Evet yoğun ve pıhtı şeklindeKanaman yoğun mu lekelenme şeklinde mi canım?
Aynen canım adet oldum ama ne bel ağrısı ne kasik ağrısı kaldı anlatamam benim test pozitif çıktı 8 gün gecikme vardiPıhtı varsa kesin adet oluyorsun bu dönemler mevsim geçişleri olduğu için bi çok kişi yaşıyor sanırım gecikme benim de gecikmemin ikinci günü ama ben testte negatif gördüm senin pozitife rağmen böyleyse kimyasal olma ihtimali çok yüksek
Testi paylaşır mısın ben kimyasaldan sonra adet oldum birde düşük zamanı kanama yaşadımAdetim bir hafta gecikti evde idrar testinde pozitif çıktı bu Sabah kanamam oldu sizce kimyasal gebelikmi aşırı bel ağrım kasik ağrısı yaşadım
Kimyasal canımAynen canım adet oldum ama ne bel ağrısı ne kasik ağrısı kaldı anlatamam benim test pozitif çıktı 8 gün gecikme vardi
Testi paylaşır mısın ben kimyasaldan sonra adet oldum birde düşük zamanı kanama yaşadım
Evet kimyasal,geçmiş olsunAynen canım adet oldum ama ne bel ağrısı ne kasik ağrısı kaldı anlatamam benim test pozitif çıktı 8 gün gecikme vardi
Tşk ederim canım rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinEvet kimyasal,geçmiş olsun
Amin amin en hayırlı vakitteTşk ederim canım rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Benim de döngü sürem kısa 23-25 gün arası bugün 24. Gündeyim bugün de bitti nerdeyse hala bişey yok acaba erken mi yaptım testi diye de düşünüyorum kafalar karışık biraz daha beklicem benim de senin ki gibi 7-8 gün gecikirse bi daha test yapmayı düşünüyorum pozitife döner belki diye tabi kanama vs yaşamazsamAynen canım adet oldum ama ne bel ağrısı ne kasik ağrısı kaldı anlatamam benim test pozitif çıktı 8 gün gecikme vardi
İnşallah yaşamazsın senin bebiş sağlıklı şekilde gelir hadi bakalım hayırlı haberini bekliyorumBenim de döngü sürem kısa 23-25 gün arası bugün 24. Gündeyim bugün de bitti nerdeyse hala bişey yok acaba erken mi yaptım testi diye de düşünüyorum kafalar karışık biraz daha beklicem benim de senin ki gibi 7-8 gün gecikirse bi daha test yapmayı düşünüyorum pozitife döner belki diye tabi kanama vs yaşamazsam
Merhaba arkadaşla aynı durumdayım idrar testi daha dün yaptım 2 çizgi silikti biri ama belliydi yani. Belirtilerimdi zaten 2 haftadır hepsi yoğun devam ediyor. Bugün öğlen bikac damla gördüm camasirimda üzüldüm tabi. Sonra ped taktım pede gelmiyor. Ağrım başladı kasık bel uzanınca nispeten azalıyor ama ayakta baya zorluyor. Öğlen 1 den bu saate kadar 15dk da bir peçeteye sildikçe geliyor nedir sizceKanaman yoğun mu lekelenme şeklinde mi canım?
O kadar az geliyorsa yerleşme kanaması olabilir canım takip et sürekli çoğalırsa sıkıntı ama kesilirse iki üç gün sonra bi daha test yaptığında silik çizgi daha belirgin olur inşallah güzel haberdirMerhaba arkadaşla aynı durumdayım idrar testi daha dün yaptım 2 çizgi silikti biri ama belliydi yani. Belirtilerimdi zaten 2 haftadır hepsi yoğun devam ediyor. Bugün öğlen bikac damla gördüm camasirimda üzüldüm tabi. Sonra ped taktım pede gelmiyor. Ağrım başladı kasık bel uzanınca nispeten azalıyor ama ayakta baya zorluyor. Öğlen 1 den bu saate kadar 15dk da bir peçeteye sildikçe geliyor nedir sizce
Bugün de regl olmadım inşallah canım benim hepimize sevinçli haberler almak nasip olsunİnşallah yaşamazsın senin bebiş sağlıklı şekilde gelir hadi bakalım hayırlı haberini bekliyorum
Bende buna benzer durum yaşadım. Evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı normal adet tarihimde regl oldum. Ama ikinci regl olma döneminde de hamilelik şüphem vardı . Test yaptım negatif çıktı ama kanamam diğerlerinden çok değişik oldu normalde çok kanamam olur bu sefer ilk iki gün pıhtı gibiydi sonra azaldı pembeleşti normalden daha az oldu şuan iyice bitmesini bekliyorum kan vericem yine de. Sizce kimyasal gebelik mi normal adet mi oldum yardımcı olur musunuzPıhtı varsa kesin adet oluyorsun bu dönemler mevsim geçişleri olduğu için bi çok kişi yaşıyor sanırım gecikme benim de gecikmemin ikinci günü ama ben testte negatif gördüm senin pozitife rağmen böyleyse kimyasal olma ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?