• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik :(

Aysee1993

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
210
76
18
31
Merhaba arkadaşlar bilgisi olan allah rızası için yazsın bana :( cuma günü adetim gecikti için kan verdim 23.05 çıktı pazartesi yani bgun tekrar kan verdim 23.13 cıktı diş gebelik yada kimyasal olabilir dediler özel hastaneye gttim apar topar rahimden ulaştırma baktı doktor diş gebelik gb görünmüyor ama kimyasal olablir kese yok ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi tekrar kan verdim hcg icin 21.15 cikti yani dustu dgerlerim ayni gun icinde. bu şekilde olup dgerleri sonradan yükselen var mı acaba :((

Cumadan pazartesiye değeriniz artmis olması lazımdı. Ve düşüşe geçmiş. Yüksek ihtimal kimyasal yaşıyorsunuz.

Cumadan pazartesiye değeriniz artmis olması lazımdı. Ve düşüşe geçmiş. Yüksek ihtimal kimyasal yaşıyorsunuz.
2 farklı hastanede yaptırdım testi:( o yüzden fark olamaz mı Çok üzgünüm şuan:( geç döllenme olamaz mı:( 7 mayısta hcg yaptrdim 0.33cikti 15 mayısta 23.05 çıktı:(

Canım değerin zaten çok azmış hemen düşüşe geçmiş büyük ihtimalle kimyasal. Olumlu düşün dış gebelik olsa bu seni daha çok zorlayacaktı hem manen hem fiziken. Kimyasaldan sonra öteki aya hamile kalanlar gerçekten çok fazla. Hiç sıkma canını öteki ay hamile kalırsın hemen :KK19:

2 farklı hastanede yaptırdım testi:KK43: o yüzden fark olamaz mı Çok üzgünüm şuan:KK43: geç döllenme olamaz mı:KK43: 7 mayısta hcg yaptrdim 0.33cikti 15 mayısta 23.05 çıktı:KK43:
Canım farklı merkezlerde yaptırsan bile baya artış olmalıydı seni üzmek istemem ama durum bu

Maalesef küçük bir kimyasal yaşıyorsunuz bir iki güne kanama da başlar ve değer yükselmez böyle

Yaaa :KK43: baya uzun sürmüş
Evet ama benim başka sıkıntılarım da oldu prolaktinim yüksekmiş ilaçla onu düşürdük polip varmış onu aldırdık derken bu ay klomen kullanarak hamile kaldım şükür. O yüzden belli bi sıkıntı yoksa dert etmeyin daha erken olur sizin inşallah.

Evet ama benim başka sıkıntılarım da oldu prolaktinim yüksekmiş ilaçla onu düşürdük polip varmış onu aldırdık derken bu ay klomen kullanarak hamile kaldım şükür. O yüzden belli bi sıkıntı yoksa dert etmeyin daha erken olur sizin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım insh sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın bizede dua et lütfen :(

Benimhala kanamam olmadı bu arada ama mnamaz filan kılarken ara ara rahmim batıyor sendede byle olmusmuydu

Merhaba arkadaşlar bilgisi olan allah rızası için yazsın bana :KK43: cuma günü adetim gecikti için kan verdim 23.05 çıktı pazartesi yani bgun tekrar kan verdim 23.13 cıktı diş gebelik yada kimyasal olabilir dediler özel hastaneye gttim apar topar rahimden ulaştırma baktı doktor diş gebelik gb görünmüyor ama kimyasal olablir kese yok ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi tekrar kan verdim hcg icin 21.15 cikti yani dustu dgerlerim ayni gun icinde. bu şekilde olup dgerleri sonradan yükselen var mı acaba :KK43:(
canim bende subat ayinda kimyasal yasadim simdi yine hamileyim cok sukur uzulme kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyor

Back