Canim bende 2 hafta önce kimyasal yasadim doktor düscek dedi kanama oldu ondan sonra birdaha gitmedim.Merhabalar 6 gün önce kimyasal gebelik geçirdim bugün değerim 19 a düştü 4 gün sonra yeniden bakalim dedi doktor alttan muayene etti ultrasonla falan ama hiç test falan istemedi kasik agrisi var 1 aydır kist vs olsa görür muydu test kendim mi desem yapmazsa özel de mi yaptırsam gen pıhtılaşma vs
Benim doktor test falan demedi 4 gün sonra gel dedi acaba beta 0 oluncamı isticekCanim bende 2 hafta önce kimyasal yasadim doktor düscek dedi kanama oldu ondan sonra birdaha gitmedim.
Bir kaf test istedi doktor benden pihtilasma yüzünden onlari yaptircam allahin izniyle
Canim orasini bilmiyorum…Benim doktor test falan demedi 4 gün sonra gel dedi acaba beta 0 oluncamı isticek
Merhaba öncelikle geçmiş olsun affınıza sığınarak soruyorum ama kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdiMerhabalar 6 gün önce kimyasal gebelik geçirdim bugün değerim 19 a düştü 4 gün sonra yeniden bakalim dedi doktor alttan muayene etti ultrasonla falan ama hiç test falan istemedi kasik agrisi var 1 aydır kist vs olsa görür muydu test kendim mi desem yapmazsa özel de mi yaptırsam gen pıhtılaşma vs
Ben gebelik istediğim için 5 aydır deniyorduk heray psikolojik belirti var gibi geliyordu bana ama Bu ay dikkat ettim ki göğüste Bi dolgunluk ve idrarda koku renk değişimi vardı başka hicbisi yoktu 2 gün adet gecikti yine ihtimal vermedim ben cunki kanama başladı daha sonra o ara eşim test yapsana dedi yaptık çift çizgi kanamada var hemen doktora gittikMerhaba öncelikle geçmiş olsun affınıza sığınarak soruyorum ama kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdi
Ben 23.10 değerle hamile olduğumu öğrendim adetime daha 5 gün vardı 24 martta adetten bir gün önce tekrar kan verdim 195’e yükseldi. Şu an adetimin üzerinden 6 gün geçti yarın 5+2 olmuş olacağım kanamam falan hiç olmadı bende de hala risk var mıBen gebelik istediğim için 5 aydır deniyorduk heray psikolojik belirti var gibi geliyordu bana ama Bu ay dikkat ettim ki göğüste Bi dolgunluk ve idrarda koku renk değişimi vardı başka hicbisi yoktu 2 gün adet gecikti yine ihtimal vermedim ben cunki kanama başladı daha sonra o ara eşim test yapsana dedi yaptık çift çizgi kanamada var hemen doktora gittik
Yani bilmiyorum tam ama benim adetim gecmisti yüksek olması gereken değer çok çok düşüktü ve 4 gün içinde 19 a düştü ınsallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alırsanız bizede dua edin yeniden bebeğimiz olsnBen 23.10 değerle hamile olduğumu öğrendim adetime daha 5 gün vardı 24 martta adetten bir gün önce tekrar kan verdim 195’e yükseldi. Şu an adetimin üzerinden 6 gün geçti yarın 5+2 olmuş olacağım kanamam falan hiç olmadı bende de hala risk var mı
İnşallah en kısa sürede Allah sizede nasip eder kimsenin kucağı boş kalmasın hamile olanlarda inşallah sağlıcakla kucağına alır aminYani bilmiyorum tam ama benim adetim gecmisti yüksek olması gereken değer çok çok düşüktü ve 4 gün içinde 19 a düştü ınsallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alırsanız bizede dua edin yeniden bebeğimiz olsn
Bende şuan 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum. İlkinde şehir dışındaydım dönüşte doktoruma ilk gittiğimde kan pıhtılaşması değil ama bunu öngörebilecek bir teste bakılıyor kendisi ilk olarak ona ve bikaç hormonuma bakmıştı. Pıhtılaşma gibi bi sebeple mi yerleşmedi diyeMerhabalar 6 gün önce kimyasal gebelik geçirdim bugün değerim 19 a düştü 4 gün sonra yeniden bakalim dedi doktor alttan muayene etti ultrasonla falan ama hiç test falan istemedi kasik agrisi var 1 aydır kist vs olsa görür muydu test kendim mi desem yapmazsa özel de mi yaptırsam gen pıhtılaşma vs
İkinci kaç ay sonra olduBende şuan 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum. İlkinde şehir dışındaydım dönüşte doktoruma ilk gittiğimde kan pıhtılaşması değil ama bunu öngörebilecek bir teste bakılıyor kendisi ilk olarak ona ve bikaç hormonuma bakmıştı. Pıhtılaşma gibi bi sebeple mi yerleşmedi diye
Bende şuan 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum. İlkinde şehir dışındaydım dönüşte doktoruma ilk gittiğimde kan pıhtılaşması değil ama bunu öngörebilecek bir teste bakılıyor kendisi ilk olarak ona ve bikaç hormonuma bakmıştı. Pıhtılaşma gibi bi sebeple mi
2.olunca yine mi kimyasal geciricez artık korkmaya başladım yaBende şuan 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum. İlkinde şehir dışındaydım dönüşte doktoruma ilk gittiğimde kan pıhtılaşması değil ama bunu öngörebilecek bir teste bakılıyor kendisi ilk olarak ona ve bikaç hormonuma bakmıştı. Pıhtılaşma gibi bi sebeple mi yerleşmedi diye
Bnde 2 kez kımyasal yasadım2.olunca yine mi kimyasal geciricez artık korkmaya başladım ya
8 ay arayla oldu.İkinci kaç ay sonra oldu