- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Canim bende yasadim dr bana korun falan demedi tabi vucut 3 ayda toparlaniyor ama korunmayada bilirsin sor onu drMerhaba, 1 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Doktor 3 ay sonra hamilelik için hazırlan dedi ama bu süreç vücudun kendini toparlaması için mi ? Bir yandan beklemek istemiyorum, bilgisi olan var mı?
Bende yaşadım dr dinlen mutlaka dedi. Ben burda herkes baktım bir snraki ay hamile kaldım falan yazınca deniyim dedim. O ay da kimyasal yaşadım yani ağustos eylül peşpeşe kimyasal oldu. Zaten sonraki 3 ay boyumca 4 gün olan regl lekelerle 7 güne çıktı ağrılar vs oldu. Anca bu ay ki reglim normaldi yani ağrısız az kanamalı bir şekilde rahat regl geçirdim. Geçen ay denedik tutmadı sık ilişki ile denedim ilk kez olmadı. Normalde ya tek ilişki yada gğn aşırı ile oluyor. Bakalım kısmet .. ama mutlaka dinlendir yiende 1 2 ay kendini bence
Canim bende yasadim dr bana korun falan demedi tabi vucut 3 ayda toparlaniyor ama korunmayada bilirsin sor onu dr
Kızlar geçmiş olsun, inşallah bundan sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur. Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor? Kanama mı oluyor?Merhaba, 1 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Doktor 3 ay sonra hamilelik için hazırlan dedi ama bu süreç vücudun kendini toparlaması için mi ? Bir yandan beklemek istemiyorum, bilgisi olan var mı?
Canim bende gecirdim.ben adet gunümde kan testi yaptrdim oyle cikmisti 1 hafta sonra adet basladi onla beraber gitti.Kızlar geçmiş olsun, inşallah bundan sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur. Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor? Kanama mı oluyor?
Canim zaten hamile oldugumu biliyordum degerlerim kendiliginden dusmeye basladi ve sonrada cok sancili kanama basladi bu sekilde olmustu bendeKızlar geçmiş olsun, inşallah bundan sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur. Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor? Kanama mı oluyor?
Canim bende gecirdim.ben adet gunümde kan testi yaptrdim oyle cikmisti 1 hafta sonra adet basladi onla beraber gitti.
Çok geçmiş olsun kızlar, bundan sonrakiler sağlıklı olsun inşallah. Benim adetim 11 gün geçmesine rağmen hcg 450 çıktı, o gün kese görünmeyince kanda bakıldı. Bu hafta tekrar kontrolüm var, inşallah sağlıkla yükselir. Vajinal ultrasonla bakıldı, kimyasal olsa anlaşılır mıydı? Eşim çok havaya girdi de ben geriliyorum o böyle yaptıkça, bebeği görmeden kalp atışını duymadan emin olamıyorum doğal olarak.Canim zaten hamile oldugumu biliyordum degerlerim kendiliginden dusmeye basladi ve sonrada cok sancili kanama basladi bu sekilde olmustu bende
Amin insallahh.hic strese girme degerin gayet guzel.kimyasal olsa anlasilmaz cunku daha deger kese göruncek kadar deil.sana tavsiyem kalp atisini duyana kadar kimseye söyleme.saglikla gelsin insallah bebisin.Çok geçmiş olsun kızlar, bundan sonrakiler sağlıklı olsun inşallah. Benim adetim 11 gün geçmesine rağmen hcg 450 çıktı, o gün kese görünmeyince kanda bakıldı. Bu hafta tekrar kontrolüm var, inşallah sağlıkla yükselir. Vajinal ultrasonla bakıldı, kimyasal olsa anlaşılır mıydı? Eşim çok havaya girdi de ben geriliyorum o böyle yaptıkça, bebeği görmeden kalp atışını duymadan emin olamıyorum doğal olarak.
