kimyasal gebelik

dusuk sonrası korundunmu ve sonrakı adetın ne zaman oldu canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bende nisan ayında geçirdim ben korunmadım ama halada hamile kalamadım nezaman yoğun kan gelirse adet gördün demektir gelecek ayda aynı tarihlerde görürsün bnm öyle olmuştu

dusuk yaparken once kahverengı kanama oldu sonra kırmızıya dondu adet gıbı yogun ama az surdu 3 gun fılan o tarıhımı baz almalıyım

dusuk yaparken once kahverengı kanama oldu sonra kırmızıya dondu adet gıbı yogun ama az surdu 3 gun fılan o tarıhımı baz almalıyım

cnm pek belli olmuyo mesela ben 23 ünde lekelenme başladı sonra adetim başladı 2 gün sonra,sonra ki ayda 25inde adet oldum oyzden belli olmaz tam tarih obür adeti beklemekten başka çaren yok

dusuk sonrası korundunmu ve sonrakı adetın ne zaman oldu canm

Kimyasal olduğumda normal adet günümden 2 gün önce kahverengi lekelenme olmuştu bir gün sürdü ve normal günümden 2 gün sonra da kanama başladı. Hiç korunmadım ve diğer ay adetim normal adet günümde geldi. Yani kimyasalda 2 gün gecikmişti, ama tam 26. Gün adet oldum yine. ( adet döngüm 26 gün) doktorum da adet döngünü etkilemez demişti zaten. Ama 3 ay geçti hala gebe kalamadım.

banada dr adetını etkılemez dedı ama arastırdım baya 40 snra olan varmıs bılemedım bana 1 ay korun rahmn dınlensın dedı ama korunmayı dusunmuyorum

banada dr adetını etkılemez dedı ama arastırdım baya 40 snra olan varmıs bılemedım bana 1 ay korun rahmn dınlensın dedı ama korunmayı dusunmuyorum

Kendi kendine düşük yapmış biri olarak ben hiç korunmadım hiç regl olmadan bidaha kaldım şimdi bebeğim 8 haftalık darısı başınıza kızlar kendinizi hazır hissetmeniz daha önemli

ne guzel hayırlı olsun bebegın darısı basımıza ıns kurtaj olmadıysan korunmana gerek yok dıyolar zatı bende korunmadan yola devam:)

Bende kimyasal gebelik geçirdim 26 temmuzda ve simdi regl olmadim korunmadim da nasil olur ne zamana regl olurum bekliyorum çok surdu mu bayanlar sizinki iki regl arasi

kızlar merhaba
dun kasıklarımda sancı ve kanamayla hastaneye gıttım beta HCG 249.6 cıktı acıl gıttıgım ıcın doktor alttan ulturasonla baktı kese gormuyorum dıs gebelık belırtısıde yok dedı kanamam var dedım ben gormuyorum dedı pazartesı tekrar baska bı hastaneye kan verıcem ama benım hala pembe lekelerım gelıyo dusukmu yapıyorum anlamadım adetım bıttı 1 hafta oldu yardım edın lutfen

kızlar merhaba
dun kasıklarımda sancı ve kanamayla hastaneye gıttım beta HCG 249.6 cıktı acıl gıttıgım ıcın doktor alttan ulturasonla baktı kese gormuyorum dıs gebelık belırtısıde yok dedı kanamam var dedım ben gormuyorum dedı pazartesı tekrar baska bı hastaneye kan verıcem ama benım hala pembe lekelerım gelıyo dusukmu yapıyorum anlamadım adetım bıttı 1 hafta oldu yardım edın lutfen

Bende kimyasal gecirdim ama ilksiyah siyah geldi sonra adet kanamasina dondu herkeste farklimidir blmiyorum.birde adetin yeni bitmis hemen gebelik oluyo demekki ilk defa duydum Rabbim yardimcin olsun

Merhaba kızlar;
Agustusun 27 de kımyasal gebelık gecırdım ve henuz hasta olmadım. Kımyasal gebelık sonrası bu kadar uzun sure adet gormemek normal mı aranızda benımle aynı sıkıntıyı yasayanlar deneyımlerını yazarlarsa cok sevınırım. Sımdıden tesekkurler.

Back