Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya seni uzmek istemem ama herseye hazırlıklı ol. kimyasal gebelikte önce ayni değerlerde kalıp sonra düşüyorArkadaşlar mrb.. şuan çok erken bi gebeligim var.3.asilama ile hamile kaldım asilamanin 12.günü beta 35.16 idi. 14 gün değer 33 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak değere. Kimyasal gebelik olsa hızla düşme olmazmiydi acaba? Sizce bebeğimi kurtarma şansım var mı
Offf teşekkür ederim inş dediğin gibi bi mucize olur çok uğraştık bebek içinya seni uzmek istemem ama herseye hazırlıklı ol. kimyasal gebelikte önce ayni değerlerde kalıp sonra düşüyorinsallah bi mucize olur yükseliverir. gelismelerden haberdar et
cok iyi anliyorum seni bende 19 ay sora hamile kalip kimyasal gebelik gecirdimOfff teşekkür ederim inş dediğin gibi bi mucize olur çok uğraştık bebek için
Amin canım hepimizin inş. Bizde 3.5 senedir uğraşıyoruz hiç bir neden bulunamadı. Çare asilama dedik onda da bu oldu nasıl bir sınav Rabbim hayır eylesincok iyi anliyorum seni bende 19 ay sora hamile kalip kimyasal gebelik gecirdimRabbim hayirlisini versin
yazik kiyamammm sizinde çok olmuş. bizede de bi problem bulunamadiAmin canım hepimizin inş. Bizde 3.5 senedir uğraşıyoruz hiç bir neden bulunamadı. Çare asilama dedik onda da bu oldu nasıl bir sınav Rabbim hayır eylesin![]()
Nedensiz olması daha zor..ne yapacağını bilemiyor insan..yine de Rabbim beterin den korusun. Rabbim evlatla sınamasın inş bizleri. Sizede bol şans şuan hastanedeyim sonucu bekliyorum güzel dualarınızı eksik etmeyin belki bi mucize oluryazik kiyamammm sizinde çok olmuş. bizede de bi problem bulunamadi1 aşılama, sayisiz yumurta takibi, gonal f igneyle 2 ay ve klomenle 2 ay
yaza kadar olmazsa tüp bebek arastirmalarina başlıcam artik insallah gerek olmaz
Bebisim gitti değer 12 ye düştü doktor aksef verdiNedensiz olması daha zor..ne yapacağını bilemiyor insan..yine de Rabbim beterin den korusun. Rabbim evlatla sınamasın inş bizleri. Sizede bol şans şuan hastanedeyim sonucu bekliyorum güzel dualarınızı eksik etmeyin belki bi mucize olur
geçmiş olsun cnm hayirlisi... insallah diğer ay hemen hamile kalirsin. tüp bebek işlemlerini en azindan arastirmaya basla istersen zaten o da bi kac ay alir. bende 2 sene dolunca tüp bebek arastirmalarina baslicam. zaman kaybetmek istemiyorumBebisim gitti değer 12 ye düştü doktor aksef verdidaha kanamam yok acaba hemen tüp bebek yapsam mı yoksa bir ay beklesem mi ya
Ben zaten 3 kere asilama yaptım doktorum 3 den sonra tüp bebek demişti bu son asilama da kimyasal olunca Tüpe hemen başlasam mi yoksa ara mi versem bilemiyorumgeçmiş olsun cnm hayirlisi... insallah diğer ay hemen hamile kalirsin. tüp bebek işlemlerini en azindan arastirmaya basla istersen zaten o da bi kac ay alir. bende 2 sene dolunca tüp bebek arastirmalarina baslicam. zaman kaybetmek istemiyorum
cnm rapor cikarma islemleri uzun sürüyormuş. istersen 1 ay dinlen sonra işlemlere başlarsın. belki gerek kalmazBen zaten 3 kere asilama yaptım doktorum 3 den sonra tüp bebek demişti bu son asilama da kimyasal olunca Tüpe hemen başlasam mi yoksa ara mi versem bilemiyorum