Kimyasal gebelik

Kızlar bende asilama sonrasi kimyasal gebelik geçiriyorum. Doktor um bi ilac vermedi bende kendim inofolic alsam mi

ci_almina, post: 44356351, member: 721262"]olabilir ben de bir ay kendiliğimden kullanmıştım[/QUOTE]
Bi sorun oldu mu peki.bu ilaci kullanip hamile kalanlarda olmus sende oldu mu bole bisey.birde degerin ne zaman sifirlaniyor

Kizlar ben 2 ay once kimyasal gebelik yasadim ve doktorum inofolic verdi gecen ay adet duzenim tekrar duzene girdi ama bu ay 5 haftalik gebeyim umarim sizinde gonlunuzce olur ben faydasini gordum diyebilirim

Kizlar bana doktorum bi ilac vermedi ara verice bir ay dedi sadece birde esim icin emodox verdi bende inofolic kullansam diyorum ama acaba sorun olurmu doktor vermedi sonucta pko liyim ayni zamanda

İpek canım çok sevindim darisi banaa bende bu ay yumurta takibi için gittik 2 ay oldu kimyasal yaşayalı umutluyuz bu ay bakalım çarşamba göbekten iğne vurdu dua edin lutfeen

canım sonucun sonuç çıkmış canım şükür yukselmis değerim 55 olmuş amakahverengi kanamam hala devam ediyor doktora gideceğim bugün. . inşallah kötü şeyler soylemez
Merhaba bende yeni uyeyim hamile oldugumu ogrenince paylasmak istedim adetime 10 gun kala hcg yaptirdim 2.2 cikti bir hafta sonra yine yaptirdim 2 cikti doktor yok bisey dedi ama ben hissettim 4 gun sonra yani adet gunume yaptirdim 680 cikti benimde kahverengi akintilarim oldu hemde cok sancili oldu korkma insallah kotu bisey yoktur

Bende paylasmak idtiyorum 7 haftalik hamileyim adetime 10 gun kala hcg testi yaptirdim 2.2 cikti bir hafta sonra tekrar 2 cikti dr yok bisey dedi ama ben hissettim 4 gun sonra yani adet gunumde tekrar yaptirdim 680 cikti hatta cok kasik agrim vardi ve kahverengi lekelenmem oldu cok uzulmustum yine yok diye ama erken yapilan tahliller yanlis cikabiliyo adet gununu bekleyin supriz ogun geliyo

hamile idim ben cnm herşey yolunda idi hem de ikiz idiler ama 2 aylıkken kürtaj oldum maalesef

Hayırlı mübarek olsn cnm.İnşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum yaşarsın.bende kasım ayında kimyasal yasadm bir ay korundk bu ilk ayımz kimyasal sonrası.bende bişey ler hissediyorm yumurtlamadn beri nerdeyse.Ama önceki gün ilk lekem geldi.bat a 5 gün kala.dün biraz daha arttı kahve leke ama yumurtlamadn sonra 10.gunumdym.adet olması biraz düşük ihtimal ama adetm de böyle başlıo.Bi de kimyasal yasadgm ay da leke geldi adet oluyrm zannettm ama kanama baslamaynca testte pozitifi gördüm.sonra değer düştü tabi kısa sürdü heyecan.neyse yine öyle mi acaba diorm.eğer öyleyse bu sefer geç öğrenmek istemiyrm da.senin lekelenmen ne zaman baslamsti ve kaç gün sürmüştü

Adetime bir gun kala kahverengi geldi birgun sonra yine geldi bir damla adet olcam sandim ben sancimda vardi yani uc gun gunde bir damla seklinde geldi sonra kesildi

Adetime bir gun kala kahverengi geldi birgun sonra yine geldi bir damla adet olcam sandim ben sancimda vardi yani uc gun gunde bir damla seklinde geldi sonra kesildi

Anladm cnm cvbn için sağol.benm neden oldu bilmiorm lekelenmem dvm edio ama testte negatif çıkıo adet günüm bugün kırmızılar gelir mi bilemiorm.hayırlısı bakalım

Anladm cnm cvbn için sağol.benm neden oldu bilmiorm lekelenmem dvm edio ama testte negatif çıkıo adet günüm bugün kırmızılar gelir mi bilemiorm.hayırlısı bakalım
Bence test yapma ben cok merakliyim her ay test yaptim sonuc hep negatif bu ay yapmiycam dedim hirs yaptim adetimim devami gelmeyince oyle yaptim bekle bikac gun insallah allahim gonlune gore verir

Bence test yapma ben cok merakliyim her ay test yaptim sonuc hep negatif bu ay yapmiycam dedim hirs yaptim adetimim devami gelmeyince oyle yaptim bekle bikac gun insallah allahim gonlune gore verir

Amin cnm.Allah razı olsn.ınsallah dediğin gibi olur.kırmızıları görene kadar bekliicz umudmz var inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…