Kimyasal gebelik

umutlu1anne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
95
16
36
Merhaba kizlar. Malesef son iki aydir ust uste kimyasal gebelik yasiyorum. Yasim 34. 4 yasinda bir oglum var. ikinci bebegi dusunuyorduk esimle 6 7 aydir bebek deniyorduk ilk aylar hic hamile kalmadim ama son iki aydir hamile kaldim o da kimyasalla sonuclandi. Kan testlerim ve hormonlarimda sorun yok. Doktor kontrollerimde de herhangi bi sorun cikmadi. Sizce neden boyle bisey yasiyor olabilirim. Kimyasal gebeligin hemen ustune gebelik daha saglikli olur diye okudum ama malesef yine sonuc degismedi. Benim gibi ayni durumu yasayip sonrasinda saglikli gebelik elde eden varmi? Yada hangi sebepten yasadiginizi bulduysaniz tedavi yontemleriyle birlikte paylasabilirmisiniz? Gercekten cok uzucu bi durum insan kendini cok caresiz hissediyor 😢

Merhaba kizlar. Malesef son iki aydir ust uste kimyasal gebelik yasiyorum. Yasim 34. 4 yasinda bir oglum var. ikinci bebegi dusunuyorduk esimle 6 7 aydir bebek deniyorduk ilk aylar hic hamile kalmadim ama son iki aydir hamile kaldim o da kimyasalla sonuclandi. Kan testlerim ve hormonlarimda sorun yok. Doktor kontrollerimde de herhangi bi sorun cikmadi. Sizce neden boyle bisey yasiyor olabilirim. Kimyasal gebeligin hemen ustune gebelik daha saglikli olur diye okudum ama malesef yine sonuc degismedi. Benim gibi ayni durumu yasayip sonrasinda saglikli gebelik elde eden varmi? Yada hangi sebepten yasadiginizi bulduysaniz tedavi yontemleriyle birlikte paylasabilirmisiniz? Gercekten cok uzucu bi durum insan kendini cok caresiz hissediyor 😢
sperm omru hayatı 3 aylık mevzu olusumundan ıtıbaren. bıraz yedıgıne ıctıgıne sporuna dıkkat etsın zararlı alıskanlıkları varsa uzak dursun o bıle etkıler tabı nasıp işi elden bısı gelmez de.. hemen karamsarlıga kedere kapılma. 6 7 ay cok kısa bı zaman dılımı. 1 yıl denemek normalı zaten :) bence hormonun falan duzgunken bı kur falan ıcıp dengenı sasırtma benım tavsıyem . yumurtlama problemın olsa neyse

Bende 35 yaşındayım ilk çocuktan sonra ikinciye karar verdik 12 yıl aradan sonra ilk denemede tuttu fakat kimyasal dün inanılmaz moralim bozuktu tekrar yaşayacak mışım gibi tedirgin oluyorum sizin kaç gününüz geçmiş ti bide elde ettiğiniz betahcg değerleri kaçtı

Bende 35 yaşındayım ilk çocuktan sonra ikinciye karar verdik 12 yıl aradan sonra ilk denemede tuttu fakat kimyasal dün inanılmaz moralim bozuktu tekrar yaşayacak mışım gibi tedirgin oluyorum sizin kaç gününüz geçmiş ti bide elde ettiğiniz betahcg değerleri kaçtı

Evet sizi çok iyi anlıyorum. İnsan düşük yaşadığını farkedince yıkılıyormuş resmen. Rabbim bidaha yaşatmasın 🙏🏻 Neden oluyo acaba sebebini bi öğrenebilsek. Benim geçen ay ki kimyasal değerlerim yumurtlamanın 12. Günü 43 tü sonra regl günümde düşmeye başladığını farkettim 3 gün sonra da kanamam başladı. Bu ay ki de ilk 11. Günü test yaptım 6 çıktı sonra en son 33 te takıldı adet günümde yine düşüşe geçti ve şuan yani bugün kanamam başladı malesef 😢

