Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda hayirlisi benim Beta Hcg degerim 1400 den iki gün icerisinde 300 düstü..Benimde galiba kimyasal ilk 7 Mart'ta 43 du değer 10 Mart'ta 70
Doktor biraz bekleyelim dedi ama belli akıbeti
Neyi yaptim ? Anlamadim kusura bakmaAdetin gecikincemi yaptin acaba
Nasil ogrendn kimyasal oldugunu adetin gecikmismiydiNeyi yaptim ? Anlamadim kusura bakma
Hamileligim pozitifdi doktorum bugün kimyasal gebelik oldugunu söyledi.Nasil ogrendn kimyasal oldugunu adetin gecikmismiydi
Benim ilk gebeligim kimyasaldı cnm şuan tekrar hamileyimMerhaba kizlar ben bugün ikinci defa kimyasal gebelik yasadigimi ögrendim
Aranizda bu durumu yasayip cocuk sahibi olan varmi ? Doktor sizin bi kac test yapmanizi istedimi yoksa normal bir sekilde denediniz mi
Hamileligin nasil ilerliyor ?Benim ilk gebeligim kimyasaldı cnm şuan tekrar hamileyim
3 haftadır dr gitmiyorum son gittiğimde herşey normaldi cnm bende karnımın içinde şuan nasıl bilmiyorumHamileligin nasil ilerliyor ?
Doktor bisey önerdimi sana
Kac haftaliksn3 haftadır dr gitmiyorum son gittiğimde herşey normaldi cnm bende karnımın içinde şuan nasıl bilmiyorum
12 cnm hep tedirginim bana kalsa hergün dr a gideceğim bi an önce kucağıma alsam inşallahKac haftaliksn
Senin kaç haftalikKac haftaliksn
8+5 benim 3 hafta sonra gidicem bende tekrar randevuyaSenin kaç haftalik
Zaman cabuk geciyor bir baktin dogmus elinde hergununu iyi degerlendr benim ikinci bu sen cinsiyeti ogrendinmi12 cnm hep tedirginim bana kalsa hergün dr a gideceğim bi an önce kucağıma alsam inşallah
Inşallah cnm benim ilk bebeğim cinsiyet öğrenmedim şuan belli olurmuki cinsiyet içime hep erkek gibi doğuyor hayırlısı hiç farketmez ama eşimle kız çok istiyoruz evlendigimizdwn beriZaman cabuk geciyor bir baktin dogmus elinde hergununu iyi degerlendr benim ikinci bu sen cinsiyeti ogrendinmi
Gulum ben kizimda 12. Haftada ogrendmInşallah cnm benim ilk bebeğim cinsiyet öğrenmedim şuan belli olurmuki cinsiyet içime hep erkek gibi doğuyor hayırlısı hiç farketmez ama eşimle kız çok istiyoruz evlendigimizdwn beri
Doktora kimyasal gebelik yasadigini söylediginde doktor bise önerdimi ?3 haftadır dr gitmiyorum son gittiğimde herşey normaldi cnm bende karnımın içinde şuan nasıl bilmiyorum
Öğrenirsem buraya yazicam cnmGulum ben kizimda 12. Haftada ogrendm
Hayır önermedi cnm kimyasal yaşadım diye hep öyle olcak diye bişey yok ben kimyasal dediğinde dr isyan ettim Allah 4 yıl bekletti beni 4 yıl sonra hamile kaldım isyan etmeyin sakın Allah a tevekkül edip senden raziyim demek 4 yılını aldı ve Allah tekrar verdiDoktora kimyasal gebelik yasadigini söylediginde doktor bise önerdimi ?