- 24 Eylül 2017
- 53
- 12
- 88
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahtabi ki var canım hayırlısı böyleymiş dua et olur yine Allah gönlünden geçeni hayra çevirsin inşaAllah muradına erersin
Daha çok yeniydi 2 haftalık anca kese görünmedi kan kontrolde son kan değerlerim düştü doktor kimyasal gebelik dediKacinci haftada ogrendiniz? Ultrasonla mi belli oluyor acaba,? Allah tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin
Ben de nisanda kimyasal yasadim hala hamile kalamadim esimin tedavisi sürüyor .Kimyasaldan sonra adet tarihin değişebilir uzulme demek ki hamile kalabiliyorsun ben de cok agladim hatta simdi 7 aylik karnim burnumda olurdu diyorum .Ama zaten saglikli dollenme olmadigi icin vucut atiyor canim .Iyi ki hafta olarak ilerlememis degilse vucuduna zarari olacakti kurtaj gerekecekti vs. vs.
Herşeyde vardır bir hayır 4 senedir evliyiz istiyorduk ama nasip değilmiş demek ki bende çok üzüldüm ağladım ama bi faydası yok malesef ağlamanın tam aksine kendine zarar veriyorsun başım ağrıyor sabahtan beri gözlerim yanıyo ağlamaktan ama giden geri gelmiyor sonuçta Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah canımBen de nisanda kimyasal yasadim hala hamile kalamadim esimin tedavisi sürüyor .Kimyasaldan sonra adet tarihin değişebilir uzulme demek ki hamile kalabiliyorsun ben de cok agladim hatta simdi 7 aylik karnim burnumda olurdu diyorum .Ama zaten saglikli dollenme olmadigi icin vucut atiyor canim .Iyi ki hafta olarak ilerlememis degilse vucuduna zarari olacakti kurtaj gerekecekti vs. vs.
Amin canım inşallahRabbim yariniz ve yardımcınız olsun inşaAllah muradınıza erersiniz
Cogu kisi kimyasal yasadiginu bile anlamaz benim karnima cok kotu kramplar girmisti sonra lekelenmeler baslamisti .Canim peki sorun ne dr a falan gitmissinizdir illa ki esin test verdi miHerşeyde vardır bir hayır 4 senedir evliyiz istiyorduk ama nasip değilmiş demek ki bende çok üzüldüm ağladım ama bi faydası yok malesef ağlamanın tam aksine kendine zarar veriyorsun başım ağrıyor sabahtan beri gözlerim yanıyo ağlamaktan ama giden geri gelmiyor sonuçta Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım
Benimde lekelenme oldu sonra kanama oldu biraz kramp gibi ağrılar oluyordu bugün gittim kan değerleri düşmüş yapıldı test ikimizdede bir sorun yokCogu kisi kimyasal yasadiginu bile anlamaz benim karnima cok kotu kramplar girmisti sonra lekelenmeler baslamisti .Canim peki sorun ne dr a falan gitmissinizdir illa ki esin test verdi mi
4 yil sebepsiz olmamasi ilginc .Nacizane tavsiyem dma hasar testi yaptırmanız bu forumda bir arkadasın basarisiz tup bebek be dusuk nedenleri dna hasari cikmisBenimde lekelenme oldu sonra kanama oldu biraz kramp gibi ağrılar oluyordu bugün gittim kan değerleri düşmüş yapıldı test ikimizdede bir sorun yok
Doktorlar bir çok test yaptı ama bunu yapmadılar gerekli olursa yaptırırım tabiki4 yil sebepsiz olmamasi ilginc .Nacizane tavsiyem dma hasar testi yaptırmanız bu forumda bir arkadasın basarisiz tup bebek be dusuk nedenleri dna hasari cikmis
Genelde söylemiyorlar bazi dr lar ben bu surecte 8 dr la görüştüm sadece 1 tanesi hasar testi istedi ve hasar cikti bundan dolayi cocugumuz olmuyormusDoktorlar bir çok test yaptı ama bunu yapmadılar gerekli olursa yaptırırım tabiki
nım üzüldüm allah kimseye yaşatmasın inşallah ama kimyasallar tekrarlamıyor bildiğim kadarıyla . Yalnız iki haftalıkken nasıl hamile olduğunu öğrendin o haftada hanmilelik öğreniliyor mu olmuyor ki o haftada hamilelik değerin kaç geldiDaha çok yeniydi 2 haftalık anca kese görünmedi kan kontrolde son kan değerlerim düştü doktor kimyasal gebelik dedi
Doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi kan değerim ilk sefer 471.68 çıktı tam olarak bilmiyorum ne kadarlık oluyo bu değerle teşekkür ederim çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasınCa
nım üzüldüm allah kimseye yaşatmasın inşallah ama kimyasallar tekrarlamıyor bildiğim kadarıyla . Yalnız iki haftalıkken nasıl hamile olduğunu öğrendin o haftada hanmilelik öğreniliyor mu olmuyor ki o haftada hamilelik değerin kaç geldi
Düzeldi mi peki sorununuz tedavisi varmı bununGenelde söylemiyorlar bazi dr lar ben bu surecte 8 dr la görüştüm sadece 1 tanesi hasar testi istedi ve hasar cikti bundan dolayi cocugumuz olmuyormus
En az 3 ay tedaviyle duzeliyor daha 1 bucuk ay oldu canimDüzeldi mi peki sorununuz tedavisi varmı bunun
İnşallah düzelir canım geçmiş olsun Rabbim biz dahil isteyen herkeze nasip etsin inşallahEn az 3 ay tedaviyle duzeliyor daha 1 bucuk ay oldu canim