Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ay dedi doktorum:KK43: Bilmiyorum beklemek daha mı sağlıklı, beklemesem ne olur bilemiyorum hayırlısı bakalım

Aaaa ilk defa duydum bunu. Bende kimyasal yaşadım dr a gittiğimde çoğu kadın yaşıyor bunu farketmiyor bile dedi, korunayım mı diye sordum asla dedi. Ki çok iyi bir hastaneye gidiyorum. Senin doktorun nasıl

Çok geçmiş olsun kızlar, bundan sonrakiler sağlıklı olsun inşallah. Benim adetim 11 gün geçmesine rağmen hcg 450 çıktı, o gün kese görünmeyince kanda bakıldı. Bu hafta tekrar kontrolüm var, inşallah sağlıkla yükselir. Vajinal ultrasonla bakıldı, kimyasal olsa anlaşılır mıydı? Eşim çok havaya girdi de ben geriliyorum o böyle yaptıkça, bebeği görmeden kalp atışını duymadan emin olamıyorum doğal olarak.

Değerlerin inşallah sağlıkla yükseilr. Geç döllenme olmuş olabilir mi? Ovulasyon testiyle takip etmiş miydin biliyor musun çatladığı zamanı

Aaaa ilk defa duydum bunu. Bende kimyasal yaşadım dr a gittiğimde çoğu kadın yaşıyor bunu farketmiyor bile dedi, korunayım mı diye sordum asla dedi. Ki çok iyi bir hastaneye gidiyorum. Senin doktorun nasıl
Bilmiyorum özel bir hastanenin doktoru. Üniversite hastanesinden gelmiş. Çoğunluk böyle birşey yok demiş şaşırdım doğrusu

Bilmiyorum özel bir hastanenin doktoru. Üniversite hastanesinden gelmiş. Çoğunluk böyle birşey yok demiş şaşırdım doğrusu
Canım benim herkese kulak asma sen kendini dinle. Benim dr um da çokk iyi bir hastane de çok iyi bir dr .. bu dr la falan da alakalı değil dr un seni muayene eder ve bilgi verir. Sana 3 ay dediğine gçre bir bildiği vardır. Bazı insanlar şanslı korunmaz ve hemen tekrar hamile kalırlar. Ki Allah korusun dr bazrn onların gebeliklerinde de sonradan bazı sıkıntılar çıkabiliyor diyor. Çıkmayanda vardır. Bunu Allah bilir sadece. Şimdi bana baktı 3 ay korun dedi demekki bir bildiği vardı ki zateb dediğim gibi 3 ay bol pıhtılı ağrılı geçti regl ler bu ay tertemiz ağrısız geçti. Seninde kendi fikrin artık ister bekle yada baktınki ağrın sızın yok gayet iyi durumdasın bekleme. Ben 2 ay peşpeşe yaşadığım için korktum istemedim zaten.

Kimyasal düşükler arasında en basiti.
Kişinin bünyesine göre değişir kimse kimseye akıl veremez burda insanların sağlığı söz konusu. Bende asla sana bekle sakın deneme demiyorum sakın yanlış anlama canım. Sadece dr una danış kesinlikle o ne diyorsa onu dinle diyorum.
Kimi insana dr bakar kürtaj sonrası bile hiç bekleme hemen dene der iyi durumdadır. Kiminr bakar sen 6 ay bekle der anlatabişiyor muyum canım.
Kimi kürtajdan 1 ay sonra hamile kalır
Kimi yıllar sürer kalamaz.
Herkesin vücudu farklı maalesef

Canım benim herkese kulak asma sen kendini dinle. Benim dr um da çokk iyi bir hastane de çok iyi bir dr .. bu dr la falan da alakalı değil dr un seni muayene eder ve bilgi verir. Sana 3 ay dediğine gçre bir bildiği vardır. Bazı insanlar şanslı korunmaz ve hemen tekrar hamile kalırlar. Ki Allah korusun dr bazrn onların gebeliklerinde de sonradan bazı sıkıntılar çıkabiliyor diyor. Çıkmayanda vardır. Bunu Allah bilir sadece. Şimdi bana baktı 3 ay korun dedi demekki bir bildiği vardı ki zateb dediğim gibi 3 ay bol pıhtılı ağrılı geçti regl ler bu ay tertemiz ağrısız geçti. Seninde kendi fikrin artık ister bekle yada baktınki ağrın sızın yok gayet iyi durumdasın bekleme. Ben 2 ay peşpeşe yaşadığım için korktum istemedim zaten.
Ben yine de doktorun söylediğine uyayım en iyisi. Vardır bir bildiği. ALLAH hepimize herşeyin hayırlısını versin:KK200:

Bence sen başka bir doktora daha görün. Kendi doktoruma haftasonu diye gidemediğimden başka özel bir hastanede gözüktüm 1 ay korun dedi. Sonra kendi doktoruma gittim gerek yok dedi. 3 ay çok büyük bi süre bence kesinlikle başka bir doktora daha danış

Arkadaşlar Merhaba hepinize hayırlı gebelik ler diliyorum Allahtan.
Size sorum olucak korunmayı bıraktıgımız ilk ayda kimyasal gebelik yaşadım.
Sizce hastaneye mi gitmeliyim hormon tahlili için yoksa tekrar denemeli miyim kafam çok karışık

Back