Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amn canm ınsallah ta seninde kucağına almak nasıp olur senın nasıl olduCanım benim ya Rabbim tez zamanda nasip etsin sana inşallahyemin ederim tam ağlarken mail geldi senin cevap verdiğinle ilgili nasıl mutlu oldum Allah da seni tez zamanda mutlu etsin
.pekı ılaclara devam ediyormusun tup mu normalmıBenim geçen hafta çarşamba 27 cuma da 38 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir kanaman olursa panik yapma gel hemen dedi 1 yıldır istiyoruz benim ki çoğu insana göre nankörlük ama yine de etkileniyor insan cuma dan bu güne kadar bekliyorum kanama olur düşük olur diye bekliyorum olmadı ama çok da korkuyorum değerin artma ihtimali varmı onu da bilmiyorum yarın tahlil vericem doktor 1 hafta bekle dedi ama![]()
Hmm.anladım canm uzulme canm artıyor senınkınınde artcagına inanirim. Dua etNormal canım ilaç falan kullanmadım
merhaba durumunuz nedir? kaçıncı gününüzde değerleriniz kaçtı? benimde kimyasal olma durumum var , 28. günümde betahcg değerim 35 çıktı , doktor olumsuz konuştu haftaya tekrar gel dedi , ,İnşallah canım Allah razı olsun yazarım sonuçları