Selam canım bende bu konu üzerinde girdim bugün siteye senin mesajını gördüm. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tam olarak ne zamn adet olmam gerektiğini bilmediğim için kafam karıştı. Geçen ay 19 kasımda idrar testle hamile olduğumu öğrendim 20 kasımda kasık ağrısından acile gittim kan tahlili sonucu hamile görünüyordu ama 700 civarı diye kese görülmez dedi iki üç gün sonra gel dedi 23 kasımda gittim 100 düşmüş değer düşük yapıyorsun dedi. Bu ay daha olmadım olmamak normal mi kimyasal sonrası acaba yaşayanların cevabını bekliyorumMerhaba hanımlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 22.10da kanamam başladı 8gün sürdü doktorum iki hafta ilişkiye girmemizi yasakladı sonrasında korunmaya gerek yok dedi bu hafta 3defa korunmasız ilişkiye girdik sizce gebelik olur mu(yumurtlama dönemim geçmişti sanırım) ? Hala adet olmadım kimyasal gebelik yaşayanlae ne zaman adet oldunuz ve sonrasında ne zaman hamile kaldınız?
Canım bende hala adet olmadım baya kasık ağrım var sağ tarafımda da sık sık oluyor ağrım belimde ağrıyor halsizim de sende mi böylesin. Bende cevap bekliyorum ama maalesef veren yokSelam canım bende bu konu üzerinde girdim bugün siteye senin mesajını gördüm. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tam olarak ne zamn adet olmam gerektiğini bilmediğim için kafam karıştı. Geçen ay 19 kasımda idrar testle hamile olduğumu öğrendim 20 kasımda kasık ağrısından acile gittim kan tahlili sonucu hamile görünüyordu ama 700 civarı diye kese görülmez dedi iki üç gün sonra gel dedi 23 kasımda gittim 100 düşmüş değer düşük yapıyorsun dedi. Bu ay daha olmadım olmamak normal mi kimyasal sonrası acaba yaşayanların cevabını bekliyorum
Canım ben 9 ekimde kimyasal kanama yaşadım 32 gün üzerine tam 10 gün sürdü normalde 25 26 günde regl olurum ama kasımda yine 32 gün üzerine regl oldum bu seferde 3 gün sürdü normalde 5 gün sürer reglim yani demem oki düzenim alt üst oldu ama umudum hiç bitmiyor tabi kimyasaldan sonra gebe kalma şansı artıyor diyorlar bakıp görücezMerhaba hanımlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 22.10da kanamam başladı 8gün sürdü doktorum iki hafta ilişkiye girmemizi yasakladı sonrasında korunmaya gerek yok dedi bu hafta 3defa korunmasız ilişkiye girdik sizce gebelik olur mu(yumurtlama dönemim geçmişti sanırım) ? Hala adet olmadım kimyasal gebelik yaşayanlae ne zaman adet oldunuz ve sonrasında ne zaman hamile kaldınız?
Tam sifirlanmamistir sifirlannca olursunuz.Selam canım bende bu konu üzerinde girdim bugün siteye senin mesajını gördüm. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tam olarak ne zamn adet olmam gerektiğini bilmediğim için kafam karıştı. Geçen ay 19 kasımda idrar testle hamile olduğumu öğrendim 20 kasımda kasık ağrısından acile gittim kan tahlili sonucu hamile görünüyordu ama 700 civarı diye kese görülmez dedi iki üç gün sonra gel dedi 23 kasımda gittim 100 düşmüş değer düşük yapıyorsun dedi. Bu ay daha olmadım olmamak normal mi kimyasal sonrası acaba yaşayanların cevabını bekliyorum
Hakkımızda hayırlısu canım Allah inşallah bizede nasip ederCanım ben 9 ekimde kimyasal kanama yaşadım 32 gün üzerine tam 10 gün sürdü normalde 25 26 günde regl olurum ama kasımda yine 32 gün üzerine regl oldum bu seferde 3 gün sürdü normalde 5 gün sürer reglim yani demem oki düzenim alt üst oldu ama umudum hiç bitmiyor tabi kimyasaldan sonra gebe kalma şansı artıyor diyorlar bakıp görücez
