Kimyasal gebelik

mislan

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
44
3
16
35
Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Canım benim merak ettiğim şeyler vardı ama acını da tazelemek istemem

Tup denedik beta hcg 19 cıktı.doktorum pozitif cıktı dedı ama deger cok dusuk .yukselmesı lazım dedı 3 gun sonra gittim deger 2.4 olmstu (.Doktorum maalesef dedı.ılacları biraktginda adet olursun dedı.ılacları bıraktım 2 gun sonra adet oldum..Nasipte degılmıs.5 ay sonra dondurulmus olanları denıcem.doktrum 2 ay sonra deneyebilirsiniz dedı ama insanın psikolojisi bozuluyor.toplanmam uzun suruyo bıraz.baya etkılenyr um.

Canım benim ya Rabbim tez zamanda nasip etsin sana inşallah yemin ederim tam ağlarken mail geldi senin cevap verdiğinle ilgili nasıl mutlu oldum Allah da seni tez zamanda mutlu etsin

Canım benim ya Rabbim tez zamanda nasip etsin sana inşallah yemin ederim tam ağlarken mail geldi senin cevap verdiğinle ilgili nasıl mutlu oldum Allah da seni tez zamanda mutlu etsin
Amn canm ınsallah ta seninde kucağına almak nasıp olur senın nasıl oldu

Benim geçen hafta çarşamba 27 cuma da 38 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir kanaman olursa panik yapma gel hemen dedi 1 yıldır istiyoruz benim ki çoğu insana göre nankörlük ama yine de etkileniyor insan cuma dan bu güne kadar bekliyorum kanama olur düşük olur diye bekliyorum olmadı ama çok da korkuyorum değerin artma ihtimali varmı onu da bilmiyorum yarın tahlil vericem doktor 1 hafta bekle dedi ama

.pekı ılaclara devam ediyormusun tup mu normalmı

İnşallah canım Allah razı olsun yazarım sonuçları
merhaba durumunuz nedir? kaçıncı gününüzde değerleriniz kaçtı? benimde kimyasal olma durumum var , 28. günümde betahcg değerim 35 çıktı , doktor olumsuz konuştu haftaya tekrar gel dedi , ,

Canım ben düşük yaptım 2 gün sonra tahlil yaptırdım 13 e düştü. adet gibi oldu bir kaç gün de daha fazla sürdü bitti.. İnşallah senin değerin hayırlısı ile artar canım

bende de 2 ay önce kimyasal gebelik oldu ilk kasık ağrısıyla hastaneye gittim kan tahlili yaparken gebelik olabilrmi diye sordu doktor olabilir dedi. bhcg 27 çıktı doktor hamilesin ilaç veremem sana dedi iki gün sonra tekrar kan testi yaptırdı. 70 e çıktı değerlerim kese görünmüyodu daha 2 hafta sonra gittim değerlerim düştü ilaç vermeden doktor ertesi gün adet oldum. şuan da yine aynı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyo daha adet günüme var. acaba yine aynı şey olurmu diye korkmuyo değilim.

canım benim bende hiç ağrı falan da olmadı aklına öle kötü şeyler getirme inşallah sağlıklı bir hamiledirsin

canım teşekkür ederim , malesefki değerlerim önce 35 üç gün sonra 11 çıktı, yarına sanırım kırmızılar gelir, hayırlısı böyleymiş sağlıklı bir bebek değilmiş kuzucuğum tutunamadı , Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin , forumdan okuduğum kadarıyla o kadarda kötü bir durum değilmiş hatta vücudun kendini hamileliğe hazırlama durumlarından biriymiş , neyse işte öyle ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…