Benimde oyle oldu 12 gun surdu .pekı temzlndıkten sonra hıc kanaman oldumu iliskiden sonra mesela siddetle bel agrısı vsCanım ben düşük yaptım2 gün sonra tahlil yaptırdım 13 e düştü. adet gibi oldu bir kaç gün de daha fazla sürdü bitti.. İnşallah senin değerin hayırlısı ile artar canım
Canim benim bende gecen ay yasadim kimyasal gebelik cok sancili oldu benim icin ilk kan testimde 27 idi sonra 14 e dustu aradan 3 gun sonra kanamam oldu dr kostum ama malesef bunun uzerine doktor inofolic diye hir ilac verdi hem folic asit hemde bebegim tutunmasina yardimci olur dedi eger kullanmiyorsan dr danisip kullan derim umarim hersey guzel olur senin icinbende de 2 ay önce kimyasal gebelik oldu ilk kasık ağrısıyla hastaneye gittim kan tahlili yaparken gebelik olabilrmi diye sordu doktor olabilir dedi. bhcg 27 çıktı doktor hamilesin ilaç veremem sana dedi iki gün sonra tekrar kan testi yaptırdı. 70 e çıktı değerlerim kese görünmüyodu daha 2 hafta sonra gittim değerlerim düştü ilaç vermeden doktor ertesi gün adet oldum. şuan da yine aynı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyo daha adet günüme var. acaba yine aynı şey olurmu diye korkmuyo değilim.
Insallah olur canmzenancım benim Allah'a çok şükür benim öle bir sıkıntım olmadı sadece adetim 7 gün sürerdi bu sefer 9 gün sürdü ve ilk 4 gün hem kanamam çoktu hem de sancımdoktor antibiyotik vermişti onu kullandım, hastalığın bittikten sonra da korunma dedi bakalım bu ay tutacak mı heyacanla bekliyorum 10 gün var:)
Doktora gtmelisinKIZLARRR acil bi bakar mısınız, ben gecen ay kimyasal yasadım değerim 15 den 5 e düştü.. bu ay ise su an 5 gündür kahverengili kanamam oluyor dün kan vermiştim BETAHCG 16,2 çıkmışş ne demek oluyo bu??
cnm gittim doktora hiç bi şey demedi hatta bu değer bizim için gebelik bile sayılmıyo dedi. dedim lekelenme kahverengi var dedi 2 gün sonra yenile testi ..cok moralimi bozduDoktora gtmelisin
Canim benim sikma canini insallah sikintili bir durum yoktur kan sonucunu ogrenince bizimle paylasirmisin merak ederim dualarim seninlecnm gittim doktora hiç bi şey demedi hatta bu değer bizim için gebelik bile sayılmıyo dedi. dedim lekelenme kahverengi var dedi 2 gün sonra yenile testi ..cok moralimi bozdubugn yine kan verdim inşallah değerim yüklelr dua edin olur mu
2 gun arayla tekrar kan tahlili yaptirmalisin canim hic stres yapmaKIZLARRR acil bi bakar mısınız, ben gecen ay kimyasal yasadım değerim 15 den 5 e düştü.. bu ay ise su an 5 gündür kahverengili kanamam oluyor dün kan vermiştim BETAHCG 16,2 çıkmışş ne demek oluyo bu??
