• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelık yaşıyanlar buraya

gunesh9

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
932
504
23
36
Kimyasal gebelık yaşıyanlar hadi dertleşellim benım ilk tüb bebek deneymım kimyasala sonuçlandı, ilk beta hcg 21 çıkdı ve 2 cı kan bermede 6 ya düşdü , sebebınde bilmedim embryonumsa ıyı kalıte 5 cı gun ıdı

Kimyasal gebelık yaşıyanlar hadi dertleşellim benım ilk tüb bebek deneymım kimyasala sonuçlandı, ilk beta hcg 21 çıkdı ve 2 cı kan bermede 6 ya düşdü , sebebınde bilmedim embryonumsa ıyı kalıte 5 cı gun ıdı
Benim de aynısı oldu hastanenin birinde yumurtalarım toplandı embriyolar donduruldu hepsi 5. Gün embriyosu idi kaliteli idi de ilk çift embriyo transferi negatif oldu 2. Çift embriyo transferi kimyasal oldu bende 25 ile öğrendim 12 ye düştü sonra da 2 ye düştü akabinde aynı hastane de başka bir doktorla görüştük kendisi sil baştan tedavi etmek istedi bu sefer vitamin takviyesinde bulundu 2 ay boyunca vitamin kullandım çeşit çeşit akabinde yumurtalar toplandı gene 5. Gün embriyoları oluştu ilk transfer de pozıtıf ı gördüm

Benimde Aralık ayında ilk tüp bebeğim kimyasalla sonuçlandı. Beta degerim 33 ikincisi 80 üçüncüsü 11 e düştü. En iyi kalitede yumurtamdı. Hayırlısı olsun artık ikinci denemeni ne zaman yapmayı düşünüyorsun

Benımde ik transferim 21-44-47-70 olup düştü. Kimyasal yaşadım
İkincisi transferimi oldum 🍀

Ben tüp bebeğe başlayacağım ay tedavisiz hamile olduğumu öğrendim.
Ama kimyasal oldu malesef. Şimdi şubatta ilk trasnferim olacak inşallah 🤲🏽

Benim de aynısı oldu hastanenin birinde yumurtalarım toplandı embriyolar donduruldu hepsi 5. Gün embriyosu idi kaliteli idi de ilk çift embriyo transferi negatif oldu 2. Çift embriyo transferi kimyasal oldu bende 25 ile öğrendim 12 ye düştü sonra da 2 ye düştü akabinde aynı hastane de başka bir doktorla görüştük kendisi sil baştan tedavi etmek istedi bu sefer vitamin takviyesinde bulundu 2 ay boyunca vitamin kullandım çeşit çeşit akabinde yumurtalar toplandı gene 5. Gün embriyoları oluştu ilk transfer de pozıtıf ı gördüm
İlkinde tedaviden önce vitamin kullanmış mıydınız acaba, bir de doktorunuz hangi takviyeleri önerdi 🌸🐥

İlkinde vitamin kullanmadım klasik tüp bebek ilaçları kullandım hiç biri pozıtıf olmadı ikincisinde farklı olarak vitamin takviyesi uygulandı ıntralipid serum birde saizen büyüme hormonu uygulandı vitaminleri atarım tabiki 8 9 tanesi klasik ağız yolundan alınan vitamindi fakat bi tanesi damar yolundan alındı damar yolundan alınan glutatyon du haftada 1 acilde damar yolundan aldım glutatyon vücudumdaki sigara alkol ve kimyasalları attı

Eklentiler

• 3F27E7AC-85A9-4A71-9E8C-3339BF7B34D5.png
    3F27E7AC-85A9-4A71-9E8C-3339BF7B34D5.png
    512,5 KB · Görüntüleme: 64
Bende 5 gun çıft koyuldı 4aa ve 4ab , dondıruldu rahım dınleme oldu ılk deneme ıdı ama kımyasal sonuclanadı , tebrıkler sag salım kucagınıza alın , ınshAllah bende. Şubatda 2 cı transfere hazırlıga baslıycam mutlu haber alırım

Benimde Aralık ayında ilk tüp bebeğim kimyasalla sonuçlandı. Beta degerim 33 ikincisi 80 üçüncüsü 11 e düştü. En iyi kalitede yumurtamdı. Hayırlısı olsun artık ikinci denemeni ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Aralık ayı galıba çoğu ınsanda kımyasal oldu ya ((( 2 cı aslında bu ay istiyordumsa eşim grip oldu korkdum banada geçer tamda regl zamanım ıdı onda yapmadım şımdı Allah kısmet ederse şubata 5 tane dondurlmuş embryonum var

Ben tüp bebeğe başlayacağım ay tedavisiz hamile olduğumu öğrendim.
Ama kimyasal oldu malesef. Şimdi şubatta ilk trasnferim olacak inşallah 🤲🏽
Çok üzüldüm , peki sorunun ne tüp bebek ıstyıb kalmışsansa sorun yokmuş galıba , ınshAllah şubatda güzel geçer güzel haberler alırsın

İlkinde vitamin kullanmadım klasik tüp bebek ilaçları kullandım hiç biri pozıtıf olmadı ikincisinde farklı olarak vitamin takviyesi uygulandı ıntralipid serum birde saizen büyüme hormonu uygulandı vitaminleri atarım tabiki 8 9 tanesi klasik ağız yolundan alınan vitamindi fakat bi tanesi damar yolundan alındı damar yolundan alınan glutatyon du haftada 1 acilde damar yolundan aldım glutatyon vücudumdaki sigara alkol ve kimyasalları attı
Genelde tüm doktorlar yumurta büyütmeeen öncede vitamın takvıyesıne başlar nıormalde

Aralık ayı galıba çoğu ınsanda kımyasal oldu ya ((( 2 cı aslında bu ay istiyordumsa eşim grip oldu korkdum banada geçer tamda regl zamanım ıdı onda yapmadım şımdı Allah kısmet ederse şubata 5 tane dondurlmuş embryonum var
İnşallah sıkıca tutunur bebeğiniz ben Haziran gibi düşünüyorum. Ama bana 3. Adetle baslayabiliriz dediler sizin neden erken siz mi istediniz

Bir de şey sormak istiyorum ikinci transferde farklı tedavi mi uygulanacak yoksa aynı tedavi mi

Yok doktor söyledı ben bir şey demedım kımyasal öyrendıkde sora 3-4 güne regl olursun dedı oldum , diğer reglsde gelırsin başlarız , bende araşdırdım 2 cı ya da 3 ayda başlaya bılırmısız bende ara vermek ıstemıyrum bedenım alışkıkan hamıle kalmaya tedabıye daha ıyı olur dıye duşunsum onda şubatda ıstyorım

Onu bende bilmiyorum , başlamadan bir şey demedı doktor sadexe regl 2 cı ye 3 cu gun gel dedı ,
Tamam o zaman banada yazar mısın çünkü kimyasal yasayan bazı kişilere serum falan takılmış. Merak ediyorum bende sadece normal transfer gibi mi olacak

Back