Normal adet döngünüz nasıldı peki? Benim iki adet arası 35 günBn de kimyasal gebelik yaşadım düşükten tam 28 gün sonra adet olmuştum
Bnde de 30 günde bir oluyodum düşükten sonra 28 gün Snra oldu tabi sonra çok bozuldu düzenim şuan 57 gündür adet olmadım doktora gttm hormon testleri yaptırdm sonucu haftaya göstercmNormal adet döngünüz nasıldı peki? Benim iki adet arası 35 gün
Cevabın için teşekkür ederim bakalum bende ne olcak. Kasıklarımda ağrı oluyo bazen anlam veremiyorum. Korunmuyorum daBnde de 30 günde bir oluyodum düşükten sonra 28 gün Snra oldu tabi sonra çok bozuldu düzenim şuan 57 gündür adet olmadım doktora gttm hormon testleri yaptırdm sonucu haftaya göstercm
Oluo cnm öyle normal ama kafana takma derim bn çok takıyorum ve olmadı halaCevabın için teşekkür ederim bakalum bende ne olcak. Kasıklarımda ağrı oluyo bazen anlam veremiyorum. Korunmuyorum da
Canim doktor bana vücuduna göre 4 ya da 5 haftada adet olursun demişti 4 hafta da oldum ben.Çok aktif olmasam da Uzun zaman aradan sonra yine merhaba
Arkadaşlar eylül 16 kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım kanama 1 haftada bitti dr herşey yolunda korunmana da gerek yok dedi. Bunda bi sıkıntı yok ama ne zaman adet olurum tekrar ne zaman gebe kalabilirim diye düşünmeden edemiyorum. Yardımcı olabileniniz var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için dr bana net bişey demediCanim doktor bana vücuduna göre 4 ya da 5 haftada adet olursun demişti 4 hafta da oldum ben.
Teşekkür ederim bi evladım var çok şükür bu ikinci çalışmalarımız :) inşallah sağlıklı bir gebelik yaşar ve sağlıklı bir bebeğim olurcanım bende ilk denememiz sonucu ilk ay kimyasal gebelik yaşamıştım. korunmadık hiç. devam ettik. beklediğim tarihdede adetim olmuştu. 2. denemede adetim 2 gün gecikmeli olmuştu. günü şaşmıştı. 3. ayda ise adetim 5 gün gecikti. 4. ayda ise hamile olduğumu öğrendim. kimyasal gebelik iyi bişey aslında biliyo musun. vücut hazırlıyor kendini gebeliğe :)
bende 2 kez yine malasef kimyasal gebelik yasadım kurban bayramında daha önce kimyasal gebelik yaşadıgınızda testler yapıldımı acabacanım bende ilk denememiz sonucu ilk ay kimyasal gebelik yaşamıştım. korunmadık hiç. devam ettik. beklediğim tarihdede adetim olmuştu. 2. denemede adetim 2 gün gecikmeli olmuştu. günü şaşmıştı. 3. ayda ise adetim 5 gün gecikti. 4. ayda ise hamile olduğumu öğrendim. kimyasal gebelik iyi bişey aslında biliyo musun. vücut hazırlıyor kendini gebeliğe :)
bende bu ay yaşadım. 11-12 gün sürdü kanamm smdi bitti yeni daha, bi daha ki ay ki adetimde serophene ye başlıcam bu ay banada kornma dedi. gecen ay klomen kullanmistim.. ne zaman adet olurum bilemiorm...Çok aktif olmasam da Uzun zaman aradan sonra yine merhaba
Arkadaşlar eylül 16 kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım kanama 1 haftada bitti dr herşey yolunda korunmana da gerek yok dedi. Bunda bi sıkıntı yok ama ne zaman adet olurum tekrar ne zaman gebe kalabilirim diye düşünmeden edemiyorum. Yardımcı olabileniniz var mı?
