Kimyasal gebelik

Dmlsbht

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
2
0
30
16.10.2024 tarihinde adet oldum.adetime iki gün kala gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı.Kan testi verdim değerim 61.5 çıktı.Adetim bu süre içerisinde 4 gün gecikti ve bende folik asit başlanması için doktora gittim.Ultrasonda baktığında doktor gebelik olmadığını anladı ama beni korkutmaya için söylemedi.Eve geldiğimde parça şeklinde kanamam başladı ve diğer savcılardan farklıydı.Doktoru aradığımda kimyasal gebelik olduğunu ve folik asite devam etmem gerektiğini söyledi.Size sormak istediğim kızlar sanki canımdan can gitti ve kendimi iyi hissetmiyorum.Nasil toparlayabilirim kendimi.

Kimyasal gebelik aslında hiç bebek olmadan gidiyor gibi birşey. O yüzden öyle düşünmeyin. 9 haftalık hamile iken bebeğimin kalbi durmuştu, mahvoldum ama geçti, geçiyor. Sonra bi kimyasal yaşadım şimdi ise 15 aylık bi oğlum var çok şükür Sizinle olmayı bekleyen başka bi ufaklık var demek ki Ben şimdi öyle diyorum o zaman oğlum dünyaya gelmeyecekti. Hayat değişik hem üzülüp hem şükrediyorsun. Parçalı kanama rahmi de temizlemiştir belki hemen hamile kalırsınız. Ben kimyasaldan 2 ay sonra hamile kaldım. İlk ay da ben istemedim korunduk rahim kendine gelsin dedim.

Bir nebze de olsa içimi rahatlattiniz tesekkur ederim.Saglikla büyütün oğlunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…