• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik :(

Benim o şekilde bi agrin yok ama rahim batıyor ara ara sadece. Normal adette hiç böyle batmazdı. Hâlâ kanamam olmadı birazda olsa icimde bir umut var Allah büyük diyorum ve sadce dua ediyorum :(

Merhaba arkadaşlar durumu bu şekilde olup dgerleri yükselen var mı acaba 33 oldu 2 gün sonra 69 ve şuan değerim 334.66 ama kanamam da oldu ve hala az da olsa geliyor

Merhaba arkadaşlar durumu bu şekilde olup dgerleri yükselen var mı acaba 33 oldu 2 gün sonra 69 ve şuan değerim 334.66 ama kanamam da oldu ve hala az da olsa geliyor
Son betan 2 katından çok fazla genelde yüksek beta ikiz derler ama kanaman olduysa kimyasal a benziyor hani yerleşme kanaması da geldi aklıma gerçi ama Reglin ne zamandı

Doktorum değerin çok güzel yükselmiş dedi canım sasrdim kaldım ne dusunecegimi son adet tarihim 27 marttı. 21 mayistada kanamam oldu hafif kahverengi hala da geliyor hatta.

kizlar meraba.bir hafta önce hastaneye adet düzensizliği ile gittim kanımda beta hcg 35.5 cıktı doktor gebelik vardı iki gün sonra gittiğimde 40 olmuştu doktor sağlıksız bir gebelik olduğunu kimyasal olduğunu söyledi tekrar kan istedi ve bu seferde 31 oldu o sırada regl dönemindeydim.regl bitti fakat ara ara lekeleme yaşıyorum.sizce normal mi bu durumu yaşayan varmı ve sağ kasigimda bir dolgunluk var.

Merhaba arkadaşlar ben tüp bebekle hamile olduğumu öğrendim değerim 10. Gün 124 12.gun 138 15. Gün 490 çıktı düzensiz şekilde yükseliyor böyle olup olumlu sonuç alan oldu mu ?

Back