Kimyasal gebelik

Canım ben düşük yaptım 2 gün sonra tahlil yaptırdım 13 e düştü. adet gibi oldu bir kaç gün de daha fazla sürdü bitti.. İnşallah senin değerin hayırlısı ile artar canım
Benimde oyle oldu 12 gun surdu .pekı temzlndıkten sonra hıc kanaman oldumu iliskiden sonra mesela siddetle bel agrısı vs

Canim benim bende gecen ay yasadim kimyasal gebelik cok sancili oldu benim icin ilk kan testimde 27 idi sonra 14 e dustu aradan 3 gun sonra kanamam oldu dr kostum ama malesef bunun uzerine doktor inofolic diye hir ilac verdi hem folic asit hemde bebegim tutunmasina yardimci olur dedi eger kullanmiyorsan dr danisip kullan derim umarim hersey guzel olur senin icin

zenancım benim Allah'a çok şükür benim öle bir sıkıntım olmadı sadece adetim 7 gün sürerdi bu sefer 9 gün sürdü ve ilk 4 gün hem kanamam çoktu hem de sancım doktor antibiyotik vermişti onu kullandım, hastalığın bittikten sonra da korunma dedi bakalım bu ay tutacak mı heyacanla bekliyorum 10 gün var:)

KIZLARRR acil bi bakar mısınız, ben gecen ay kimyasal yasadım değerim 15 den 5 e düştü.. bu ay ise su an 5 gündür kahverengili kanamam oluyor dün kan vermiştim BETAHCG 16,2 çıkmışş ne demek oluyo bu??

Insallah olur canm

Doktora gtmelisin
cnm gittim doktora hiç bi şey demedi hatta bu değer bizim için gebelik bile sayılmıyo dedi. dedim lekelenme kahverengi var dedi 2 gün sonra yenile testi ..cok moralimi bozdu bugn yine kan verdim inşallah değerim yüklelr dua edin olur mu

Canim benim sikma canini insallah sikintili bir durum yoktur kan sonucunu ogrenince bizimle paylasirmisin merak ederim dualarim seninle

2 gun arayla tekrar kan tahlili yaptirmalisin canim hic stres yapma

Merhaba :) benimde eylul ayinin 10 unda kimyasal gebelik sonucu kanamam baslamisti. Daha sonra kendim arastirarak inofolic kombi hap kullanmaya basladim ve hemen arkasindan hamile kalmisim inanirmisin su an 7 haftalik :) inofolic yumurtlamayi kokaylastiriyor ve bence ise yariyor gercekten

merhabalar,uzun zamandan beri takip ediyorum forumları ilk defa yazıyorum.geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım.Daha doğrusu başka doktordan öğrendim böyle bir durum yaşadığımı.Sağolsun kendi doktorum ilgisiz ve alakasız olduğu için başka doktorlardan teyit etmek zorunda kalıyorum.Kan değerim 33 çıkmıştı sabahına adet olunca tekrar ölçtürmedim diğer doktorumda gerek olmadığını adetin içini temizlediğini söyledi.Normal seyrinde devam etti daha yoğun olarak ve ağrılı.Bundan sonra ne olur onu bilemiyorum çünkü ilk defa başıma geliyor.

Bunu bir kayip olarak dusunme sakin gecmis olsun

canım sonucun
Canim benim sikma canini insallah sikintili bir durum yoktur kan sonucunu ogrenince bizimle paylasirmisin merak ederim dualarim seninle
sonuç çıkmış canım şükür yukselmis değerim 55 olmuş amakahverengi kanamam hala devam ediyor doktora gideceğim bugün. . inşallah kötü şeyler soylemez

hadi ya gerçekten mi bir zararı falan varmı ? benim de geçen ay oldu bu ay da dendik bir hafta var bakalım hayırlısı ne olacak

Canım benim de ilk defa başıma geldi hayırlısı böyleymiş çok dua ettim çalışmalara devam inşallah sıkma canını benim dokktorum kimyasaldan sonra genelde hastalar hemen hamile kalıyo dedi:) inşallah biizim de öle olur hayırlısı ile dua edelim bol bol

folic asit banada verdi doktor ilk hamilesin dediklerinde çünkü ben hemen kadın doğuma gittim rahim duvarın kalınlaşmış yumurtlaman soldan olmuş gebelik başlamış hayırlı olsun dedi. folic asit kullan dedi. hala duruyo o haplar şimdi kullansam bi sıkıntı olmaz heralde.

Yok olmaz tatlim zaten 3 ay oncesinden baslanabilir diyolar

ARKADAŞLAR BENİMDE 2. KEZ OLUOR KİMYASAL İLKİ İLE İKİNCİSİ ARASINDA 7 AY VAR BİR 7 AY DAHA BEKLEMEKTEN VE SONUCUN BÖLE OLMASINDAN ÇOK KORKUYORUM

aaa ne güzel darısı başıma :) ben de geçen ay kimyasal geçirdim, bu ay doktor hem klomen hem inofolic combi verdi zaten yumurtam 5 gün erken çatladı insallah ben se pozitif sonucu görürüm bu ay. Peki sen yumurta catladiktan sonra da inofolic kullnamaya devam etmismiydin? doktora sormayı unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…