Evet haklısın ben tez canlı olduğum için dayanamayıp erkenden test yaptımSırf bu yüzden regl günüm 10 günü geçmeden hiç test yapıp umutlanmadim. Sizde öyle yapın bilmek zorunda değiliz bunu . Korunmaya gerek yok. Kimyasal dan sonra 3-4 ay sonra gebe kaldım.
Hayır yaptırmadım doktor hiç bişey demedigenetik testleri yaptırdınız mı?
iki sağlıksız gebelikten sonra esinize de size de genetik testler yapılmalıHayır yaptırmadım doktor hiç bişey demedi
Ben korunmayı haziranda bıraktım hemen hamile kaldım acele edip beta kana testi yaptım çok sevindim pozitif diye sonra kanama oldu doktor kimyasal gebelik yaşamışsın dedi ama ağustosta tekrar hamile kaldım çok şükür kimyasal değil bu sefer illa aynı şey olcak diye bişi yok tüm kadınlar yaşıyormuş bunu canım.. ayrıca düşükten sonra tekrar hamile kalınıyor hemen gene kaldım yani dert etme yoluna bak olan oldu diceksin.. ama beslenmene çok dikkat et benden söylemesi vücudu stres ve beslenme etkiliyor .. Allah kimseye yaşatmasın kötü bir psikoloji fakat kısmet değilmiş diyor insan sağlıklı olsun diyorsun ..2 defa kimyasal gebelik yaşadım kaç ay sonra hamile kaldınız diğer ay korunup bidahaki ay bebek düşünüyorum tekrardan aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum
Şu an aynı durumdayım Beta hcg 900lere kadar çıktı sonra 200lere düştü ve 6. hafta gitti. 8 yıl aradan sonra ikinci çocuğu istiyorum ama dokuz aydır olmuyor. Bu ay da kimyasal gebelik oldu.2 defa kimyasal gebelik yaşadım kaç ay sonra hamile kaldınız diğer ay korunup bidahaki ay bebek düşünüyorum tekrardan aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum
Bazılarıda 1-2 ay korunun diyor bilemedim tabi ama hayırlısı olsun inşallahŞu an aynı durumdayım Beta hcg 900lere kadar çıktı sonra 200lere düştü ve 6. hafta gitti. 8 yıl aradan sonra ikinci çocuğu istiyorum ama dokuz aydır olmuyor. Bu ay da kimyasal gebelik oldu.
Ne yapsam bilmiyorum. Kimyasal gebeliğin hemen ardından gebe kalanlar da varmış. Korunmayı düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kimyasaldan sonda şöyle rahmi temizlemek soğan suyu içmek ertesi ay iyi gelebilir kanallar dolu oluyor bazen.. benim ilk korunmayı bıraktığım an kimyasaldı sonraki ay 2 bardak soğan suyu ve proxyfemin vitamini içtim gene pozitifi gördüm çok şükür .. 2 bardak içme sebebim insanlar regl biriminin 2.gününden yumurtlamaya kadar içiyor da pimpirikliyim ben tam tersi kist yapar diye korktum zaten 2 bardakla bile bi sürü kahverengi akıntı geldi ve temizlendi bence.. Proxyfemin de yumurtaları güçlendiriyor vitamin yani doktor vermişti.. gez toz tatil yap beyinden de çıkması lazım birazŞu an aynı durumdayım Beta hcg 900lere kadar çıktı sonra 200lere düştü ve 6. hafta gitti. 8 yıl aradan sonra ikinci çocuğu istiyorum ama dokuz aydır olmuyor. Bu ay da kimyasal gebelik oldu.
Ne yapsam bilmiyorum. Kimyasal gebeliğin hemen ardından gebe kalanlar da varmış. Korunmayı düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Cnm bi kere olduysa tekrar olur.. iyi beslen ve rahmin temizlenmesi için 1 ay beklenebilir sonra beklemeye gerek yok ..Bazılarıda 1-2 ay korunun diyor bilemedim tabi ama hayırlısı olsun inşallah
Ben kimyasaldan sonra hemen daha çabuk kalınıyor ben hemen kaldım da .. sonuçta hamile kalabiliyorsun buna sevin ileriki gebeliklerin sağlıklı olur doktor sağlıklı olsun yeter düşüklere üzülmeyin diyordu… naçizane motive olsun ama bebek ne zaman geleceğini bilir zamanı ve kısmeti var belli ki..Şu an aynı durumdayım Beta hcg 900lere kadar çıktı sonra 200lere düştü ve 6. hafta gitti. 8 yıl aradan sonra ikinci çocuğu istiyorum ama dokuz aydır olmuyor. Bu ay da kimyasal gebelik oldu.
Merhaba ben de kimyasal gebelik yaşadım 5 gün gecikmenin ardından regl oldum. Regl bittikten hemen sonra mı soğan suyu içtiniz ve kaç gün arayla?Kimyasaldan sonda şöyle rahmi temizlemek soğan suyu içmek ertesi ay iyi gelebilir kanallar dolu oluyor bazen.. benim ilk korunmayı bıraktığım an kimyasaldı sonraki ay 2 bardak soğan suyu ve proxyfemin vitamini içtim gene pozitifi gördüm çok şükür .. 2 bardak içme sebebim insanlar regl biriminin 2.gününden yumurtlamaya kadar içiyor da pimpirikliyim ben tam tersi kist yapar diye korktum zaten 2 bardakla bile bi sürü kahverengi akıntı geldi ve temizlendi bence.. Proxyfemin de yumurtaları güçlendiriyor vitamin yani doktor vermişti.. gez toz tatil yap beyinden de çıkması lazım biraz
Kimyasaldan sonra dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu peki?Ben kimyasaldan sonra hemen daha çabuk kalınıyor ben hemen kaldım da .. sonuçta hamile kalabiliyorsun buna sevin ileriki gebeliklerin sağlıklı olur doktor sağlıklı olsun yeter düşüklere üzülmeyin diyordu… naçizane motive olsun ama bebek ne zaman geleceğini bilir zamanı ve kısmeti var belli ki..
Regl bitmişti valla 2 gün sonra içtim kahverengi akıntılar geldi zaten hafif ağrılar oldu regl ile başlayıp diğer yumurtlama tarihine kadar içiyorlar 15 gün ama ben çok az içtim .. siz yumurtlamadan önce içip bırakın.. bir de Proxyfemin vitamini içtim.. amaç tüpleri ve rahmi temizlemek sonuçta düşükten sonra iyice temizlenmeli dikkatli araştırın bu konuyu ..Merhaba ben de kimyasal gebelik yaşadım 5 gün gecikmenin ardından regl oldum. Regl bittikten hemen sonra mı soğan suyu içtiniz ve kaç gün arayla?
Valla işte mor incir yedim bolca mor şeyler yemek lazımmış keçiboynuzu kürü içtim sağlıklı beslendim yani:) 2-3 gün soğan suyu içtim bunu çok duyuyordum asıl o temizledi diye düşünüyorum.. Proxyfemin vitamin tozu aldım.. zaten paket bitmeden hamile kaldım tekrar ..Kimyasaldan sonra dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu peki?