- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi gocmenkuslar
merhaba arkadaşlar. ben geçen ay 21 ocakta adet olacaktım ve olmadım 2 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. ve adetimi 5 gün geçmişti sağlık ocağında aile hekimim kan testi verdi. ve 2 gün sonra sonucu aldım. evet pozitifti ama bir aksilik vardı gibi geldi bana. sonuç 63.55 ti. doktor gebelik var dedi. ben değerim çok düşük değilmi sizce dedim. doktorum geç döllenme olabilir ama kadın doğuma görünmelisin dedi. bende kadın doğum doktoruna gittim.
doktor ultrasonla baktı. kese görünmez daha ama kan testi yapalım dedi. çünkü adet gününü 1 gün geçince normalde 100 ve üzeri olması gerekiyormuş. kan tahlilini aldım. 19.34tü. doktora göstermeden anladımki düşük yapacağım.
dünya başıma yıkıldı sanki. 2 gün kar yağdığı için doktora gidemedim. ve 2 gün lekelenmem oldu 3.gün yoğun şekilde adet oldum ve 4 gün sürdü.kanamam olunca doktora geç gittim. doktor sonucu görünce kimyasal gebelik geçirmişsiniz düşük yapıyorsunuz dedi. bende kanamam olduğunu söyledim. ve çok küçük olduğu için parça kalmaz dedi. ve 2 ay gebeliği yasakladı. o kadar çok üzüldümki hala etkisinden kurtulamıyorum. bir hafta önce bebeğim karnımdaydı şimdi ise bomboş kaldım.

benim gibi kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar yaşadıklarınızı burada paylaşmak istermisiniz.
doktor ultrasonla baktı. kese görünmez daha ama kan testi yapalım dedi. çünkü adet gününü 1 gün geçince normalde 100 ve üzeri olması gerekiyormuş. kan tahlilini aldım. 19.34tü. doktora göstermeden anladımki düşük yapacağım.

benim gibi kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar yaşadıklarınızı burada paylaşmak istermisiniz.
Son düzenleme: