2 haftalık ben ilk defa duydum hemşireyim bende hiç duymamıştım böyle bir şeyDoktor kaç haftalık olduğunu söylemedi kan değerim ilk sefer 471.68 çıktı tam olarak bilmiyorum ne kadarlık oluyo bu değerle teşekkür ederim çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Tamam canımAmin canim sen de ihmal etme icinde parca kalmasin kontrol ettir
KIMyasal gebelik nedir?İyi günler hanımlar bugün gebeliğimin kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm bir yandan da normal yollarla hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum bu şekilde kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalan varmı
Kan testinde sonuç hamilelik çıktı ama kese görünmedi sonraki günlerde kanamam oldu kramp gibi ağrılar giriyordu kasıklarıma ve karnıma doktora gittim düşük önleyici iğne yaptılar kanamam kesildi dün tekrar kontrole gittim kese yine görünmedi kan testi yaptılar değerler düşmüş doktor kimyasal gebelik yaşıyorsun dedi döllenmiş yumurta sağlıklı olmadığı için rahim duvarına tutunamamış kimyasal gebelik düşük gibi tehlikeli birşey değil dedi adet olunca kanamayla birlikte sonlanır dediKIMyasal gebelik nedir?
İnşallah bir dagGeçmiş olsun geçen ay ben de yaşadım kimyasal ama sükrediyorum öncesinde kürtajla sonlanan 8 haftalık bir bebeğimden sonra bunun en başından böyle olması ve mudahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düşmesi beni çok üzmedi açıkçası kimyasaldan sonra bi çok Dr korunmana gerek yok diyor ama benim Dr um 3 ay bekle dedi ben bekleyemedim umarım bi sıkıntı olmaz eğer hamile kalırsam ki sağlıklı bir gebelik olursa bu kez paylasirim
Teşekkür ederim inşallah sizinde bir sonraki gebeliğiniz sorunsuz geçer doktor banada söylemedi korunmanız gerekiyor diye inşalah Rabbim bizimle beraber isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip ederGeçmiş olsun geçen ay ben de yaşadım kimyasal ama sükrediyorum öncesinde kürtajla sonlanan 8 haftalık bir bebeğimden sonra bunun en başından böyle olması ve mudahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düşmesi beni çok üzmedi açıkçası kimyasaldan sonra bi çok Dr korunmana gerek yok diyor ama benim Dr um 3 ay bekle dedi ben bekleyemedim umarım bi sıkıntı olmaz eğer hamile kalırsam ki sağlıklı bir gebelik olursa bu kez paylasirim
Gecmis olsun canim dedigin gibi hamile kalabiliyorsun en önemlisi oKan testinde sonuç hamilelik çıktı ama kese görünmedi sonraki günlerde kanamam oldu kramp gibi ağrılar giriyordu kasıklarıma ve karnıma doktora gittim düşük önleyici iğne yaptılar kanamam kesildi dün tekrar kontrole gittim kese yine görünmedi kan testi yaptılar değerler düşmüş doktor kimyasal gebelik yaşıyorsun dedi döllenmiş yumurta sağlıklı olmadığı için rahim duvarına tutunamamış kimyasal gebelik düşük gibi tehlikeli birşey değil dedi adet olunca kanamayla birlikte sonlanır dedi
Evet canım ben varım hemde 4.kez kimyasal gebelik geçirdim neden böyle oluyor anlamadım tüm testlerde yapıldı kan pıhtılaşma sı var denildi iğne ve ilaç başlandı ama sonuç yine aynı Rabb'im hepinize en kısa zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin inşallahİyi günler hanımlar bugün gebeliğimin kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm bir yandan da normal yollarla hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum bu şekilde kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalan varmı
Bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdin cok üZüldümİyi günler hanımlar bugün gebeliğimin kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm bir yandan da normal yollarla hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum bu şekilde kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalan varmı
Canım bende dün hamile olduğumu öğrendim değerim 34 dü bugün 11 e düşmüş doktor ilaç yazmadı kendiliğinden düşer dedi ilk 3 ay korun dedi bu şimdi kimyasalmi oluyor seninki nasıldı ?Ben de nisanda kimyasal yasadim hala hamile kalamadim esimin tedavisi sürüyor .Kimyasaldan sonra adet tarihin değişebilir uzulme demek ki hamile kalabiliyorsun ben de cok agladim hatta simdi 7 aylik karnim burnumda olurdu diyorum .Ama zaten saglikli dollenme olmadigi icin vucut atiyor canim .Iyi ki hafta olarak ilerlememis degilse vucuduna zarari olacakti kurtaj gerekecekti vs. vs.
Evet geçmiş olsunCanım bende dün hamile olduğumu öğrendim değerim 34 dü bugün 11 e düşmüş doktor ilaç yazmadı kendiliğinden düşer dedi ilk 3 ay korun dedi bu şimdi kimyasalmi oluyor seninki nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?