Merhaba arkadaşlar bilgisi olan allah rızası için yazsın bana cuma günü adetim gecikti için kan verdim 23.05 çıktı pazartesi yani bgun tekrar kan verdim 23.13 cıktı diş gebelik yada kimyasal olabilir dediler özel hastaneye gttim apar topar rahimden ulaştırma baktı doktor diş gebelik gb görünmüyor ama kimyasal olablir kese yok ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi tekrar kan verdim hcg icin 21.15 cikti yani dustu dgerlerim ayni gun icinde. bu şekilde olup dgerleri sonradan yükselen var mı acaba (
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik :(
- Konu Sahibi Aysee1993
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?2 farklı hastanede yaptırdım testi o yüzden fark olamaz mı Çok üzgünüm şuan geç döllenme olamaz mı 7 mayısta hcg yaptrdim 0.33cikti 15 mayısta 23.05 çıktıCumadan pazartesiye değeriniz artmis olması lazımdı. Ve düşüşe geçmiş. Yüksek ihtimal kimyasal yaşıyorsunuz.
- 1 Kasım 2016
- 329
- 343
- 103
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Canım farklı merkezlerde yaptırsan bile baya artış olmalıydı seni üzmek istemem ama durum bu2 farklı hastanede yaptırdım testi o yüzden fark olamaz mı Çok üzgünüm şuan geç döllenme olamaz mı 7 mayısta hcg yaptrdim 0.33cikti 15 mayısta 23.05 çıktı
- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
Benim doktorum kimyasal gebelikten sonra korunmana gerek yok demişti ama senin doktorunun da vardır Bi bildiğiDoktor bibay kadar korunun dedi ama bn korunmak istemiyorum sizce korunmalıym arkadaşlar
- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
6 ay sonra kalabildimPeki hemen hamile kaldiniz mi
Yaaa baya uzun sürmüş6 ay sonra kalabildim
- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
Evet ama benim başka sıkıntılarım da oldu prolaktinim yüksekmiş ilaçla onu düşürdük polip varmış onu aldırdık derken bu ay klomen kullanarak hamile kaldım şükür. O yüzden belli bi sıkıntı yoksa dert etmeyin daha erken olur sizin inşallah.Yaaa baya uzun sürmüş
Çok geçmiş olsun canım insh sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın bizede dua et lütfenEvet ama benim başka sıkıntılarım da oldu prolaktinim yüksekmiş ilaçla onu düşürdük polip varmış onu aldırdık derken bu ay klomen kullanarak hamile kaldım şükür. O yüzden belli bi sıkıntı yoksa dert etmeyin daha erken olur sizin inşallah.
- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
Amiin inşallah. Burdaki herkese gerçekten çok dua ediyorum. Allah kimseye yokluğunu göstermesin.Çok geçmiş olsun canım insh sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın bizede dua et lütfen
Amin canim allahım bakabilecek gerçekten isteyen herkese versin bu gece hurmetineAmiin inşallah. Burdaki herkese gerçekten çok dua ediyorum. Allah kimseye yokluğunu göstermesin.
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
canim bende subat ayinda kimyasal yasadim simdi yine hamileyim cok sukur uzulme kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyorMerhaba arkadaşlar bilgisi olan allah rızası için yazsın bana cuma günü adetim gecikti için kan verdim 23.05 çıktı pazartesi yani bgun tekrar kan verdim 23.13 cıktı diş gebelik yada kimyasal olabilir dediler özel hastaneye gttim apar topar rahimden ulaştırma baktı doktor diş gebelik gb görünmüyor ama kimyasal olablir kese yok ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi tekrar kan verdim hcg icin 21.15 cikti yani dustu dgerlerim ayni gun icinde. bu şekilde olup dgerleri sonradan yükselen var mı acaba (
Insh cnm bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız umarım allahım bizlerede nasip etsin inshcanim bende subat ayinda kimyasal yasadim simdi yine hamileyim cok sukur uzulme kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyor