Ay ne güzel çok sevdim sağlıkla büysün inŞaAlllahÇok sükür bebegim simdi benimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel çok sevdim sağlıkla büysün inŞaAlllahÇok sükür bebegim simdi benimle
Tamam çok teşekkür ederimTamam başlıyca yazarım buraya şubat sonu baslıycam
Selam ınshAlllah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeyınız sağlıkla kucagınıza alırsız, pekı doktor bu kımyaslar sebeb ne dedı?3 doğal, 1 tüp bebek kimyasalım var benim de. beta hepsinde çok az yükseldi, tüp bebek dahil. gelecek ay bir kere daha deneyeceğim dondurulmuş embriyom ile.
Çok geçmiş olsun bende ilk transfer de yaşadım iki ay kadar dinlenip tekrar donmuş transfer oldum. Doktorum kimyasal oluyorsa demekki rahim kabul ediyor bu bizim için iyi birley dedi. Sonucum olumlu oldu. Allah sanada nasip etsinKimyasal gebelık yaşıyanlar hadi dertleşellim benım ilk tüb bebek deneymım kimyasala sonuçlandı, ilk beta hcg 21 çıkdı ve 2 cı kan bermede 6 ya düşdü , sebebınde bilmedim embryonumsa ıyı kalıte 5 cı gun ıdı
Doğuştan sol tüpüm yokmuş. Yarım rahimli olduğum için düşük ve erken doğum riskim çokÇok üzüldüm , peki sorunun ne tüp bebek ıstyıb kalmışsansa sorun yokmuş galıba , ınshAllah şubatda güzel geçer güzel haberler alırsın
canım tüp bebekten önce yaşımdan dolayı (38 idi o zaman) genetiği sorunludur dediler, ondan başladık tüp bebeğe. ngs testli embriyo ile denedik, yine aynısı oldu.Selam ınshAlllah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeyınız sağlıkla kucagınıza alırsız, pekı doktor bu kımyaslar sebeb ne dedı?
Selam bilmiyorum kı ,bu konu hakkda bilgim yokMerhaba kızlar kimyasalda beta en fazla kaça çıkıyor biliyo musunuz
Bende aralıkda oldu bende şubatda donmuş yapcam, aynen en azında negatıf olamdı kımyasal oldu duye düşündüm, ay çok sevindim , doğum oldum yoksa hamilesin ? Alın ınshAllah canımÇok geçmiş olsun bende ilk transfer de yaşadım iki ay kadar dinlenip tekrar donmuş transfer oldum. Doktorum kimyasal oluyorsa demekki rahim kabul ediyor bu bizim için iyi birley dedi. Sonucum olumlu oldu. Allah sanada nasip etsin
Anladım canım şubat bızım ayımız olur ınshAllah güzel haberler alırıızDoğuştan sol tüpüm yokmuş. Yarım rahimli olduğum için düşük ve erken doğum riskim çok
Amin inşallah
Insanla 45 de doğruyor o kadar çokda deyilkı 38 , bende yazın 36 olcak 35 de olmadı , ınshAllah 2 gün sora rahat geçırırısın operasyonu, çızıyı duydum yardımçı oluyor ama ben prp ınanmıyorum yardım etdıyınr çokda, ınshAllah bu defa olcak umudumuzu kayb etmıyelımcanım tüp bebekten önce yaşımdan dolayı (38 idi o zaman) genetiği sorunludur dediler, ondan başladık tüp bebeğe. ngs testli embriyo ile denedik, yine aynısı oldu.
ya rahimde artık sorun ya da bağışıklıkta. bilmiyorum. deli gibi araştırıyorum ama net bir şey de yok hiçbir kaynakta.
2 gün sonra histeroskopi olacağım yine. adetlerim yine azaldı, belki bu çözüm olur. çizik de atılacak, prp de yaptıracağım gelecek transferde. belki bağışıklık baskılayıcı da kullanırım ilaç olarak. serum zaten yapılmıştı ama işe yaramadı.
canım bu koyuluktan sonra kimyasal düşük ihtimal, hiç aklına getirip kendini strese sokma.️Merhabalar benimde kasım ayında bir kimyasal gebeliğim oldu gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim üç gün sonra kanamam başladı. Bu ay tekrar geciktim gecikmemin 3. Günü test yaptım bu sefer t çizgisi çok koyu çıktı. Bu şekilde olup kimyasal olma ihtimali yinede var mıdır şuan hesaplamama göre 4+3 üm. 5 haftadan önce kan vermek istemedim zaten kese gözükmeyeceği için. Yine kimyasal olmasından korkuyorum.
Selam nasıln sen yapdımı transferı ?canım bu koyuluktan sonra kimyasal düşük ihtimal, hiç aklına getirip kendini strese sokma.️
inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Yazmamışım negatıf oldu sora kendı başıma hamile kalfım ıda kımysal oldu2 cı transferimı oldum ben