Bu yazınız çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim. O zaman 3 ay dinlenmek en iyisi. Benim 1 ay oldu adet zamanım yaklaştı ama bir kaç gündür çok şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşıyorum o da mı hormonların değişikliği ile alakalı ?Bende yaşadım dr dinlen mutlaka dedi. Ben burda herkes baktım bir snraki ay hamile kaldım falan yazınca deniyim dedim. O ay da kimyasal yaşadım yani ağustos eylül peşpeşe kimyasal oldu. Zaten sonraki 3 ay boyumca 4 gün olan regl lekelerle 7 güne çıktı ağrılar vs oldu. Anca bu ay ki reglim normaldi yani ağrısız az kanamalı bir şekilde rahat regl geçirdim. Geçen ay denedik tutmadı sık ilişki ile denedim ilk kez olmadı. Normalde ya tek ilişki yada gğn aşırı ile oluyor. Bakalım kısmet .. ama mutlaka dinlendir yiende 1 2 ay kendini bence
Amin sağolun. Değeriniz baya yüksek ve güzel inşaALLAH sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınızÇok geçmiş olsun kızlar, bundan sonrakiler sağlıklı olsun inşallah. Benim adetim 11 gün geçmesine rağmen hcg 450 çıktı, o gün kese görünmeyince kanda bakıldı. Bu hafta tekrar kontrolüm var, inşallah sağlıkla yükselir. Vajinal ultrasonla bakıldı, kimyasal olsa anlaşılır mıydı? Eşim çok havaya girdi de ben geriliyorum o böyle yaptıkça, bebeği görmeden kalp atışını duymadan emin olamıyorum doğal olarak.
Ben o ara tesadüfen de kontrolündeyim o şekilde anlaşıldı. Ama çoğu kadın anlamıyormuş adet ağrısı gibi olup düştüğü içinKızlar geçmiş olsun, inşallah bundan sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur. Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor? Kanama mı oluyor?
3 ay dedi doktorumBen de kimyasal gebelik yaşadım, ertesi ay tekrar hamile kaldım. Doktor korun falan demedi
Valla canım kişiden kişiye değişir bu durum. Benimde dediğim gibi 3 reglim 10 gün kasık ağrılarıyla geçti birde işte yoğun bol pıhtılı kanama oldu. 7.gün bile geliyordu. Bu ay yeni düzene girdi 4.gündeyim nerdeyse bitti sayılır düzene girdi şükür. Ben kontrole gitmiştim geçen ay sadece akıntıların var dedi ama ilaç vermedi temzilenir adetle dedi dr smear aldı bişey yok dinlendir üşütme vs dedi işte.Bu yazınız çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim. O zaman 3 ay dinlenmek en iyisi. Benim 1 ay oldu adet zamanım yaklaştı ama bir kaç gündür çok şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşıyorum o da mı hormonların değişikliği ile alakalı ?
Ultrasonda mı göründü canım? Benim son adet tarihime göre daha ileri haftada olmam gerekiyordu da siklusum da uzun gerçi.Ben o ara tesadüfen de kontrolündeyim o şekilde anlaşıldı. Ama çoğu kadın anlamıyormuş adet ağrısı gibi olup düştüğü için
Cok sagol canim. Insallah degerlerin yukselir belkide gec dollenme olmustur hemen kotu dusunme. Kimyasal benim alt utrasyonda anlasilmamisti kan degerlerim dusunce anlasilmisti.Çok geçmiş olsun kızlar, bundan sonrakiler sağlıklı olsun inşallah. Benim adetim 11 gün geçmesine rağmen hcg 450 çıktı, o gün kese görünmeyince kanda bakıldı. Bu hafta tekrar kontrolüm var, inşallah sağlıkla yükselir. Vajinal ultrasonla bakıldı, kimyasal olsa anlaşılır mıydı? Eşim çok havaya girdi de ben geriliyorum o böyle yaptıkça, bebeği görmeden kalp atışını duymadan emin olamıyorum doğal olarak.
Sen de sağol canım, doktor sıkıntılı bir durum yok dedi tebrik etti, inşallah sağlıkla devam eder, Allah hepimizin gönlüne göre versin.Cok sagol canim. Insallah degerlerin yukselir belkide gec dollenme olmustur hemen kotu dusunme. Kimyasal benim alt utrasyonda anlasilmamisti kan degerlerim dusunce anlasilmisti.
Ultrason veya kan testi ikisinde de anlaşılıyorUltrasonda mı göründü canım? Benim son adet tarihime göre daha ileri haftada olmam gerekiyordu da siklusum da uzun gerçi.
Teşekkür ederim canım.Ultrason veya kan testi ikisinde de anlaşılıyor
Amin insallah canim sikintili bir durum yoksa hic sters yapma kendine o zamanSen de sağol canım, doktor sıkıntılı bir durum yok dedi tebrik etti, inşallah sağlıkla devam eder, Allah hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?