• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

aycaozgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
3
2
1
25
merhaba kızlar son adet tarihim 08.06.2022 beta hcg 04.07 tarihinde 22.2 idi 07.07 tarihinde ise 136 çıktı doktorum kimyasal gebelik olabileceğini söyledi sizce çok yüksek bir artış mı var kanamam vs gelmedi daha önce başınızdan geçtiyse beta hcg kaçtı yardımcı olabilir misiniz

Kimyasal yaşamadım ama bana değerler iyi gibi geldi. Normalde artıl olmadığında ya da beklenilenden az arttığında kimyasal derler. Neden böyle bir şey söyledi doktorunuz? Farklı bir doktora göründünüz mü?

2 günde en az %60 artış olması gerekli diye okudum burda çok. Öyle çok fazla da artmış gibi değil iyi görünüyor. Daha iyi bilenler de yazarsa daha iyi olur tabii

Kimyasal yaşamadım ama bana değerler iyi gibi geldi. Normalde artıl olmadığında ya da beklenilenden az arttığında kimyasal derler. Neden böyle bir şey söyledi doktorunuz? Farklı bir doktora göründünüz mü?
Neden böyle söyledi bilmiyorum regl olmazsan eğer çarşamba günü gel dedi daha bugün söyledi bayramdan sonra başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah eşim de asker olduğu için çok fazla gidip gelemiyoruz maalesef doktora 🥺

Neden böyle söyledi bilmiyorum regl olmazsan eğer çarşamba günü gel dedi daha bugün söyledi bayramdan sonra başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah eşim de asker olduğu için çok fazla gidip gelemiyoruz maalesef doktora 🥺
Farklı bir doktora daha görünün derim. Tek doktpr ile kalmayın.

Back
X