sperm omru hayatı 3 aylık mevzu olusumundan ıtıbaren. bıraz yedıgıne ıctıgıne sporuna dıkkat etsın zararlı alıskanlıkları varsa uzak dursun o bıle etkıler tabı nasıp işi elden bısı gelmez de.. hemen karamsarlıga kedere kapılma. 6 7 ay cok kısa bı zaman dılımı. 1 yıl denemek normalı zaten :) bence hormonun falan duzgunken bı kur falan ıcıp dengenı sasırtma benım tavsıyem . yumurtlama problemın olsa neyse
Evet haklısınız. Hormon dengesi de bozulsun istemem. Valla herşeye çok dikkat ediyoruz. Sağlıksız hiçbişey yemiyoruz. Kılı kırk yarıyoruz diyebilirim. Ama bazen sperm ve yumurta kalitesiz olunca da ne kadar yumurtlarsan yumurtla saglikli bi embriyo olusmuyormus. Sorun hangimizden kaynakli acaba onu da iyice arastirmak lazim. Surec uzasin istemiyorum ondan da acele ediyorum. Ama baktim olmuyo sebebi bulunmuyo dogal kurlerle falan kaliteyi arttirmaya calisacagim. Yasla ilgisi oldugunu da dusunuyorum. Demek bu yaslardan sonra yumurtalarin kalitesi azalabiliyor. Kisiden kisiye de degisir tabi. Kimisi 45 yasinda bile hic sorunsuz hamile kalabiliyor. Rabbim her isteyene nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah 🙏🏻

Kimyasal gebelik aslında birçok kadının yaşadığı, hatta farketmediği bir durum. Moralini bozma canım (demesi kolay farkındayım), çünkü stres de sağlıklı döllenme olayını etkiliyor. Ben de oğlundan önce bir düşük yaptım, bir akrabam genetik uzmanı olduğu için test yaptı ve pıhtılaşma sorunum ortaya çıktı. Pıhtılaşma kimyasal gebelik, düşük vb durumları tetikliyor. Seninki de öyledir demiyorum, kimyasal gebelik çok sık rastlanan bir durum zaten ama eğer çok huzursuz hissedersen belki test yaptırabilirsin

1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 419 sonuçla 2 günde bir test yapmam soylendi dün yaptım 280 çıktı bugün de 150 ama kanamam yok sizce tekrar yükselir mi

1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 419 sonuçla 2 günde bir test yapmam soylendi dün yaptım 280 çıktı bugün de 150 ama kanamam yok sizce tekrar yükselir mi
Maalesef yükselmez, düşük yapıyorsunuz belli ki. Birkaç gün içinde kanamanız başlar

Çoğu kişi yeni çok küçük olduğu için kana bakma kanaman olmazsa sorun olmaz diyorlar umut ediyorum hala bende
Beta hcg nin düzenli olarak düşüş göstermesi düşük habercisidir, insanlar nasıl böyle konuşuyor anlamıyorum. Yanlış anlamayın derdim sizi üzmek değil ben de iki düşük yaptım ama boşuna umut bağlamak daha yıpratıcı bence. Bebekle birlikte artması gereken hormon düşmeye başladıysa, size kana bakma diyenlere aldırmayın bence 😔

Merhaba kizlar. Malesef son iki aydir ust uste kimyasal gebelik yasiyorum. Yasim 34. 4 yasinda bir oglum var. ikinci bebegi dusunuyorduk esimle 6 7 aydir bebek deniyorduk ilk aylar hic hamile kalmadim ama son iki aydir hamile kaldim o da kimyasalla sonuclandi. Kan testlerim ve hormonlarimda sorun yok. Doktor kontrollerimde de herhangi bi sorun cikmadi. Sizce neden boyle bisey yasiyor olabilirim. Kimyasal gebeligin hemen ustune gebelik daha saglikli olur diye okudum ama malesef yine sonuc degismedi. Benim gibi ayni durumu yasayip sonrasinda saglikli gebelik elde eden varmi? Yada hangi sebepten yasadiginizi bulduysaniz tedavi yontemleriyle birlikte paylasabilirmisiniz? Gercekten cok uzucu bi durum insan şubatta kimyasal geçirdim 5 ay sonra tekrar kaldım şuan yine kimyasal malesef değerin sıfırlanmasını bekliyorum bende

X