- 7 Mart 2018
- 153
- 65
- 98
- 32
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Yarın devlet hastanesinde kan değerlerime baktıracağım. Ona göre de başka doktora randevu alacağım. Moralim çok bozuldu artıkLütfen başka doktora gidin. Ne kolay hemen kürtaj demek anlamıyorum. Yarın başka bir hastaneye gidin.
Boşverin bozmayın moralinizi inşallah bebiş vardır. Haber verin ama.Yarın devlet hastanesinde kan değerlerime baktıracağım. Ona göre de başka doktora randevu alacağım. Moralim çok bozuldu artık
Kese yine görünmedi kızlar kan tahlili aldı sonuç pazartesi dedi ama internetten bakarım artıkÂmin inşallah rabbim herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yarın sonuç ne çıkacak bakalım artık hayırlısı olsun.
acilden verseydin keske ben acilden veriyorum 3saat sonra cıkıyorKese yine görünmedi kızlar kan tahlili aldı sonuç pazartesi dedi ama internetten bakarım artık
Acilden almıyorlar zaten bi kaç saate çıkat bakarım internetten. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. İlk çocuğumdan sonra çok ara vermiştik çok istiyorum çocuğumun olmasınıacilden verseydin keske ben acilden veriyorum 3saat sonra cıkıyor
Amin inşallah sizde sonucu bildirirsiniz. Rabbim hakkımıxda hayırlısını versin inşallahallahım nasip etsin benimde 5yaşında bi oglum var bakalım inş 2. de nasip etsin rabbim
%90 dış gebelik dedi. Sonuç 156.5 çıktıBoşverin bozmayın moralinizi inşallah bebiş vardır. Haber verin ama.
Allah Allah ya. Peki ne olacak?%90 dış gebelik dedi. Sonuç 156.5 çıktı
Teşekkür ederim canım bakalım doktor araştırıyorumçok geçmiş olsuniyi bi doktora git ilaçlarla düşürüyorlar
Teşekkür ederim canım. Biraz daha iyiyim. Cumartesi günü kanamam başladı değerlerimde düşmeye başladı ama kanamam hiç azalmadı normalde 4 gün sürer ama hala devam ediyor. Ev taşıma olaylarım olduğu için doktora gitmeyede vaktim yok. Aceba neden bu kadar uzun sürdü onu merak ediyorumnaptın cnm merak ettim iyimisin
fazla olması normalmiş korkma benim de bete hcg 9000 olmus ama kese görünmedi bakalım yarın ozele gidicemTeşekkür ederim canım. Biraz daha iyiyim. Cumartesi günü kanamam başladı değerlerimde düşmeye başladı ama kanamam hiç azalmadı normalde 4 gün sürer ama hala devam ediyor. Ev taşıma olaylarım olduğu için doktora gitmeyede vaktim yok. Aceba neden bu kadar uzun sürdü onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?