Adetim 3 gün gecikmisti test yapmıstım negatif cıktı bende önemsemedim normal bi gecikmedir diye ama gebelik belirtilerimde vardı ama hemen ögrenmek istemedim gebelik varsa snradan keseyi beklememek icin 14 gün sürdü gecikmem bu aksam adet gordüm ama önce pembemsi bi akıntı oldu pıhtı gibi seylerde vardı ve köpürmüs gbiydi sanki kasıklarımda sancı oldu geceye kadar agrıdı 1 saat önce sökülmeye basladım ama hic bu kadar cok kötü olmamıstım agrılarım cok üstelik bide simdi bütün vucudumda var agrı cok halsizim ilk defa böyle oluyo az önce baktm sayfalara kimyasal gebelik cıktı karsıma sizcede olabilir mi cevap verirsen cok sevinirim gercekten üzüldüm hamile olmadıgımı anlayıncacanım bende ilk denememiz sonucu ilk ay kimyasal gebelik yaşamıştım. korunmadık hiç. devam ettik. beklediğim tarihdede adetim olmuştu. 2. denemede adetim 2 gün gecikmeli olmuştu. günü şaşmıştı. 3. ayda ise adetim 5 gün gecikti. 4. ayda ise hamile olduğumu öğrendim. kimyasal gebelik iyi bişey aslında biliyo musun. vücut hazırlıyor kendini gebeliğe :)
14 günlük süreçte kan tahlili olmuş olsaydın anca öyle anlardın kimyasal gebelik olup olmadığını. kimyasal gebeliği bi çok kadın farketmeden geçiriyor. kan tahlilinde değer yüksek görünseydi, sonrada kanaman olsaydı anca o zaman kimyasaldan emin olurdun. ben kan tahlili olduğumdan bildik öyle olduğunu. o yüzden kimyasal ya da değil diyemem. ben diyemem en azından ama doktorlar bilir mi bilmem.Adetim 3 gün gecikmisti test yapmıstım negatif cıktı bende önemsemedim normal bi gecikmedir diye ama gebelik belirtilerimde vardı ama hemen ögrenmek istemedim gebelik varsa snradan keseyi beklememek icin 14 gün sürdü gecikmem bu aksam adet gordüm ama önce pembemsi bi akıntı oldu pıhtı gibi seylerde vardı ve köpürmüs gbiydi sanki kasıklarımda sancı oldu geceye kadar agrıdı 1 saat önce sökülmeye basladım ama hic bu kadar cok kötü olmamıstım agrılarım cok üstelik bide simdi bütün vucudumda var agrı cok halsizim ilk defa böyle oluyo az önce baktm sayfalara kimyasal gebelik cıktı karsıma sizcede olabilir mi cevap verirsen cok sevinirim gercekten üzüldüm hamile olmadıgımı anlayınca
Geçmiş olsun canım tahlil sonucun baya da yüksek çıkmış inan kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak kolay oluyo ben bile bu kadar çabuk beklemiyodum. Üzülme inşallah hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebeğin olur. Kimyasal gebelik gebeliğin sağlıklı olmadığı durumlarda vücudun reddetmesi şükret Rabbim sağlıksız bir bebeğin olmasını istememiş dua et ki sağlıklı bir bebeği kucağına almak içinmerhaba kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun Bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum 1 yıldır korunmuyoruz 8 aydır doktora gidip geliyorum 4 ay klomen kullanıp 2 ay ara verdim sonra yine başladım klomene eylül ayında rahim filmi çekildi tüplerim açık çıktı çok şükür ekimde adet tarihimde inanılmaz ağrılı bi adet dönemi geçirdim bu ayda klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve adetimden birgün önce test yaptım çift çizgi çıkınca hemen ertesi gün kan tahlili yaptırdım sonucum 110.94 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar yapalım ikiye katlanması lazım dedi o testtede 166.90 çıktı doktorum testi görünce büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi ve tekrar tahlil istedi 3 gün sonraki 3. testimde de doktorum beni arayıp sonucumu söyledi son tahliline göre 50 sayı düşüş olmuş dedi cumaya kadar kanaman olamazsa gel dedi çok üzüldüm çok ağladım ama elden bir şey gelmiyor maalesef öğrendiğim günden beri kanamam olur diye korkarken şimdi kanamam olsun diye bekliyorum ama hayırlısı böyleymiş Allahım hepimizi daha beterlerinden korusun
Geçmiş olsun canım tahlil sonucun baya da yüksek çıkmış inan kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak kolay oluyo ben bile bu kadar çabuk beklemiyodum. Üzülme inşallah hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebeğin olur. Kimyasal gebelik gebeliğin sağlıklı olmadığı durumlarda vücudun reddetmesi şükret Rabbim sağlıksız bir bebeğin olmasını istememiş dua et ki sağlıklı bir bebeği kucağına almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?