Merhaba kimyasal gebelik hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var ilk hcg testim x hastane de 44 bir gün sonra y hastanesi 22 çıktı böyle olunca doktorum kimyasal gebelik olabileceğini takip edilmesi gerektiğini söyledi diğer gün y hastanesinde 178 çıkarak artı bu sefer doktora gösterdiğimde hastaneden hastaneye test cihazlarının sonuçları farklı çıkaracağı söylendi testi tekrar aynı gece x hastanesinde yaptık 41 çıktı ve düşüşün iyi olduğu kimyasal gebelik olduğu söylendi diğer gün x hastanesinde testi tekrarladığımda 38 çıktı düzenli olarak indiği için sevinmiştim daha sonra çok endişelendim çünkü 1 hafta içinde regl olacağım söylendi ama en ufak belirti bile olmadı devlet hastanesine gittim doktor tekrar beta testi verdi bu sefer 61 çıktı doktor da yorum yapamadı burda takip edelim dedi kızlar sizin başınıza böyle bişey geldimi değerlerim çok düşükken ilaç veya iğne istedim doktorlar kimyasal gebelik kendi kendine sonlanıyor ilaç veremiyorum diyor ama benim değerlerimde iniş çıkışlar var ya dış gebelik olurda kürtaj olmam gerekirse çok korkuyorum deneyimlerinizi yada tavsiyelerinizi yazar mısınız :’(