Teşekkür ederim cevabınız için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanlarım merhaba yazınıźı okudum ben 12 temmuz da hamile olduğu mu öğrendim beta 22 'di cuma günüydü 2 gun sonra 22.59 oldu sonra ki gun kahve leke geldi ertesi gun tamamen kirmizi olmustu kimyasl dedi dr kanama basladigin da beta 28 di benm sonra ki ay adetim 1 hafta gecikti 16 temmuz da dusuk kanamasi sonra ki ay adet 21 agustos sonra ki ay yine 1 hafta gecikti 29 eylul de oldum ondan sonra ki ay yani gectigimiz ay 27 ekim de 2 gun erken oldum mehersem hamile oldugum icin 2 gun erken gelmis ama yine dusuk yaptim duzensizlik cok normal bu dusuklerden sonra ben 1 ay adet bile gormemistim haziran da ama beta 0 olunca baslamaz kanama betanin 0 dusmesi icin sagliksiz embriyonun kanamam ile vücuttan atılması lazım yoksa beta düşmez dr gozukun beta baktırın ben kimyasal dan 4 ay sonra gebe kaldım
AminTeşekkür ederim cevabınız için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende hala olmadım bekliyorum. Şimdilik daha birşeyCanım bende hala adet olmadım baya kasık ağrım var sağ tarafımda da sık sık oluyor ağrım belimde ağrıyor halsizim de sende mi böylesin. Bende cevap bekliyorum ama maalesef veren yok
Bende olmadım daha hiç bir belirti yok adetten yanaCanım bende hala adet olmadım baya kasık ağrım var sağ tarafımda da sık sık oluyor ağrım belimde ağrıyor halsizim de sende mi böylesin. Bende cevap bekliyorum ama maalesef veren yok
Canım kan verdikten iki gün sonra tekrar verince iki katına çıkması lazım yoksa sağlıklı bir gebelil olmuyor seninki iki katına çıkmamış maalesef ama Allah bilir ne olcağını bana düşük yapıcaksın dediklerinden 3-4gün sonra düşük yaptım kanamam oldu geçen ay bugünde adet oldum. Değerin düşmeye başlayınca kanama oluyor sonrada sıfırlanıyor zaten değerler bende öyle olduBende olmadım daha hiç bir belirti yok adetten yana
evde test yaptım. Sonuç pozitif çıktı hafif silik ama net belli foto atayım hatta arkasından acile gidip kan verdim önceki kimyasal düşükte son tahlil 106.94çıkmıştı. Bugün 195. 78 çıktı sizce durumum ne....
Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. 19 Ekim de öğrendim hamile olduğumu. 26 Ekim de düşük yaptım. Normal adet günüm 21 Kasım di ama hala adet olmadım. Ara ara kasıklarım da ağrı var. Ne zaman adet olabilirim acabaMerhaba hanımlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 22.10da kanamam başladı 8gün sürdü doktorum iki hafta ilişkiye girmemizi yasakladı sonrasında korunmaya gerek yok dedi bu hafta 3defa korunmasız ilişkiye girdik sizce gebelik olur mu(yumurtlama dönemim geçmişti sanırım) ? Hala adet olmadım kimyasal gebelik yaşayanlae ne zaman adet oldunuz ve sonrasında ne zaman hamile kaldınız?
Canım benimde bir kaç gün kasık ağrım oldu ondan sonra adet oldum geç oldum amaMerhaba bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. 19 Ekim de öğrendim hamile olduğumu. 26 Ekim de düşük yaptım. Normal adet günüm 21 Kasım di ama hala adet olmadım. Ara ara kasıklarım da ağrı var. Ne zaman adet olabilirim acaba
Oldun mu adet ben bekliyorum daha bakalım yarın tekrar tahlil yaptırayım dedim..Canım benimde bir kaç gün kasık ağrım oldu ondan sonra adet oldum geç oldum ama
Evet dün oldum ama baya kanamam varOldun mu adet ben bekliyorum daha bakalım yarın tekrar tahlil yaptırayım dedim..
Normal şekilde değil mi ağrılı geçiyor yine kimyasal olabilir mi.?Evet dün oldum ama baya kanamam var
Bende yine kimyasal gebelik mi geçirdim diye korkuyorumNormal şekilde değil mi ağrılı geçiyor yine kimyasal olabilir mi.?
Hayırlısı olsun hakkında İnşAllah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllahBende yine kimyasal gebelik mi geçirdim diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?