demedi bende korunmadan ilişkiye girdm düşük yapalı 1 ay olcak daha adet olmadım karnımda şişlik ve ağrı var

Kurtajdan sonra bende tam 1 ay sonra adet oldum normalde 20 gün dedimi ben burdayım derdi iki ay tam 30 günde bir oldum iki ay sonra yine 20 gün sevindiydim ayda bir olunca kısa sürdü keşke sen sorsaydin korunmam gerekir mi ne kadar korunmaliyim diye

bende kimyasal gebelik geçirdim hemen ardindan korunmadik hatta doktor klomene başlattı. kimyasal gebelik en azindan hamile kalabiliyormusum umudu oluşturdu

Bende 2 ay önce yaşadım o kadar içim acidiki ama isyan etmedim ve hep dediğim Rabbim sen hayırlısını nasip et hala bekliyorum umutlaa :KK43:

Arkadaşlar mrb.. şuan çok erken bi gebeligim var.3.asilama ile hamile kaldım asilamanin 12.günü beta 35.16 idi. 14 gün değer 33 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak değere. Kimyasal gebelik olsa hızla düşme olmazmiydi acaba? Sizce bebeğimi kurtarma şansım var mı

Arkadaşlar mrb.. şuan çok erken bi gebeligim var.3.asilama ile hamile kaldım asilamanin 12.günü beta 35.16 idi. 14 gün değer 33 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak değere. Kimyasal gebelik olsa hızla düşme olmazmiydi acaba? Sizce bebeğimi kurtarma şansım var mı
ya seni uzmek istemem ama herseye hazırlıklı ol. kimyasal gebelikte önce ayni değerlerde kalıp sonra düşüyor :( insallah bi mucize olur yükseliverir. gelismelerden haberdar et

cok iyi anliyorum seni bende 19 ay sora hamile kalip kimyasal gebelik gecirdim :KK43: Rabbim hayirlisini versin
Amin canım hepimizin inş. Bizde 3.5 senedir uğraşıyoruz hiç bir neden bulunamadı. Çare asilama dedik onda da bu oldu nasıl bir sınav Rabbim hayır eylesin :KK43:

Amin canım hepimizin inş. Bizde 3.5 senedir uğraşıyoruz hiç bir neden bulunamadı. Çare asilama dedik onda da bu oldu nasıl bir sınav Rabbim hayır eylesin :KK43:
yazik kiyamammm sizinde çok olmuş. bizede de bi problem bulunamadi :( 1 aşılama, sayisiz yumurta takibi, gonal f igneyle 2 ay ve klomenle 2 ay :( yaza kadar olmazsa tüp bebek arastirmalarina başlıcam artik insallah gerek olmaz

yazik kiyamammm sizinde çok olmuş. bizede de bi problem bulunamadi :KK43: 1 aşılama, sayisiz yumurta takibi, gonal f igneyle 2 ay ve klomenle 2 ay :KK43: yaza kadar olmazsa tüp bebek arastirmalarina başlıcam artik insallah gerek olmaz
Nedensiz olması daha zor..ne yapacağını bilemiyor insan..yine de Rabbim beterin den korusun. Rabbim evlatla sınamasın inş bizleri. Sizede bol şans şuan hastanedeyim sonucu bekliyorum güzel dualarınızı eksik etmeyin belki bi mucize olur

Nedensiz olması daha zor..ne yapacağını bilemiyor insan..yine de Rabbim beterin den korusun. Rabbim evlatla sınamasın inş bizleri. Sizede bol şans şuan hastanedeyim sonucu bekliyorum güzel dualarınızı eksik etmeyin belki bi mucize olur
Bebisim gitti değer 12 ye düştü doktor aksef verdi :( daha kanamam yok acaba hemen tüp bebek yapsam mı yoksa bir ay beklesem mi ya

Bebisim gitti değer 12 ye düştü doktor aksef verdi :KK43: daha kanamam yok acaba hemen tüp bebek yapsam mı yoksa bir ay beklesem mi ya
geçmiş olsun cnm hayirlisi... insallah diğer ay hemen hamile kalirsin. tüp bebek işlemlerini en azindan arastirmaya basla istersen zaten o da bi kac ay alir. bende 2 sene dolunca tüp bebek arastirmalarina baslicam. zaman kaybetmek istemiyorum

geçmiş olsun cnm hayirlisi... insallah diğer ay hemen hamile kalirsin. tüp bebek işlemlerini en azindan arastirmaya basla istersen zaten o da bi kac ay alir. bende 2 sene dolunca tüp bebek arastirmalarina baslicam. zaman kaybetmek istemiyorum
Ben zaten 3 kere asilama yaptım doktorum 3 den sonra tüp bebek demişti bu son asilama da kimyasal olunca Tüpe hemen başlasam mi yoksa ara mi versem bilemiyorum

Ben zaten 3 kere asilama yaptım doktorum 3 den sonra tüp bebek demişti bu son asilama da kimyasal olunca Tüpe hemen başlasam mi yoksa ara mi versem bilemiyorum
cnm rapor cikarma islemleri uzun sürüyormuş. istersen 1 ay dinlen sonra işlemlere başlarsın. belki gerek kalmaz ;)

Merhaba bayanlar benım de sıze bır sorum olacak ocağın 7 sınde bnde kımyasal gebelik gecırdım. Şubatın dördünde normalde adet olmam gerekıyordu ama subatın 1 ınde ve ıkısınde kahverengı lekelenmelerım oldu 4 subatta da yogun kanamam oldu ve besınde bıttı. Sorum sukı bnım adetlerım normalde asırı yogun olurdu ama bu ay sadece ıkı gun yoğun oldu ve kesıldı acaba tekrar hamıle olabılır mıyım böyle bır seyle karsılasan oldumu???

Back