Merhaba :) benimde eylul ayinin 10 unda kimyasal gebelik sonucu kanamam baslamisti. Daha sonra kendim arastirarak inofolic kombi hap kullanmaya basladim ve hemen arkasindan hamile kalmisim inanirmisin su an 7 haftalik :) inofolic yumurtlamayi kokaylastiriyor ve bence ise yariyor gercektenCanim benim bende gecen ay yasadim kimyasal gebelik cok sancili oldu benim icin ilk kan testimde 27 idi sonra 14 e dustu aradan 3 gun sonra kanamam oldu dr kostum ama malesef bunun uzerine doktor inofolic diye hir ilac verdi hem folic asit hemde bebegim tutunmasina yardimci olur dedi eger kullanmiyorsan dr danisip kullan derim umarim hersey guzel olur senin icin
Bunu bir kayip olarak dusunme sakin gecmis olsunmerhabalar,uzun zamandan beri takip ediyorum forumları ilk defa yazıyorum.geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım.Daha doğrusu başka doktordan öğrendim böyle bir durum yaşadığımı.Sağolsun kendi doktorum ilgisiz ve alakasız olduğu için başka doktorlardan teyit etmek zorunda kalıyorum.Kan değerim 33 çıkmıştı sabahına adet olunca tekrar ölçtürmedim diğer doktorumda gerek olmadığını adetin içini temizlediğini söyledi.Normal seyrinde devam etti daha yoğun olarak ve ağrılı.Bundan sonra ne olur onu bilemiyorum çünkü ilk defa başıma geliyor.
sonuç çıkmış canım şükür yukselmis değerim 55 olmuş amakahverengi kanamam hala devam ediyorCanim benim sikma canini insallah sikintili bir durum yoktur kan sonucunu ogrenince bizimle paylasirmisin merak ederim dualarim seninle
Merhaba :) benimde eylul ayinin 10 unda kimyasal gebelik sonucu kanamam baslamisti. Daha sonra kendim arastirarak inofolic kombi hap kullanmaya basladim ve hemen arkasindan hamile kalmisim inanirmisin su an 7 haftalik :) inofolic yumurtlamayi kokaylastiriyor ve bence ise yariyor gercekten
merhabalar,uzun zamandan beri takip ediyorum forumları ilk defa yazıyorum.geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım.Daha doğrusu başka doktordan öğrendim böyle bir durum yaşadığımı.Sağolsun kendi doktorum ilgisiz ve alakasız olduğu için başka doktorlardan teyit etmek zorunda kalıyorum.Kan değerim 33 çıkmıştı sabahına adet olunca tekrar ölçtürmedim diğer doktorumda gerek olmadığını adetin içini temizlediğini söyledi.Normal seyrinde devam etti daha yoğun olarak ve ağrılı.Bundan sonra ne olur onu bilemiyorum çünkü ilk defa başıma geliyor.
Canim benim bende gecen ay yasadim kimyasal gebelik cok sancili oldu benim icin ilk kan testimde 27 idi sonra 14 e dustu aradan 3 gun sonra kanamam oldu dr kostum ama malesef bunun uzerine doktor inofolic diye hir ilac verdi hem folic asit hemde bebegim tutunmasina yardimci olur dedi eger kullanmiyorsan dr danisip kullan derim umarim hersey guzel olur senin icin
Yok olmaz tatlim zaten 3 ay oncesinden baslanabilir diyolarfolic asit banada verdi doktor ilk hamilesin dediklerinde çünkü ben hemen kadın doğuma gittim rahim duvarın kalınlaşmış yumurtlaman soldan olmuş gebelik başlamış hayırlı olsun dedi. folic asit kullan dedi. hala duruyo o haplar şimdi kullansam bi sıkıntı olmaz heralde.
aaa ne güzel darısı başıma :) ben de geçen ay kimyasal geçirdim, bu ay doktor hem klomen hem inofolic combi verdi zaten yumurtam 5 gün erken çatladı insallah ben se pozitif sonucu görürüm bu ay. Peki sen yumurta catladiktan sonra da inofolic kullnamaya devam etmismiydin? doktora sormayı unutmusumMerhaba :) benimde eylul ayinin 10 unda kimyasal gebelik sonucu kanamam baslamisti. Daha sonra kendim arastirarak inofolic kombi hap kullanmaya basladim ve hemen arkasindan hamile kalmisim inanirmisin su an 7 haftalik :) inofolic yumurtlamayi kokaylastiriyor ve bence ise yariyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?