- 19 Aralık 2015
- 58
- 12
- 3
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir ben de bir ay kendiliğimden kullanmıştımKızlar bende asilama sonrasi kimyasal gebelik geçiriyorum. Doktor um bi ilac vermedi bende kendim inofolic alsam mi
Merhaba bende yeni uyeyim hamile oldugumu ogrenince paylasmak istedim adetime 10 gun kala hcg yaptirdim 2.2 cikti bir hafta sonra yine yaptirdim 2 cikti doktor yok bisey dedi ama ben hissettim 4 gun sonra yani adet gunume yaptirdim 680 cikti benimde kahverengi akintilarim oldu hemde cok sancili oldu korkma insallah kotu bisey yokturcanım sonucun sonuç çıkmış canım şükür yukselmis değerim 55 olmuş amakahverengi kanamam hala devam ediyordoktora gideceğim bugün. . inşallah kötü şeyler soylemez
![]()
Allahim hayirlisiyla nasip eder insallah anne olmayihamile idim ben cnm herşey yolunda idi hem de ikiz idiler ama 2 aylıkken kürtaj oldum maalesef![]()
Merhaba bende yeni uyeyim hamile oldugumu ogrenince paylasmak istedim adetime 10 gun kala hcg yaptirdim 2.2 cikti bir hafta sonra yine yaptirdim 2 cikti doktor yok bisey dedi ama ben hissettim 4 gun sonra yani adet gunume yaptirdim 680 cikti benimde kahverengi akintilarim oldu hemde cok sancili oldu korkma insallah kotu bisey yoktur
Adetime bir gun kala kahverengi geldi birgun sonra yine geldi bir damla adet olcam sandim ben sancimda vardi yani uc gun gunde bir damla seklinde geldi sonra kesildiHayırlı mübarek olsn cnm.İnşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum yaşarsın.bende kasım ayında kimyasal yasadm bir ay korundk bu ilk ayımz kimyasal sonrası.bende bişey ler hissediyorm yumurtlamadn beri nerdeyse.Ama önceki gün ilk lekem geldi.bat a 5 gün kala.dün biraz daha arttı kahve leke ama yumurtlamadn sonra 10.gunumdym.adet olması biraz düşük ihtimal ama adetm de böyle başlıo.Bi de kimyasal yasadgm ay da leke geldi adet oluyrm zannettm ama kanama baslamaynca testte pozitifi gördüm.sonra değer düştü tabi kısa sürdü heyecan.neyse yine öyle mi acaba diorm.eğer öyleyse bu sefer geç öğrenmek istemiyrm da.senin lekelenmen ne zaman baslamsti ve kaç gün sürmüştü
Adetime bir gun kala kahverengi geldi birgun sonra yine geldi bir damla adet olcam sandim ben sancimda vardi yani uc gun gunde bir damla seklinde geldi sonra kesildi
Bence test yapma ben cok merakliyim her ay test yaptim sonuc hep negatif bu ay yapmiycam dedim hirs yaptim adetimim devami gelmeyince oyle yaptim bekle bikac gun insallah allahim gonlune gore verirAnladm cnm cvbn için sağol.benm neden oldu bilmiorm lekelenmem dvm edio ama testte negatif çıkıo adet günüm bugün kırmızılar gelir mi bilemiorm.hayırlısı bakalım
Bence test yapma ben cok merakliyim her ay test yaptim sonuc hep negatif bu ay yapmiycam dedim hirs yaptim adetimim devami gelmeyince oyle yaptim bekle bikac gun insallah allahim gonlune gore verir
Canim test yaptinmiAmin cnm.Allah razı olsn.ınsallah dediğin gibi olur.kırmızıları görene kadar bekliicz umudmz var inşallah![]()