Kimyasal gebelik

ahbubenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
740
1.109
113
29
Kızlar kimyasal gebelikte kanama ne zaman başlar? Benim beta hcg değerim 142den 128e düştü maalesef.. 2 gün olacak beta düşmeye başlayalı hala ne bir leke var ne de kanama. Gecikmenin 8. Günündeyim. Sizin kanamanız ne zaman başladı? Her tarafım ağrıyor sanki regl olamıyormuş gibi. Psikolojik ve fiziksel açıdan gerginim

Bn cok gec ogrenmistim adet 10 gun gecti dusuk yaparken ogrendim degerim daha düşüktü 85 flndi 40 lara dusunce once parca geldi sonra hafiften agira dogru kanama basladi kisiden kisiye degisiyor olabilir psikolojik olarak da kendinizi kasmayin rabbim hayirli saglikli nasip etsin inşallah bi dahakine ve cok cok gecmis olsun.

Bide ben kendimi zorladim die ogrendigim gun leke başlamıştı sansima doktor spormu yaptin dedi düşün 4 gunluk bi hamilelik surecim oldu.

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun değerin biraz daha düşmesi gerekiyor o zaman herhalde. Bu süreçte çok araştırdım dış gebelik, boş gebelik gibi ihtimaller yanında kimyasal gebeliğe şükrediyorum. Rabbim beterinden korusun. Hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin

Ben 6+1 oldu kalp atışı duyarım diye doktora gittiğimde öğrenmiştim kimyasal olduğunu
Doktordan çıkınca kanamam başlamıştı yani 15.günde.
Kimyasal birçok ihtimale göre daha iyi gerçekten ve sonraki ay tutma ihtimali çok yüksek oluyor eğer tekrarlayan kaybınız yoksa bu ayki yumurtlamada hemen deneyebilirsiniz hiç regl görmeden

Çok geçmiş olsun hep okuduğum insanların reglden birkaç gün sonra hemen başlamış kanaması. Benim uzun sürünce endişelendim ama sizin de baya uzun sürmüş. Demekki kişiden kişiye çok fark ediyor. İlk hamileliğimdi bu zaten bakalım inşallah bir sonraki sağlıklı hayırlı olur, çok teşekkür ederim

Evet tabi farklı olabiliyor ama çok gergin hissederseniz bi doktora görünmeniz de iyi olabilir tabi.
İnşallah, rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…