How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kimyasal gebelık

bgmrt09

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
7
2
16
30
Ikı kez bırer ay arayla kımyasal gebelık gecırdım 2 senedır Bebek ıstıyoruz ama olmuyor benımle aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl bı yol ızledınz

kızlar merhaba.ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum. sol tüpüm tıkalıymış ve yapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm tıkalıymış ama açıldı. doktorum tekrar tıkanabilir demişti. tekrar rahim filmi çekmeden 3 ay klomen kullanalım dedi. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı.. :KK43: son tahlilim 2 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi? ve bu yaşadığım kimsayal gebelik mi oluyor?

Evet canım büyük bi ihtimal kimyasal gebelık değer yukselıyo çift cızgıyı göruyon kan tahlılınde de cıkıyo ama daha sonra kanaman baslıyo ve değer dusuyo

benim çift çizgi otrivelle çatlatma iğnesinin etkisiydi. nasıl boşluğuma geldi o çift çizgiyi görünce nasıl sevindim, sonra aklıma iğnenin etkilediği geldi ve nasıl üzüldüm bilseniz :( kimyasal olarak sayılması için belli bir hcg değeri var mı. benim ilk değer 9,93 tü

Evet canım kımyasal oldu adetım ıkı gun gecıktı sonra kanamam basladı umarım senın oyle degıldr inş bebiş vardır

veririm tabi canım, amin inşallah öyledir ama pek sanmıyorum açıkçası.. bir kere o değer düştü tekrar çıkacağını sanmam, çıksa bile çok sağlıklı bir gebelik olmaz diye düşünüyorum.. sen şuan ne durumdasın? klomen falan kullanıyor musun

Kullanmadım canım dr vermedı daha doğrusu ama eylül gibi felan aşılama yaptırmayı düşünüyoruz

Kullanmadım canım dr vermedı daha doğrusu ama eylül gibi felan aşılama yaptırmayı düşünüyoruz
benim çikolata kistimden ötürü tüplerim tıkalıydı biri açıldı.. kistim de ameliyatla alındı. snein herhangi bir problem var mı canım?

Back