Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok geçmiş olsun, ben geçirdiğim ay değil ama sonraki ay zaten beta hcg sıfırlanmam 30 gün sürdü beyaz parçalı adet oldum ve 12 gün sürdü temizlendi.ben döllenmemiş yumurta olduklarını düşündüm.adet geçikmesinfen kaynaklı pıhtılaşmış kan olabilir sizinki çünkü kimyasalda hücrelerdrn ibaret olduğundan parça düşeceğini sanmıyorum
Anladım bende kimyasal oldığum ay adetim normal oldu ve beta hcg sıfırlanmadı.diğer ay sıfırlandı ve bahsettiğiniz gibi sert beyazımsı parçalar geldi ben çatlamamış yumurta diye düşündüm ama bilemiyorum tabi.zor bir süreç biliyorum inşallah çabuk atlatırsın arkadaşım.
Anladım bende kimyasal oldığum ay adetim normal oldu ve beta hcg sıfırlanmadı.diğer ay sıfırlandı ve bahsettiğiniz gibi sert beyazımsı parçalar geldi ben çatlamamış yumurta diye düşündüm ama bilemiyorum tabi.zor bir süreç biliyorum inşallah çabuk atlatırsın arkadaşım.
Merhaba kizlar benmde size sorum olacak
14 Mayıs'ta a beta 7.71 di
19 Mayıs'ta beta 63.68
22 Mayıs'ta beta 150.8
Pazar günü pembe pembe kanamam oldu doktora gittim ultrasonda baktı henüz gözükmedi birşey Perşembe gel tekrar betaya bakalım dedi kimyasaldan şüphelendi doktor. Ama henüz bnm tahminime göre 2 3 haftalık henüz ondan gözükmüyor değer düşük olabilir mi. Yoksa gerçekten kimyasal gebelik mi persembe gdiicem doktora sizlerden bu fikir alayım dedim
Bence kimyasal değil geç döllenme olabilir değerin hep artmış ve çok güzel artmış hemen hemen aynı günlerde öğrenmişiz benm değerim malesef düşüyordu kimyasal oldu senin de bence yeni döllendiği içşn yavaş yükseliyordur